Hae
Paletilla

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN VAALEAA SÄVYÄ HIUKSISSA?

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Olen ollut koko ikäni vaalea hiuksinen ja lähes aina minulla on ollut hiuksien suhteen sama tavoite. Tavoite on ollut mahdollisimman kylmän vaalea sävy hiuksissa. Olen käyttänyt hiuksissani vuosia samoja tuotteita jotka ylläpitävät kylmän vaaleaa sävyä hiuksissa, jopa ruskeissakin. Miten ylläpitää kylmän vaaleaa sävyä hiuksissa on kysymys jota kampaajat kuulevat jatkuvalla syötöllä, mutta myös sellainen mitä moni vaalea hiuksinen miettii. Parhaimman lopputuloksenhan tekee aina kampaaja, mutta näillä tuotteilla saat ylläpidettyä kylmän vaaleaa sävyä hiuksissa yllättävänkin pitkään!

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN VAALEAA SÄVYÄ HIUKSISSA

Tehokas hopeashampoo

Ihan ensimmäinen ja kaikista paras tapa ylläpitää kylmän vaaleaa sävyä hiuksissa on hankkia tehokas hopeashampoo. Hopeashampoon tarkoitus on taittaa hiuksista ei toivottuja lämpimiä eli keltaisen eri sävyjä. *Fanolan No Yellow- hopeashampoo on yksi pidempi aikaisista suosikeista mikäli hiukset kaipaavat todella tehokasta hopeashampoota joka taittaa hiukset todellakin kylmän sävyisiksi. Pääset tutustumaan 3 tehokkaaseen hopeashampooseen tästä joita suosittelen vaalea hiuksisia kokeilemaan.

Ihan jokaisessa pesussa ei kannata sitä kaikista tehokkainta hopeashampoota käyttää, sillä mikäli alla on käsitelty ja vaalennettu hius saattaa se äkkiä värjäytyä siniseksi tai violetiksi. Suosittelen itse aina käytettäväksi hieman hoitavampia hopeashampoita kuin niitä kaikista taittavempia. En myöskään enää käytä hopeashampoota hiuksissani shampoon tapaan vaan täytän ison astian vedellä ja kaadan hopeashampoota veden sekaan jonka jälkeen dippaan hiukset astiassa muutamaan kertaan. Tällä tavalla hiukset taittuvat kylmän vaaleiksi eikä esimerkiksi violetiksi.

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN VAALEAA SÄVYÄ HIUKSISSA

Sävyttävät shampoot ja maskit

Hopeashampoiden lisäksi on mahdollisuus käyttää myös sävyttäviä shampoita. Oma suosikkini kautta aikojen on *Four Reasons Color Mask Shampoo sävyssä Pearl joka antaa hiukseen enemmän vaaleanpunaisempaa pigmenttiä ja helmiäisen vivahteen. Four Reasons Pearl shampoo kirkastaa vaalean hiuksen sävyä erilailla kuin hopeashampoot, mutta silti lopputulos on viileän vaalea. Sen sisältämä helmiäinen vivahde antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Tuotetta käytetään tavallisen shampoon sijasta aina silloin kun hiusväri kaipaa hieman virkistystä.

Toinen loistava tuote joka on ollut itselläni jo vuosia käytössä on *Four Reasons Color mask toning treatment sävyssä pearl. Kyseessä on siis sävyttävä tehohoito joka sopii vaaleiksi värjätyille hiuksille ja se on sävyltään samanlailla vaaleanpunaiseen taittava ja helmiäinen kuten shampookin. Tämä kaksikko saattaa hiuksen kunnosta tai sävystä riippuen taittaa hiusta hieman vaaleanpunaiseksi, mutta mielestäni lopputulos on siitäkin huolimatta aina todella mieluinen ja viileän sävyinen!

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN VAALEAA SÄVYÄ HIUKSISSA

*Four Reasons Color Mask Toning Treatment sävyssä silver on myös yksi jo pitkään käytössä olleista suosikeistani. Silver tehohoito on tarkoitettu todella vaaleiksi värjätyille hiuksille tai harmaille hiuksille käytettäväksi sen antaman hopeisen viahteen takia. Tuotteen tarkoitus on ehkäistä hiusten kellastumista, mutta myös ylläpitää kylmän vaaleaa sävyä hiuksissa. Tämä tuote toimii kaikista parhaiten silloin kun alla on juuri vaalennettu hius.

Four Reasons Toning Treatment tuotteet ovat korjaavia ja uudistavia hiusnaamioita joista löytyy jokin tietty sävy. Tuotteessa olevat kasvipohjaiset proteiinit ja aminohapot vahvistavat hiuksia ja antavat upean kiillon. Hiusväri pysyy hehkuvan eloisana, hiukset terveinä ja hyvinvoivina. Välillä tykkäänkin käyttää näitä myös käytännössä pelkästään tehohoitoina enkä niinkään sävyttävinä tuotteita vaikka se sitä tekeekin siinä samalla.

Untitled

Tässäpä siis tuotteita ja vastaus kysymykseen miten ylläpitää kylmän vaaleaa sävyä hiuksissa. Näillä tuotteilla pystyy ylläpitämään kylmän vaaleaa sävyä hiuksissa, mutta kannattaa muistaa, että jossain kohtaa on aina parempi käydä freesaamassa väri kampaajalla. Myös hiusten yli sävyttäminen on yksi vaalea hiuksisten ongelmista ja tiedän syyllistyneeni tähän itsekin! Joskus on myös hyvä puhdistaa hiuksia syväpuhdistavalla shampoolla ennen uusien sävytteiden laittamista jotta lopputulos on kauniin kylmän vaalea.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

FANOLA NO YELLOW SHAMPOO – UUSI HITTI VAI HUTI?

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN RUSKEAA SÄVYÄ HIUKSISSA?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.