Hae
Paletilla

KK: 8€ PEITTÄVÄ CATRICE TRUE SKIN HYDRATING MEIKKIVOIDE

*Sisältää mainoslinkkejä

CATRICE TRUE SKIN HYDRATING MEIKKIVOIDE

Tämän viikon kokeilu keskiviikossa tutustutaan Catrice True Skin Hydrating meikkivoiteeseen jonka kokeilemista yksi seuraajistani instagramin puolella suositteli! *Catrice True Skin Hydrating- meikkivoide on mielenkiintoinen, sillä kyseessä on todella edullinen alle 8€ maksava meikkivoide joka lupaa olla puolipeittävä ja pitkäkestoinen. Olen testannut Catricelta ennenkin erilaisia meikkivoiteita ja suurin osa niistä on ollut todella hyviä. Vastaan on tainnut tulla ehkä yksi huonompi meikkivoide kyseiseltä merkiltä. Nyt kuitenkin kun olen jämähtänyt meikkivoiteissa käyttämään vain tiettyjä oli mielestäni mielenkiintoista kokeilla pitkästä aikaa huomattavasti peittävämpää meikkivoidetta. Sellaista meikkivoidetta mitä olisin ennen käyttänyt lähes päivittäin!

Nimetön
CATRICE TRUE SKIN HYDRATING MEIKKIVOIDE

CATRICE TRUE SKIN HYDRATING MEIKKIVOIDE

*Catrice True Skin Hydrating meikkivoide sanoo tosiaan olevansa puolipeittävä ja sitä se todella on. Peittävyys tässä 8€ maksavassa meikkivoiteessa on loistava ja se peittää alleen oikeastaan kaiken tarpeellisen. Hyvän peittokyvyn lisäksi meikkivoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä vesimelonin siemenöljyä joten se ei vaan luo peittävää meikkipohjaa vaan myös kosteuttaa ihoa. sävyvaihtoehtoja 6 ja saatavilla on myös *Catrice True Skin High Cover peiteaine josta löytyy sävyvaihtoehtoja viisi ja hintaa sillä on noin 4,50€.

Vaikka tämä Catricen meikkivoide on todella erilainen mitä itse normaalisti käytän tai mistä tykkään niin halusin ehdottomasti antaa sille mahdollisuuden juuri sen edullisuuden ja peittävyyden takia. Tiedän että monet etsivät oikeasti peittävää ja hinta- laatu suhteeltaan hyvää meikkivoidetta ja niille voisinkin ehdottomasti suositella tämän meikkivoiteen testaamista. Voisin jopa sanoa, että tämän tuoma lopputulos näyttää hyvinkin samanlaiselta kuin Estee Lauderin Double Wear meikkivoide iholla. Hintaeroa näillä on vain yli 40 euroa!

Untitled

Vaikka tämä *Catrice True Skin Hydrating meikkivoide sisältääkin ihoa hoitavia ainesosia niin se on iholla melko kuivan tuntuinen. Lopputulos on mielestäni jopa puolimatta. Kestävyys tässä Catricen meikkivoiteessa on mielestäni loistava ja juuri tämä puolimatan lopputuloksen tuova ominaisuus on yksi syy siihen miksi se kestää. Meikkivoide on mielestäni varmasti parhaimmillaan hieman rasvoittuvammalla ihotyypillä, mutta esimerkiksi itse voisin tarttua tähän meikkivoiteeseen silloin kun haluan oikeasti peittävän ja kestävän meikkipohjan. Iho pitäisi vaan olla hyvin hoidettu jotta tämä meikkivoide näyttää kuivemmalla iholla hyvältä.

CATRICE TRUE SKIN HYDRATING MEIKKIVOIDE

*Catrice True Skin Hydrating meikkivoide oli kyllä todellinen yllättäjä ja olenkin viime aikoina tykännyt käyttää tätä kyseistä meikkivoidetta vaikka normaalisti valitsisin paljon kuulaamman lopputuloksen tuovan meikkivoiteen. Olen tykännyt fiilistellä peittävämpää meikkipohjaa pitkästä aikaa ja vahvempien silmämeikkien kanssa tämä meikkivoide näyttää erityisen hyvältä. Se peittää ihon värierot täydellisesti alleen ja lopputuloksena on tasainen, peittävä ja kestävä meikkipohja. Todellinen löytö meikkivoide 8 euron hintaan! Catrice True Skin Hydrating meikkivoidetta saa tilattua *Lyko.fi verkkokaupasta tai Citymarketeista joissa on saatavilla Catricen meikkejä.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KK: LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

TESTISSÄ: BOHO GREEN MAKE-UP

4 kommenttia

 1. Rika C. kirjoitti:

  Hei! Kiva postaus, ajattelin itsekkin testata tuota. Mitä sävyä itse käytät?

  Mukavaa uuttavuotta!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos! Mulla on käytössä tästä meikkivoiteesta vaalein sävy 🙂

 2. Elina kirjoitti:

  Piti tulla kiittämään tästä vinkistä. 🙂 Tämä meikkivoide on ollut melkein joka päivä käytössä. Uskomattoman hyvä tuohon hintaan. Oma suosikkini on juurikin Estee Lauderin Double Wear, mutta tämä ei jää kauaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.