Hae
Paletilla

Halloween – The Nun Valak

Hauskaa halloweenia! Vaikka nyt halloween kulttuuri ei ole suomessa niin iso juttu kuin muissa maissa. Sillon kun päätin toteuttaa halloween kuukauden niin nunna elokuva oli tulossa suomeen. Elokuvahan kertoo demoninunnasta Valakista. Nunna tai Valak kumpana nyt hahmoa haluaa kutsua niin on loppuen lopuksi todella helppo toteuttaa. Nunna maskeerauksen toteuttamiseen meni kaikkiaan alle tunti. Löydät myös muita halloween maskeerauksia tägin #Halloween alta.

Untitled

Nunna Maskeeraus

Kuten kaikissa maskeerauksissa niin asu sekä piilolinssit auttavat tekemään siitä aidon tuntuisen. Nunna maskeeraukseen tarvitsee nunna asun, keltaiset piilolinssit sekä valkoisen maskeerausvärin. Kasvot maalataan valkoisella jonka jälkeen mustalla luomivärillä lähdetään luomaan nunnan varjoja. Tämä on todellakin helppo ja nopea toteuttaa sekä varmasti hyvä valinta halloween juhliin!

Untitled

Maskeeraus: Grimas Cake Make-Up, Urban Decay Ultimate Basics

Piilolinssit: Juhlamaailma

Nunna asu: Naamiojänis.fi


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Halloween – Diamond Skull

Halloween – Haltia

Halloween – Glitter Clown 

6 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Tämäkin on pelottavan hyvä.:) Silmät ihan porautuu katsojaan ja toi kalman valkoinen iho…huh. Olet todella taitava!

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihan sairaan upea ja PELOTTAVA! 😀

 3. hanna kirjoitti:

  Hittolainen miten säikähin kun tämä tuli listassa vastaan 😀 Tää oli kyllä todella hyvä versio kyseisestä lookista!

  hanna

  http://www.hannamariav.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.