Hae
Paletilla

Formula 10.0.6 Peel-off kasvonaamiot

*Sisältää mainoslinkkejä

* TUOTTEET ON SAATU PR-LAHJOINA
Formula 10.0.6

Oon kirjoitellut useasti Formula 10.0.6 tuotteista, mutta kyseessä on siis edullinen nuorille suunnattu ihonhoitosarja. Formula 10.0.6 käyttää luonnollisia ainesosia joidenka ansiosta Formula 10.0.6 tuotteista löytyy niin syväpuhdistavia, tulehduksia estäviä, rauhoittavia ja ihoa vahvistavia tuotteita. Formula 10.0.6 on monia hyviä tuotteita mitä olen kokeillut ja mainittakoon niistä esimerkiksi heidän puhdistusliinat sekä mustapäälaput. Pääset kuitenkin lukemaan lisää Formulan 10.0.6 tuotteista tästä, sillä tänään keskitytään kaikkien rakastamiin peel-off naamioihin!

Formula 10.0.6 Peel-off naamiot ovat geelimäisiä koostumukseltaan jotka voidaan poistaa naamion kuivumisen jälkeen iholta ”repimällä”. Näillä kaikilla kolmella tuotteella on eri käyttötarkoitus eikä nämä vain vedä puoleensa epäpuhtauksia, talia tai likaa vaan myös hoitaa ihoa. Katsotaampa siis millaisia peel-off kasvonaamioita siis löytyy Formula 10.0.6 merkiltä?

peel of mask
peel off naamio

Formula 10.0.6 BE BERRY Smooth Moisturizing Peel Mask

*Formulan Be Berry Smooth Moisturizing on kosteuttava peel-off naamio joka sisältää mustikoita jotka ovat tunnettuja antioksidantti pitoisuudellaan sekä ananasuutetta joka puhdistaa ja virkistää ihoa. Moni Peel-off naamio on yleensä syväpuhdistava joten on ihanaa, että markkinoilla on myös kosteuttavia Peel-off naamioita joita voi käyttää muutkin kuin epäpuhtauksista kärsivät.

Iho tuntuu tämän Formula 10.0.6 kosteuttavan Peel-off naamion jälkeen kosteutetun pehmeältä sekä hoidetulta. Naamio sopii käytettäväksi sen kosteuttavan ominaisuuden ansiosta 1-3 kertaa viikossa. Formula 10.0.6 Peel-off naamiot eivät jämähdä ihoon tiukasti kiinni vaan ne saa poistettua helposti ja kivuttomasti iholta pois.

Formula 10.0.6
peel off naamio

formula 10.0.6 Be Berry Clear Illuminating Peel Mask

*Formula 10.0.6 Be Berry Clear Illuminating Peel Mask kirkastaa, rauhoittaa ja auttaa häivyttämään ihohuokosia sekä ihon punoitusta. Kirkastava peel-off naamio sisältää antioksidanttipitoista vadelmaa joka syväpuhdistaa ja supistaa ihohuokosia ja acai-marjaa joka puolestaan tasoittaa ja kirkastaa ihonsävyä.

Tämä kirkastava peel-off naamio jättää ihon kirkkaan ja heleän näköiseksi, mutta myös virkistää mieltä kirpeällä tuoksullaan. Sen syväpuhdistavan ominaisuuden takia en suosittele naamiota käytettäväksi kuin muutaman kerran viikossa mikäli ihossa on yhtään pintakuivuutta sen syväpuhdistavan ominaisuuden vuoksi. Tämä kirkastava peel-off naamio on loistava valinta mikäli iho näyttää samealta ja elottomalta.

Formula 10.0.6
Peel off naamio

Formula 10.0.6 Draw It All Out Peel Mask

*Formula 10.0.6 Draw It All Out Peel Mask on perinteisen peel-off naamion näköinen sen mustan värin ansiosta. Tämä musta peel-off naamio vetää magneetin tavoin puoleensa epäpuhtauksia syvältä ihohuokosista. Draw it all out peel mask sisältää bambuhiiltä sekä luumua jotka puhdistavat ihoa tehokkaasti.

Musta peel-off naamio on ihoa tehokkaasti puhdistava joten se sopii loistavasti käytettäväksi silloin, kun iho tarvitsee tehokasta syväpuhdistusta. Mikäli hakusessa on perinteinen syväpuhdistava peel-off naamio niin tämä on lähimpänä sitä näistä kolmesta.

formula 10.0.6

Formula 10.0.6 peel-off naamiot ovat suosikkeja juuri siksi, etteivät ne tarraa kasvojen ihokarvoihin kiinni joten niiden poistaminen kasvoilta on kivutonta ja vaivatonta. Näillä kaikilla kolmella tuotteella on eri käyttötarkoituksen ja käyttelenkin niitä aina sen mukaan mitä iho tarvitsee. Mikäli iho kaipaa todellista syväpuhdistusta tartun mustaan Draw it all out naamioon. Jos taas iho kaipaa kosteutusta niin Be Berry Smooth kosteuttava peel-off naamio on täydellinen siihen hommaan ja mikäli iho tuntuu samealta niin silloin pääsee käyttöön Be Berry Clear naamio, Formula 10.0.6 tuotteet ovat edullisia ja niitä saa tilattua Stoorla.fi, Eleven.fi ja Kicks.fi. Mikäli haluaa käydä ihan kaupassa hypistelemåssä niin ainakin Stockmannilta löytyy Formula 10.0.6 tuotteita!

Tykkäätkö peel-off naamioista? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TOP 3 LUOMIVÄRIPALETTIA

TEHOKAS KASVOJEN PUHDISTUS ILMAN KAKSOISPUHDISTUSTA

SKIN REGIMEN – 89,5% LUONNOLLISIA AINESOSIA SISÄLTÄVÄ PUHDISTUSTUOTE

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Multa löytyy toi Be Berry Smooth ja olinkin ihan täpinöissäni, kun kerrankin löytyy kosteuttava peel-off naamio! Monesti ne on just niitä syväpuhdistavia ja epäpuhtauksia poistavia naamioita, joita oma ihoni ei ihan niin paljon tarvitse. Tossa Be Berry Smoothissa on myös aivan ihana tuoksu<3

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Mun mielestä on kans ollut kiva, että kerrankin joku peel-off naamio myös kosteuttaa ihoa! Berry Smoothin tuoksu on kanssa aivan ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.