Hae
Paletilla

COXIR – Uusi korealainen kosmetiikkabrändi

*Sisältää mainoslinkkejä

*POSTAUKSEN TUOTTEET OVAT SAATU BEAREL.FI VERKKOKAUPASTA PR-LAHJANA

Korealaista kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa Bearel otti muhun yhteyttä vähän aikaa sitten ja kysyi haluaisinko kokeilla uutta korealaista kosmetiikka merkkiä Coxiria. Coxir on lanseerattu vuonna 2018 ja brändin ihonhoitotuotteiden valmistuksessa on käytetty puhtaita kasvipohjaisia ainesosia. Saatan aina silloin tällöin vilauttaa blogin puolella erilaisia korealaisen kosmetiikka brändien tuotteitta, mutta olen jo pitkään ollut kiinnostunut korealaisesta kosmetiikasta todella paljon. Kaikki kokeilemani korealaisen kosmetiikan tuotteet ovat olleet enemmän kuin loistavia joten en voinut kieltäytyä tästä mahdollisuudesta testata uutta korealaista kosmetiikka brändiä Coxiria! Coxirin ideana on valmistaa tehokkaita sekä laadukkaita kasvojenhoitotuotteita kaikille kuluttajille. Pakkaukset ovat suunniteltu niin, että ne sopivat miehille sekä naisille mikä on mielestäni todella loistava idea!

Coxir

Coxir myy yksittäisiä ihonhoitotuotteita sekä ihan tuotesarjoja niin rasvoittuvalle, kuivalle, ikääntyvälle tai jopa akneihollekin. Tuotesarjoja on tällä hetkellä kuusi joista löytyy varmasti sopiva sarja omiin iho ongelmiin. Itseäni kuitenkin kiinnosti kaikista eniten hyaluronihappoa sisältävä tuotelinja Ultra Hyaluronic. Te jotka olette seuranneet blogia jo pidempään tiedätte, että puhun hyaluronihappoa sisältävien tuotteiden puolesta melko usein sillä hyaluronihappo on ainesosa joka on kuivan ihon paras kaveri!  Ilokseni sainkin testiin Bearelilta kolme hyaluronihappoa sisältävää ihonhoitotuotetta jotka ovat olleet niiden saapumisen jälkeen itselläni melkein päivittäisessä käytössä. *Pääset tutustumaan muihin tuotelinjoihin tästä. 

Coxir Cleansing Oil

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil

En itse ole ollut aina öljymäisten puhdistustuotteiden fani, mutta kaksoispuhdistus on muuttanut käsitykseni täysin öljymäisistä putsareista. *Coxir Ultra Hyaluronic puhdistusöljy  on koostumukseltaan kuivaöljymäistä ja näin ollen ei jätä iholle rasvaista tunnetta pesunkaan jälkeen. Coxir puhdistusöljy poistaa yksinäänkin vedenkestävät ja paksummatkin meikit sekä myös maskeerauksessa käytettävät liimat ja maalit. Coxir puhdistusöljy sisältää luonnonöljyjä, kasviuutteita ja sitä paljon kehuttua hyaluronihappoa. Hyaluronihappo toimii puhdistusöljyssä ihoa tehokkaasti kosteuttavana ainesosana, mutta sen lisäksi se sisältää aloe veraa joka rauhoittaa ihoa. Kasviuutteet puolestaan ravitsevat ja kirkastavat ihoa.

Tiedän etteivät kaikki ole kaksoispuhdistuksen suurimpia ystäviä ja monet ihoaan hoitavat toivovatkin, että yhdellä tuotteella saisi puhdistettua kasvoilta niin meikit, liat kuin epäpuhtaudetkin vaivattomasti. Coxir puhdistysöljy sopii myös käytettäväksi ihan yksinäänkin eikä sen jälkeen tarvitse enää tarttua toiseen puhdistustuotteeseen. Itse olen ainakin ihan rakastunut tähän Coxirin puhdistusöljyyn sillä se toimii loistavasti yksinäänkin, mutta myös kaksoispuhdistuksessa. Sen lisäksi tehokas puhdistusöljy sisältää loistavia raaka-aineita joten tässä tuotteessa on kaikki mitä vain tarvitsee! Coxir puhdistusöljy maksaa vain 18,90€ Bearelin verkkokaupassa  ja se  on ihastuttanut monia muitakin sillä se on tällä hetkellä varastoloppu. *Pääset kuitenkin tästä tutustumaan tuotteeseen lisää! 

Coxir Toner

Coxir Ultra Hyaluronic Toner

Korealaisen kosmetiikan tonerit ovat mielestäni super mielenkiintoisia sillä käytännössä kyseessä on kasvovesi, mutta usein nämä korealaiset tonerit ovat koostumukseltaan geelimäisiä kun taas kasvovedet yleensä ovat koostumukseltaan vesimäisiä.*Coxir Ultra Hyaluronic Toner  on myös koostumukseltaan täyteläisen geelimäistä ja soveltuu käytettäväksi hoitoveden tapaan. Meille Suomalaisille on opetettu, että kasvovedellä pyyhitään loput epäpuhtaudet ja meikin jämät iholta sekä palautetaan ihon pH-arvo puhdistuksen jälkeen.

Korelaisessa kosmetiikassa kasvovesiä eli Tonereita voi kerrostaa iholle jopa yli seitsemän kertaa saadakseen maximaalisen kosteutuksen iholle. Tämän takia en itse käytä korealaisen kosmetiikan tonereita vanulapun kautta iholle vaan kaadan käsille ja taputtelen kasvoille. Näin saan kaiken hyödyn iholleni eikä tuote imeyty turhaan vanukappuun. Coxir Hyaluronic Toner sisältää hyaluronihappoa, aloen lehtimehua ja erilaisia kasviuutteita. Rakastan yli kaiken korealaisen kosmetiikan hoitonesteitä sillä  kuiva ihoni nauttii siitä, että sinne kerrostetaan tuotteita.  Hintaa tältä loistavalta kasvovedeltä löytyy 17,90€ jaUltra Hyaluronic Toner -kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille! *Pääset tutustumaan siihen lisää tästä! 

Coxir

Coxir Hyaluronic Ampoule

*Coxir Ultra Hyaluronic Ampoule sisältää 40% tiivistettyä hyaluronihappoa ja sen takia onkin näistä kolmesta tuote jonka saapumista odotin kaikista eniten! Mulla on ympäri vuoden käytössä hyaluronihappoa sisältävät seerumit sillä ne ovat loistava kosteuden tuoja todella kuivalle kuin pinta kuivallekin iholle. Coxirin seerumi sisältää hyaluronihapon lisäksi samaisia ainesosia kuten yllä olevatkin tuotteet. Koostumukseltaan seerumi on kevyen geelimäistä ja se imeytyy ihoon sekunneissa. Iho tuntuu seerumin jälkeen kivan kosteutetulta ja voin uskoa, että kesällä tämä riittää välillä jopa yksinäänkin kosteuttamaan ihoa. Hyaluronihappoa sisältävä seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja suosittelen kyllä kokeilemaan hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita! Tämä kyseinen hyaluronihappo seerumi maksaa myös 18,90€ ja *pääset tutustumaan siihen lisää tästä.

Coxir

Coxir hyaluronihappoa sisältävän sarjan lisäksi löytyy viisi muutakin tuoteperhettä. Green Tea joka sopii rasvoittuvalle iholle jolla on taipumusta epäpuhtauksiin. Black Snail Collagen sarja joka taistelee ihon ikääntymistä vastaan. Ihoa kirkastava Vita C, EPG linja sopii kuivalle sekä ikääntyvälle iholle ja viimeisenä vielä teepuuta sisältävä puhdistava ihonhoitolinja. Coxir on merkkinä todella mielenkiintoinen ja tuotelinjoista löytyy varmasti omalle ihotyypille sopivat tuotteet. Ehdottomasti plussaa yksinkertaisen kauniista pakkauksista sekä edullisista hinnoista. Tuotteet sisältävät laadukkaita ainesosia, mutta silti hinta on kohtuullinen. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Coxir- tuotteisiin sillä itse olen ainakin ihan myyty!

Oletko kokeillut jo coxir tuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TEHOKAS KASVOJEN PUHDISTUS ILMAN KAKSOISPUHDISTUSTA

KOUKUTTAVA K-BEAUTY – SHEET MASK

KATSAUS VIIVINKA YOUTUBE-KANAVAN PUOLELLE

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Ihanan kattava postaus! Toi puhdistusöljy on aivan ihana<3 Se on ollut mulla käytössä oikeestaan ihan päivittäin sen jälkeen, kun sen sain testiin 🙂 Meikit lähtee hurjan hyvin pois ja tykkään sen kevyestä koostumuksesta! Ton seerumin haluaisin itselleni, se kuulostaa mun tarpeisiini ihan täydelliseltä.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Ihana kuulla Linda! Merkki on ollut itselleni todella mieluinen ja kaikki nämä kolme tuotetta on ollut enemmän kuin hyviä! Putsari on munkin suosikki <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.