Hae
Paletilla

Kosmetiikka joululahjat

Pikainen katsaus sittenkin vielä joululahjoihin ennenkö vuosi ehtii vaihtua. Tässä muutamat kosmetiikka joululahjat mitä sain kumppanilta sekä ystävältä. Kosmetiikka on ainakin varma valinta mun kohdalla kun miettii lahjaa. Se toimii nimittäin aina!

Urban Decay Naked Heat
Heat paletissa on kuparisia, punaisia ja lämpimiä ruskeita sävyjä. Paletti sisältää matta, satiini ja kimallesävyjä. Olin pitkään haaveillut Heat paletista, sillä sen lämpimät ja punaiset sävyt veti puoleensa.
Nyx Professional Makeup In Your Element Metal Sivellin setti

Nyxin Metal sivellin setti sisältää 5 erilaista pehmeää ja synteettistä luomivärisivellintä ja säilytyspussin. Nämä siveltimet tuli kyllä ihan täysin yllätyksenä, mutta muistan kyllä katselleeni tätä pakettia kaupassa ja tokaissut että ompa nätit. Siveltimiä tarvii aina ja varmasti näille tulee käyttöä!

Arina Grande ARI Eu De Parfum
Ariana Granden Ari parfyymin pohjatuoksussa yhdistyvät vaahtokarkit, kermaista myskiä sekä vaaleaa puuta. Sydäntuoksussa puolestaan yhdistyvät ruusun nuput, kielo ja orkidea. Ensituoksussa on vadelmaa, raikasta päärynää ja greippiä.

Olin todella yllättynyt kun Inka kertoi ostaneensa mulle joululahjan. Mä en ole oikein koskaan harrastanut lahjojen vaihtoa kavereiden kesken, joten tämä oli kyllä tosi kiva yllätys! Paketista paljastui kaksi Misshan kangasnaamiota.

Missha Pure Source Cell Sheet Mask Mango
Mangon tuoksuinen liinanaamio sopii kaikille ihotyypeille. 210mg mangouutetta sisältävä kangasnaamio antaa kasvoille luonnollisen hehkun ja kosteuttaa ihoa. Naamion tuoksu tulee mangouutteesta. Mangon tuoksuinen kangasnaamio kuulostaa kieltämättä houkuttelevalta ja en malta odottaa, että pääsen testailemaan tätä kyseistä kangasnaamiota!

Missha Pure Source Cell Sheet Mask Tea Tree
Teepuu-uutetta sisältävä kasvonaamio sopii erinomaisesti rasvoittuvalle mutta myös herkälle iholle. Teepuu tunnetaan sen erinomaisista hyödyistä ja tehokkuudesta ihonhoidossa. Tea Tree kangasnaamio sisältää 210mg teepuu-uutetta. Teepuuta sisältävät kasvojenhoito tuotteet on todella hyviä myös herkälle iholle paikallisesti tai silloin tällöin käytettävinä. Koska tosiaan kangasnaamio sisältää teepuuta pääsee se odottamaan päivää jolloin sitä todella tarvitaan!  


Mikä oli sun suosikki kosmetiikka lahjasi? Ihanaa Uutta Vuotta !

13 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Kiva setti Nyxin siveltimiä:) Muutkin lahjat todella hyviä ja varmasti mieluisia:)
  Sain itse lahjakortin kauneushoitolaan, ja sitä juuri toivoinkin – ja kas kummaa sen sainkin;)
  Aivan ihanaa vuodenvaihdetta:)

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Mä sain Jeffree Starin Family pakkauksen Liquid Lipstickejä 🙂 niistä olin aika onnessani 🙂

 3. Linda kirjoitti:

  Ihania lahjoja<3 Saat varmasti loihdittua hurjan upeita meikkejä ton Heatin kanssa! 🙂 Myös noi NYX:n siveltimet vaikuttaa hurjan hyviltä.

 4. Viivi kirjoitti:

  Kyllä tänä vuonna lahjat olivat todella mieluisia:) Sitä aina toivoo samalla alalla työskennellessä, että välillä pääsis johonkin hoitoon itsekkin! Mutta parhaita lahjojahan on ne mitä itse toivoo 🙂

 5. Viivi kirjoitti:

  Siinä on kyllä upeita sävyjä 🙂 Mahtava lahja!

 6. Viivi kirjoitti:

  Itselleen ostamat joululahjat on ainakin mieluisia 😉 Mä korkkasin tuon heatin uutenavuotena ja oli kyllä kiva! Mä aina meikkailen just lomalla ja vapaapäivinä kun arkena ei oikein jaksa! 😀

 7. Viivi kirjoitti:

  Lahjat oli kyllä todella mieluisia tänä vuonna 🙂 Nyxin siveltimet odottaa vielä käyttöä, mutta uskon että on ihan toimivat 🙂 Otin jo hieman esimakua tuohon heattiin uutenavuotena, mutta kiitos <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Kiva, että tykkäsit mun lahjasta <3

 9. Viivi kirjoitti:

  Se oli ihan huippu!<3

 10. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Naked Heat on kyllä niin kaunis 🙂 En taida kuitenkaan itselle ostaa, koska sävyt ovat omaan mieleeni aika tummia. Alkuperäinen Naked on oma lempparini.

 11. Viivi kirjoitti:

  Se on ihana! Ymmärrän, mä itse tykkään älyttömän paljon punasen sävyisistä luomiväreistä ja tässä niitä on ! 🙂 Mulla on myös Naked 2 ja tykkään siitäkin 🙂

 12. Nena Sofia kirjoitti:

  Ooo, ihania lahjoja! Mä niiin tarviin ton UD:n Heatin, tässäkin se näyttää upealta <3 😀

 13. Viivi kirjoitti:

  Olin kyllä itsekkin todella tyytyväinen kosmetiikka lahjoihin! Toi Heat on ihan älyttömän hyvillä sävyillä varustettu! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *