Hae
Paletilla

Maailman paras aurinkopuuteri Physicians Formula Butter Bronzer

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Physicians Formula Butter Bronzer

Moni on varmasti törmännyt netissä, varsinkin youtuben puolella Physicians Formulan Butter Bronzeriin.  Kyseessä on siis paljon kehuttu Physicians Formulan Murumuru Butter Bronzer aurinkopuuteri joka tunnetaan silkinpehmeästä koostumuksestaan sekä tuotteen sisältämästä tuoksusta. Murumuru Butter Bronzer sisältää  Murumuru-palmun, Cupuacu-puun ja Tucuma-palmun voita. Aurinkopuuterin sisältämien rasvahappojen sekä vitamiinien ansiosta se myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Physicians Formulan Murumuru Butter Bronzer aurinkopuuteri on allergiaystävällinen, parabeeniton, gluteeniton ja öljytön eikä sitä ole testattu eläimillä.

Physicians Formula Butter Bronzer1

Olen kuullut tuotteesta pelkkää hyvää, joten innoissani lähdin kokeilemaan myös itsekkin Physicians Formulan Murumuru Butter Bronzer aurinkopuuteria. Pakkauksen tropiikkinen ulkonäkö on mielestäni todella kaunis ja käytännöllinen, sillä se sisältää peilin sekä siveltimen. Kauniin pakkauksen jälkeen kiinnitin huomiota tuotteen levittyvyyteen. Aurinkopuuterin koostumus on voidemaisen sekä puuterisen välistä ja sen ansiosta Butter Bronzer levittyy siveltimellä iholle kauniisti sekä virheettömästi. Enkä yhtään ihmettele sen antaman lopputuloksen jälkeen miksi se on niin suosittu!

Physicians Formula Butter Bronzer2

Suurena plussana on myös se, että Physicians Formulan Butter Bronzeria myydään kahdessa sävyssä ja itselläni on niistä se tummempi versio. Vaikka kyseessä onkin aurinkopuuterin tummempi versio sopii se täydellisesti myös meille vaaleammille! Sävy on tässä tummemmassakin versiossa enemmän kylmä kuin lämmin mikä on itselleni ehdottomasti suuri plussa.

Physicians Formula Butter Bronzer5

Moni on ihastunut tuotteen sisältämää kookoksen tuoksuun, mutta itselläni siitä on hieman ristiriitaiset tunnelmat. Uskon tämän johtuvan siitä, että olen vasta lähiaikoina ruvennut tykkäämään kookoksen tuoksusta. Tuoksu tulee läpi pakkauksen, mutta ei kuitenkaan jää iholle. Physicians Formulan Butter Bronzer aurinkopuuterin mukana tuleva vaahtomuovia jäljittelevä ”sivellin” on käytössä hieman hankala ja itselle ainakin täysin vieras, sillä käytän aina tuotteiden levitykseen normaaleja meikkisiveltimiä. Tuote kuitenkin levittyy kauniisti sekä tasaisesti myös normaaleilla meikkisiveltimillä. Ja mikäli siveltimet unohtuvat kotiin on hyvä, että tuote itsessään sisältää siveltimen millä aurinkopuuterin voi levittää.

Physicians Formula Butter Bronzer6

Physician Formulan Murumuru Butter Bronzer aurinkopuuterista tuli hetkessä yksi suosikki aurinkopuutereista sillä sen sävy on täydellinen ja sen levittyvyys iholle on ykkösluokkaa! Mikäli kiinnostuit Physicians Formulan Murumuru Butter Bronzer aurinkopuuterista pääset klikkaamaan sen tästä suoraan ostoskoriin hintaan 14,35€. Sekä kannattaa hyödyntää Cocopandan tällä hetkellä olevat mahtavat muutkin alet!

Oletko kuullut Physician Formulan Butter Bronzer aurinkopuuterista?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

MAC Pro Longwear Peiteaine & Meikkivoide

Nyx Ultimate Brights luomiväripaletti

Bronx Colors Magnetic Urban meikkisiveltimet

10 kommenttia

 1. Siiri Kiviharju kirjoitti:

  Ihana tuo pakkaus ja heti piti klikkailla postaus auki! Itse käytän aina Estee Lauderin aurinkopuuteria, mutta seuraavaksi olisi kiva kokeilla jotain muuta. Näin opiskelija budjetille tuo hintakin on enemmän miellyttävä! Oli pakko tilata tuote testiin ja odotan innolla tuota tuoksua, koska välillä kookos tuoksuu mielestäni hyvältä ja välillä ei. 😀

  https://www.siirikiviharju.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tän aurinkopuuterin pakkaus on kyllä omalla tavallaan hirmu söpö! En ole kuullutkaan Estee Lauderin aurinkopuuterista 🙂 Uskon että tykkäät tuoksusta sillä itsellenikään tuoksu ei ole paha vaikka en aina kookoksesta välitäkkään!

 2. SariBP kirjoitti:

  Butter Bronzer on tuttu tuote youtubesta ja blogeista ja kaunishan se on. Olen harkinnut itsekin sen hankkimista, mutta jo olemassa olevat vinot pinot bronzereita vähän jarruttelevat vielä;)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Haha! Hyvä pitää maltti jos niitä löytyy vielä kaapista. Itselläni juuri loppui aurinkopuuteri joten tämä tuli itselle hyvään saumaan!

 3. Tytti-Kaarina kirjoitti:

  Tää on ihan ehdottomasti paras aurinkopuuteri mitä oon ikinä testannut! Ja tuoksukin on niin herkku <3

  https://www.tytti-kaarina.com/

 4. Linda kirjoitti:

  Oon niin monet kerrat haaveillut tästä ja viimeksi perjantaina meinasin tilata tän Cocopandan alesta. En sitten kuitenkaan tilannut, kun noita aurinkopuutereita löytyy jo liiankin paljon omaan käyttöön nähden, mutta onhan toi aivan upea! Ulkonäöllisesti hurjan kaunis ja laadustakaan en oo tainnut kuulla keneltäkään vielä haukkuja.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   En itsekkään ollut kuullut tästä aurinkopuuterista haukkuja keltään joten olin niin innoissani testaamassa itsekkin sitä! Mulla juuri loppui aurinkopuuteri joten tämä oli enemmän kuin tervetullut 😀

 5. Inka Monola kirjoitti:

  Mulle täysin tuntematon merkki, mutta vaikuttaa tosi hyvältä. Kaunis pakkaus myös minusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *