Hae
Paletilla

Testissä tehokas kotimainen hopeashampoo

Hopeashampoo

Etsiessäni omaa luotto hopeashampoota kaupoista, törmäsin sattumalta uusiin kotimaisiin hiustenhoito tuotteisiin. Kyseessä on Kupla- tuotesarja josta löytyi hopeashampoo jota halusin ehdottomasti kokeilla! Käytin ennen aina Fudgen hopeashampoota kylmän sävyn ylläpitämiseksi vaaleissa hiuksissani, mutta Fanolan tullessa markkinoille nousi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen mun suosikki hopeashampooksi. On ollut vaikea löytää Fanolan tasoista hopeashampoota joka oikeasti jättää hiuksiin kylmän vaalean sävyn ilman, että hiukset kuivuvat käytön jälkeen. On ollut kiva huomata, että Fanolan hopeashampoota löytyy nykyään esimerkiksi Citymarketeista, mutta harmikseni ne on aina sieltä loppu. Siitä syystä, että Fanola on joka paikasta aina loppu niin päätin, että voisin mahdollisesti kokeilla jotain uutta hopeashampoota.

hopeashampoo

Kupla hopeashampoo

Kupla hopeashampoo on suunniteltu luonnostaan vaaleille, raidotetuille tai harmaille hiuksille. Tuote lupaa taittaa keltaisuutta vaaleista hiuksista sekä kirkastaa hiuksien vaaleaa sävyä. Sen lisäksi Kupla hopeashampoo sisältää glyseriiniä joka sitoo kosteutta sekä aloe veraa. Kupla hopeshampoon violetti sävy näytti jo pulloa katsellessa todella pigmenttiseltä ja sen takia uskalsin napata tuotteen itselleni testiin. Pigmenttisen sävyn lisäksi kiinnitin huomiota Kupla hopeashampoon edulliseen hintaan sekä siihen, että pullossa on hopeashampoota 500ml!

Vaikka hieman epäilevin fiiliksin lähdin kokeilemaan Kupla hopeashampoota niin ne epäilevät fiilikset katosi jälleen kerran heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämä hopeashampoo on kaikkea mitä voisi vaan toivoa! Se vaahtoutuu hiuksiin moitteettomasti ja sävy tarttuu hiuksiin yllättävän tasaisesti. Vielä tasaisemman lopputuloksen saamiseksi voi hopeashampoota sekoittaa veteen tai vaikka hoitoaineeseen, jonka jälkeen vasta levittää shampoon hiuksiin. Yllätyin jopa, että muutaman minuutin vaikutusajalla hiusten sävy muuttui kellertävästä kylmän vaaleaksi.

hopeashampoo

Itse yleensä aina tuplaan suositellun vaikutusajan hopeashampoiden kohdalla sillä harmaasta, jopa hieman sinertävään taittavasta lopputuloksesta. Tämä vain siksi, että sävy pysyy hiuksissa kauemmin ja pienet sävyerot hiuksissa antaa hiuksille eläväisemmän fiiliksen. Juuri vaalennetuille hiuksille en suosittele kovinkaan pitkää vaikutusaikaa mikäli sinertävä lopputulos ei ole haluttu. Ainakin omalla kohdallani juuri tehdyt raidat luonnollisesti nappasi hopeashampoon sävyä huomattavasti enemmän kuin ei vaalennettu hius. Suosittelen myös käyttämään tämän tuotteen kanssa kumihanskoja sillä Kupla hopeashampoo on niin pigmenttinen, että se nappaa myös helposti käsiin kiinni.  Silloin kun tuote nappaa käsiin kiinni niin se kertoo ainakin itselleni siitä, että se on oikeasti todella pigmenttinen. Sävy kuitenkin lähtee käsistä pesun yhteydessä pois. Kupla hopeshampoota on saatavilla Hiustalon 36 parturi-kampaamoista ja outlet-myymälästä hintaan 16,90€

Kupla Hopeashampoo

Kotimainen Kupla- tuotesarja

Kuten kerroin postauksen alussa niin Kupla- tuotesarjasta löytyy tämän hopeashampoon lisäksi myös muitakin hiustenhoitotuotteita. Sarjasta löytyy: Proteiinishampoo kuiville ja käsittelyistä rasittuneille hiuksille, hellävarainen mietoshampoo, koko perheelle sopiva 2 in 1 shampoo hiuksille ja vartalolle, tervashampoo kaikille hiuslaaduille, kevytbalsami sekä elvytysbalsami. Kaiki nämä tuotteet ovat omasta mielestäni jotenkin todella kiinnostavia niiden kotimaisuuden ansiosta! Pääset tutustumaan kuplan tuotteisiin lisää tästä. 

Kupla tuotteet ovat kehitelty ammattilaisten kanssa asiakasta kuunnellen mikä on mielestäni ihan mahtava juttu. Asiakkaat varsinkin yleensä osaavat kertoa mitä ne tuotteelta odottavat! Tämän lisäksi Kupla- tuotesarjan tuotteet ovat vegaanisia. Kupla- tuotesarjalla on avainlippu merkki joka myönnetään Suomessa valmistetuille tuotteille tai palveluille. Avainlippu tuotteiden kotimaisuusaste täytyy olla vähintään 50 prosenttia, mutta yleensä avainlippu tuotteiden kotimaisuusaste on jopa yli 80%.

Oletko kuullut Kupla hopeashampoosta tai tuotesarjasta ennen? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

FANOLAN NO YELLOW SHAMPOO – UUSI HITTI VAI HUTI?

PLANTUR 39 – HIUSTENLÄHDÖN JA BLONDIEN TUKENA

BYNOOR SKANDINAAVISTA HIUSTENHOITOA 

2 kommenttia

  1. Susanna kirjoitti:

    2 päivää kokeiltu Kuplaa ja toivottavasti en tartte muuta käyttää. Hiuksissani voimakas punapigmentti ja yleensä aina liian keltainen raita tulee. Nyt on toivomani harmaa/kylmä. SUOSITTELEN!!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Kupla yllätti minutkin tehokkuudellaan! Kuplalla todella tulee nätti viileän vaalea sävy hiuksiin ja mikä parasta, että se on todella edullinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *