Hae
Paletilla

Best nine – vuoden 2018 parhaimmat kuvat

Monella on näkynyt Instagramissa tai blogissa yhdeksän kuvan kollaasi josta löytyy vuoden 2018 tykätyintä kuvaa. Halusin itse myös käydä nämä yhdeksän kuvaa läpi ja ihmetellä ääneen miksi juuri nämä kuvat olivat vuoden 2018 tykätyimmät. Katsotaampa siis mitkä kuvat ovat Instagramini tykätyimpiä vuonna 2018 ja olenko itse samaa mieltä!

C0586B03-927F-4983-A4C8-AC1008C0E756

Vuoden tykätyin

Kirkkaasti ensimmäistä paikkaa pitää kuva josta en olisi koskaan uskonut, että se kerää niinkin paljon tykkäyksiä kuin siinä on! Kyseessä on nimittäin Makeup Revolutionin Contour paletti josta olen ottanut kuvan  luonnostellessani Testissä Makeup Revolution- postausta. Kuva ei ole omasta mielestäni mitenkään erikoinen ja olen ottanut vuoden aikana hienompiakin kuvia, mutta tämän kuvan lisäämisen aikaan on ollut ilmeisesti kaiken maailman kuun asennotkin oikein. Tämä kuva nimittäin keräsi ensimmäisen päivien aikana tuon määrän tykkäyksiä, joten olen ilmeisesti onnistunut lisäämään sen juuri oikeaan aikaan ja käyttämään sellaisia tägejä mitä ihmiset on silloin etsinyt. En todellakaan olisi osannut ajatella, että tämän kaltainen kuva olisi vuoden tykätyin!

Untitled

Kirjoittaessani postausta Näillä vinkeillä taistelet kuivaa ihoa vastaan talven saapuessa– postausta lisäsin myös postauksestakin löytyvän pipettipulloja sisältävän kuvan Instagramiin. Kuva oli jo enemmän itseni mieleen sillä siinä yhdistyy kaikki mistä itse pidän. Ihonhoito, raikkaus ja vaaleus kuvissa sekä tietenkin myös noi pipettipullot! En tiedä olenko koskaan kerronut, mutta kaikki pipettipulloissa olevat tuotteet aiheuttavat semmosen pienen ”pakko saada fiiliksen” ihan vaan siks, koska se on pipettipullossa! Kuva on myös visuaalisesti itseäni miellyttävä.

Untitled

Seuraavat kolme kuvaa sitten ovatkin silmämeikki kuvia joiden oleminen Best nine kuvissa ei yllättänyt itseäni yhtään. Jopa hieman odotinkin niitä ja oli hauska nähdä mitkä olivat muiden mielestä ne onnistuneimmat lookit vuonna 2018! Ensimmäisenä on silmämeikki joka on tehty Urban Decayn Born To Run paletilla ja luomille on ehdottomasti päässyt paletin parhaimmat ja itseäni miellyttävimmät sävyt. Lämpimän ruskean ja sinisen sävyt silmämeikissä näyttää olevan myös muidenkin mielestä onnistunut yhdistelmä!

C12DA37C-38E8-4F0E-9645-0E1F626185B1

Neljä erilaista silmämeikki kuvaa

Neljänneksi tykätyin kuva on Pride kulttuurista inspiraationsa saanut silmämeikki ja siitäkin olen kirjoittanut erikseen postauksen Meikki-inspiraationa Pride. Hauskuutta tämän kuvan takaa löytyy sen verran, että lisättyäni tämän kuvan Instagramiin moni tuli toivottamaan ihanaa Pride aikaa itselleni. En tiedä luuliko ihmiset mun kuuluvan tähän vähemmistöön sillä olin kirjoittanut kuvan yhteyteen Equality. Ei en kuulu, mutta Priden värit inspiroivat tekemään siitä meikin. Ei onnistunein meikki eikä kuvakaan, mutta aihe monellekkin tärkeä.

Untitled

Viidenneksi tykätyimmässä kuvassa on mitä muutakaan kuin glitteriä! Tein muutaman yhteistyön glitterien kuumimpina myynti aikoina eli silloin kun kesän festarit olivat ajankohtaisia. Meikki on toteutettu Ontic Minerals merkin ekoglittereillä ja siitä löytyy oma postaus. Kyseessä oli siis glitter inspiraation hakemista kesän festareille! Muistan kun tuskailin meikin kanssa ettei siitä tullut hyvä, mutta ihmiset oli eri ilmeisesti mieltä.

Untitled
Untitled

kaksi maskeeraus kuvAA

Kuudes sekä seitsemäs kuva on samaa sarjaa ja odotin innolla mikä syksyllä tehdyistäni maskeerauksista olisi päätynyt Best nine kuvien sekaan ja se oli tämä timantti pääkallo! Hyvä valinta pakko myöntää, sillä se on omasta mielestäni myös onnistunein maskeeraus viime vuotisista maskeerauksistani! Olin super innoissani, kun pääsin käyttämään Elina K:n ihotimantteja maskeerauksessa. Ne nimittäin viimeistelivät maskeerauksen juuri oikeanlaiseksi. Ihotimantteja jäi jäljelle vielä tämänkin maskeerauksen jälkeen ja tekisi mieli toteuttaa niillä jokin uusi meikki/maskeeraus.

Untitled

Kahdeksas kuva on mikäs muukaan kuin silmämeikki kuva! Lontoon reissultani ostamani Kat Von D Alchemist holographic paletti pääsi todella monesti käyttöön kesällä ja edelleen haluaisin käyttää sitä about jokaiseen meikkiin. Sävy Pink Opal inspiroi tekemään pinkin silmämeikin joka hehkuisi jalokivienlailla mistä palettikin on saanut inspiraationsa. Vaikka erilaisten silmämeikkien toteuttaminen on mahtavaa niin edelleen tuskailen niiden kuvaamisen kanssa. Ehkä vielä joku päivä onnistun saamaan upeita silmämeikki kuvia!

Untitled

Viimeisimpänä mutta ei vähäisempänä on kuva joka liittyy vahvasti numeroon viisi. Kesällä glitter meikit olivat ehdottomasti tykätyimpiä ja siksi nämä kaksi, melkein samanlaista kuvaa löytyy vuoden 2018 Best nine kuvista.

Siinä oli Instagramini yhdeksän tykätyintä kuvaa vuonna 2018! Joukosta löytyi aika paljon yllättäjiä ja olisin itse varmasti valinnut yhdeksän täysin erilaista kuvaa itseni suosikeiksi. En yllättynyt, että silmämeikki kuvia löytyy Best nine- kollaasista jopa neljä! Olen huomannut sen itsekkin, että ne keräävät tykkäyksiä aina huomattavasti enemmän kuin muut kuvat. Olen innostunut näiden blogivuosieni aikana todella paljon valokuvailusta ja vuonna 2019 ajattelin panostaa kuvien ottamiseen vielä enemmän!

Instagram: @Paletillaviivi

Millaisia kuvia löytyi sinun Best Nine- kollaasista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TÄRKEIMMÄT SIVELTIMET SILMÄMEIKIN TEKOON

PUNERTAVA JUHLAMEIKKI BRONX COLORSIN ITSE KOOTTAVILLA LUOMIVÄRIPALETEILLA

KOUKUTTAVA K-BEAUTY – SHEET MASK

9 kommenttia

 1. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

  WOW!!!

 2. Inka Nitta kirjoitti:

  Toi glitterkallo on kyllä niin magee, etten yhtään ihmettele miksi on päätynyt sun best 9 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos Inka <3 Se oli kyllä omastakin mielestä onnistunein maskeeraus viime vuonna 🙂

 3. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  En yhtään ihmettele, että sulla oli noin paljon noita meikkikuvia suosituimpien kuvien joukossa. Sun meikit on upeita<3 Erityisesti toi glittermeikki – vau!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos Linda! <3 Sitä on tosi kriittinen itseään kohtaan ja itse olisin meikkikuvista valinnut muita ihan muita lookkeja!

 4. SariBP kirjoitti:

  Nuo maskeerauskuvat on taivaallisen upeita, vow! Sun Halloween -meikit oli aivan mielettömän hienoja. Sulla on taitoa ja silmää!

 5. hannamariav kirjoitti:

  Ihan todella upeita kuvia! Mulla oli melko tylsä Best nine -parit asukuvat ja muutamat meikkikuvat. Meinasin tehdä niistä samanlaisen postauksen kuin tämä, mutta se liippasi hiukan liian läheltä vuoden koostepostausta 😀 Nuo sun meikkilookit on aivan mahtavia!

  hanna
  http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos Hanna! No, mutta kuitenkin teit jonkinlaisen koostepostauksen vuodesta 2018. Eihän sillä onneksi ole väliä onko se best nine vai koostepostaus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.