Hae
Paletilla

Makuuhuoneen sisustusunelmia

Aika tuntuu matelevan tällä viikolla enemmän kuin koskaan, sillä 5 päivää siihen kun saadaan avaimet meidän uuteen asuntoon. Kuukausi sitten kirjoittelin meidän pienestä kaksiosta ja kerroin, että vihdoin me muutetaan. Siinä postauksessa pohdin seuraavan asunnon sisustusta ja sitä, että miten se tullaan remontoimaan. Voitte varmasti kuvitella kuinka olen kuluttanut pinterestiä, selannut jokaisen sisustuskaupan valikoiman läpi sekä miettinyt mitä rakennustarvikkeita tarvitaan. Voisi jopa sanoa, että olen käyttänyt jokaisen ylimääräisen tunnin ja minuutin äskön mainittuihin juttuihin sekä laiminlyönyt jopa yöunet. Makuuhuoneen sisustus on pyörinyt ensimmäisenä mielessäni sillä tiesin, että se tullaan tekemään ensimmäisenä.

Muistatteko kun ennen vanhaan blogeissa nähtiin paljon erilaisia kollaaseja? Sellaisia olen tässä kuukauden aikana vääntänyt sisustus jutuista ja rakennusmateriaaleista. Siksipä päätin myös jakaa mun tämän hetken sisustusunelmat näiden kollaasien kautta! Ideaali tilannehan olisi, että koko asunnon voisi remontoida yhdeltä istumalta, mutta meillä on ainoastaan kaksi viikkoa aikaa remontoida ennenkö muutto on ajankohtainen. Siksi päätettiin, että aloitetaan remontointi isosta makuuhuoneesta ja edetään huone kerrallaan.

makuuhuonesisustus (

Millaisesta makuuhuoneen sisustuksesta unelmoin?

Pidän itse sisustuksessa vaaleista sävyistä joten suosin isoissa kalusteissa sävyinä harmaata ja valkoista. Kuvatessani edellisen postauksen kuvia totesin, että haluan ehdottomasti seuraavaan asuntoon enemmän väriä ja lämpöä. Haluaisin oppia tuomaan mustaa sisustukseen vielä enemmän, sillä se antaa kivasti kontrastia harmaalle sekä valkoiselle. Yllä olevassa kuvassa näkyy hieman kalusteita ja sisustus juttuja mitä olin ajatellut makuuhuoneeseen. Osa kuvassa näkyvistä tuotteista jo löytyy itseltäni kuten Desenion taulut, Ikean meriheinäkori, Living jättineulepeitto sekä toi kartellin valaisimia muistuttava pöytälämppu.

Ensimmäisenä hankintana remontoinnin jälkeen on ehdottomasti uusi sänky ja olen haaveillut harmaasta jenkkisängystä jossa olisi tikattu sängynpääty. Sen sävynä saisi olla ennemmin vaalean harmaa kuin mikään tumma sävy. Sängyn päälle tuli Luhdan iso valkoinen pilvi päiväpeitto sekä koriste tyynyjä mistä pidän erityisen paljon! Kaipaamme myös uusia yöpöytiä sekä lipastoa tai kaapistoa makuuhuoneseen, mutta en ole löytänyt vielä sopivaa vaihtoehtoa näihin. Makuuhuoneen sisustus saa mielestäni olla raikas, mutta sen myös pitää olla jokseenkin tunnelmallinen. Makuuhuoneeseen sopii mielestäni tummat sävyt, mutta tällä kertaa haluan ehdottomasti sinne taas raikkaampia sävyjä.

Makuuhuoneen sisustus

Seinän pintamateriaali ja lattian sävy

Olemme miettineet makuuhuoneeseen harmaata struktuuripinnoite seinää joka saisi olla sävyltään enemmän lämmin ja vaalean harmaa kuin kylmä ja tumman harmaa. Lattioissa meillä toivottavasti tulee komeilemaan vaalea laminaatti. Olen haaveillut betonin näköisestä seinästä jo kauan, mutta vielä mietinnässä on, että tulisiko se makuuhuoneeseen vai olohuoneeseen. Alan kuitenkin kallistumaan mielummin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseen, sillä meillä oli edellisessä kodissa harmaa seinä olohuoneessa. Olen myös nähnyt upeita kuvia makuuhuoneista joissa on tämä struktuuripinnoite ja se näyttää super hyvältä!

lämminmakuuhuone

Makuuhuoneen sisustus tulee tietenkin varmasti olemaan hieman erilainen kuin näissä kuvissa ja yhtenä vaihtoehtona on hieman lämpimämpi vaihtoehto kuin aikaisempi. Näissä kuitenkin näkee hyvin sitä ideaa mitä haen sisustukselta ja on hauska nähdä sitten mihin sävyihin päädytään. Huvittavinta tässä projektissa on myös se, että olemme nähneet asunnon tasan kerran eikä kumpikaan meistä muista siitä juuri mitään! Olemme vain ideoineet mitä haluamme seuraavaan asuntoon ja heitelleet puolin ja toisin omia ideoitamme. Ajattelin kuitenkin jakaa sitten lopputuloksesta ja muutenkin asunnon muutoksesta tänne juttuja niin tähän postaukseen on kiva palata ja katsoa toteutuiko mikään sisustusunelma!

Tykkäätkö itse tummasta vai vaaleasta sisustuksesta?


Myös nämä voisivat kiinnostaa!

HEI ME MUUTETAAN!

MITÄ MINULLE KUULUU? KOHTI UNELMA TYÖTÄ JA ASUNTOA

KOKEMUKSIA KULMIEN LAMINOINNISTA JA RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSESTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *