Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit, aletärpit House of Organic luonnonkosmetiikkapäiviltä

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit,

Luonnonkosmetiikkapäivät ovat startanneet House of Organic verkkokaupassa! Luonnonkosmetiikkapäiviltä löydät vaihtuvia tuotetarjouksia luonnonkosmetiikan brändeiltä keskiviikosta sunnuntaihin 11.5-15.5.2022. Nyt on siis loistava aika ostaa omat luonnonkosmetiikan suosikki tuotteet hyvillä alennuksilla luonnonkosmetiikkapäiviltä tai hankkia kokeiluun edullisesti sellaisia tuotteita mitä on halunnut testailla!

Mikäli tilaat useampana päivänä tuotteita muista käyttää koodia YHDISTÄ jotta kaikki tilaamasi tuotteet yhdistetään ja saat postikulut veloituksetta!

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit

Olen tässä muutaman vuoden aikana testaillut monia luonnonkosmetiikan meikkejä, sillä ne kiinnostavat itseäni todella paljon ja olenkin todennut todella monia tuotteita todella hyviksi. Siksipä kokosin teille kaikki parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit yhteen jotka löytyvät House of Organicsin luonnonkosmetiikkapäiviltä edullisemmin!

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit,

Keskiviikko:

*Hurraw! Aura Balm 20,00€ (31,90€) Hurraw Aura Balm on upea voidemainen, hieman kookokselta tuoksuva highlighter joka jättää iholle kauniin kuullon. Sävy Silver sopii loistavasti vaalean ihon omaaville kun taas sävy Pearl lähes kaikille ihonsävyille.

*Havu puukuorinen huulipuna 29,00€ (38,00€) Kotimaiset Havu huulipunat pitävät sisällään luonnonvahoja sekä öljyjä sekä niissä on kätevä täyttöpakkaus ominaisuus. Mikäli löydät havulta sävyn josta muodostuu suosikkisi voit seuraavalla kertaa ostaa hylsyyn vain uuden huulipunan. Hieman mattainen koostumus joka on kuitenkin todella miellyttävä huulilla sekä kestävä.

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit,

Torstai:

*Lily Lolo Smoke&Mirrors mineraaliluomiväripaletti 20,00€ (30,90€) Lily Lolon Smoke & Mirrors paletti pitää sisällään kahdeksan upean sävyistä luomivärisävyä. Paletti on loistava niin arkeen kuin juhlaankin sillä luot paletilla niin näyttävänkin silmämeikin tai hillitymmän arkeen sopivan meikin.

*Korento Rose Quartz Highlighter 26,00€ (35,90€) Tämä yksi kauneimmista voidemaisista highlightereista joita tiedän! Korennon ruusukultaisen sävyinen voidemainen highlighter on täydellinen kesätuote, mutta myös sellainen joka sopii lähes kaikille.

Perjantai:

Alga Maris sävyttävä aurinkovoide SPF 30 16,00€ (25,00€)Tykkään itse käyttää kesällä meikkivoiteen tilalla tuotteita jotka sisältävät itsessään aurinkosuojan. En itse ole koskaan oppinut käyttämään aurinkosuojaa erikseen meikkipohjan alla joten tälläiset sävyttävät tuotteet ja meikkipohjat jotka sisältävät aurinkosuojan on ollut itselleni pelastus. Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide sisältää fysikaalisen aurinkosuojan ja sitä on saatavilla 30 sekä 50 suojakertoimella. Se peittää hyvin sävyn värierot ja lopputuloksena on kauniin näköinen lopputulos ja suojattu iho!

Boho poskipunat 11,00€ (14,90€)Bohon poskipunat ovat ensimmäisiä luonnonkosmetiikan tuotteita sekä poskipunia joihin aikoinaan tutustuin. Valikoimasta löytyy älyttömän kauniita sävyjä ja pigmenttiä on riittävästi.

Benecos silmänrajauskynät 3,00€ (3,90€)Edullinen luonnonkosmetiikan rajauskynä josta löytyy hyvin erilaisia sävy vaihtoehtoja! Kynän koostumus on ihanan pehmeä jota on helppo työstää sekä häivyttää.

Madara Eye&Cheek Multi-Shadow Nestemäinen monitoimituote 19,00€ (25,00€)Madaran monitoimituotteita löytyy monessa eri sävyssä ja nämä ovat sitä mitä todella nimi kertoo. Tuote käy huulille, poskille ja jopa luomiväriksi! Kauniit sävyt joissa on upea kuulto sekä pysyvyys.

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit,

Lauantai:

Hynt Beauty Concealer 19,00€ (24,90€)Hynt Beautyn voidemainen peiteaine on yksi parhaimmista peiteaineista johon olen pitkään aikaan törmännyt. Tämän peiteaineen koostumus  on ihan omaa luokkaansa ja se peittää tummat silmänaluset yhdellä sipaisulla. Tällä hetkellä tämä on itselläni yksi käytetyimmistä luonnonkosmetiikan tuotteista mitä omistan!

Benecos kulmakynä 3€ (4,90€)Benecoksen kynämäinen kulmakynä on myös yksi parhaimmista kulmakynistä jota olen testannut. Kynä piirtää älyttömän siistiä jälkeä ja esimerkiksi sävy brown on ihana kylmän ruskea joka sopii varmasti monelle.

Sunnuntai:

*Zuii Organic Lux Flawless meikkivoide (44,90€)

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikit listaus ei olisi mitään ilman yhtä hyvää meikkivoidetta! Ensimmäinen luonnonkosmetiikan meikkivoide johon todella ihastuin! Tämä Zuiin meikkivoide on koostumukseltaan ihanan kevyttä, mutta se peittää alleen kaikki ihon värierot jättäen ihon kauniin kuultavaksi. Tässä on myös yksi meikkivoide josta todella voi sanoa sen olevan todella kestävä.

*Boho peitevoide (14,00€) Bohon peiteaineista löytyy loistavia sävyjä ihon värierojen korjaamiseen. Vihreä häivyttää punaisuutta, keltainen käy violettiin taittaville silmänalusille sekä valon tuojaksi ja oranssi siniseen taittavien silmänalusten peittoon.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LUONNONKOSMETIIKAN PARHAAT TUOTTEET X10

KOKEMUKSIA NOVEXPERT LUONNONKOSMETIIKKA SARJASTA

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *