Hae
Paletilla

Halloween – Venom

Oon niin innoissani siitä, että on lokakuu ja saan aloitettua uuden postaus sarjan nimittäin Halloween kuukauden! Osa teistä voikin muistaa, kun viime vuonna julkaisin viikon ajan erilaisia maskeerauksia, mutta tänä vuonna niitä tulee näkymään blogissa koko kuukauden ajan! Tulen kyllä postailemaan normaalisti myös tavallisia kauneus&kosmetiikka postauksia, mutta joukkoon astuu myös halloween aiheiset postaukset. Kaikki halloween aiheiset maskeeraukset tulevat löytymään tägin #Halloween alta.

Venom

Venom

Tänään 5.10 Venom saa ensi-iltansa Suomessa. Venom on Marvelin luoma superroisto ja spidermanin vihollinen joten siitä lähti myös inspiraatio maskeeraukseen! Etsin tietoa millaisia elokuvia olisi tulossa näin syksyllä sekä halloweenin aikaan ja Venom oli yksi niistä. Venom kaikessa komeudessaan olisi ollut todella iso maskeeraus työ joten sain idean luoda Venomin sekä Spidermin samaan aikaan kasvoille sillä olivathan ne vihollisia.

venom

Maskeerauksen pääosina olivat Venomin hampaat sekä silmä. Niiden tekemiseen on käytetty kuumassa vedessä sulavaa muovia (Polymorph plastic) jolla pystyy tekemään erilaisia lisäosia maskeerauksiin. Kuten esimerkiksi hampaita, piikkejä, luita ym!

Toisena isossa roolissa on lateksi sekä maskeeraukseen soveltuvat maalit ja tekokalju. Venomin puoli on kokonaan tehty lateksia ja pumpulia käyttäen, kun taas spiderin puoleen on käytetty kasvo- ja vartalomaaleja.

Venom

Näin siis syntyi Venom ja Spider maskeeraus! Ensi viikolla nähdään jokin muu maskeeraus ja hahmo!

Mehron : Nestemäinen lateksi / Kalju 

Grimas: Water Make-up 

Naamiojänis: Musta maskeerausvoide / Kasvo- ja vartalomaali


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

HALLOWEEN WEEK | Neon Skull | Day 2 | HALLOWEEN 2017

HALLOWEEN WEEK | Half Zombie | Day 3 | HALLOWEEN 2017

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Oot kyllä super taitava! Tää on upee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *