Hae
Paletilla

I Love Me Messut 2017

Varmasti moni on jo lukenut muitten blogeista paljon I Love Me messuista, mutta päätin vielä itsekkin koota ajatuksia messuista ja esitellä ostokset jotka toki jäivät todella pieniksi tänä vuonna.

Hankin itselleni I Love Me messuille ammattilipun, jolla olisi päässyt koko viikonlopun ajan myös ammattipuolelle kiertelemään, mutta niissä ei tullut käytyä sillä messu seuralaiseni ei kuitenkaan ollut alalla töissä. Tämä ei onneksi haitannut, sillä kuulemani mukaan moni oli jäänyt tänä vuonna pois I Love Me messujen ammattipuolelta ja siirtynyt ensi viikolla järjestettäville ammattipäiville Jyväskylään.

Messut olivat mielestäni tänä vuonna todella kattavat, sillä viimeisen parin vuoden aikana messut ovat olleet todella vaisut, eikä juurikaan kauhean kiinnostavia näytteille asettajia ole ollut. En juurikaan ottanut selvää näytteille asettajista etukäteen tänä vuonna, enkä mennyt minkään yksittäisen tuotteen perässäkään.

Tänä vuonna messuilla ei juurikaan tullut ylimääräistä kierettyä sen hirveän hulinan takia minkä Jeffree Star aiheutti. Monia pisteitä jäi kiertämättä ja näkemättä, mutta onneksi matkaan kuitenkin tarttui kaikki mitä oikeasti tarvitsin sekä muutama hetken mielijohteesta matkaan tarttunut ostos.

Innolla jo odotan ensivuoden messuja ja toivon että messut olisivat vielä kattavammat kuin ennen! Nyt kuitenkin niihin ostoksiin.

Ziaja goat’s milk moisturising Day Cream & Ziaja goat’s milk nourishing Night Cream

Olin täysin mainonnan uhri näiden kohdalla kun osa olikin saanut näitä viimekuun Bette Boxista, jossa oli bloggaajien valitsemia tuotteita. Tuotteet kuulosti sen verta hyvältä ja juuri siltä mitä iho näin talvea vasten kaipaa. Muutaman kokeilu kerran jälkeen nämä ovat ihanat! Päivävoide toimii mulla erittäin hyvin myös meikin alla!

Ziajan vuohenmaito setin hinta taisi olla muistaakseni noin 13€

Paese Matte Eyeshadow – Kaszmir Neo

Paesen luomiväri lähti mukaan face helsingin pisteeltä ihan hetken mielijohteesta. Satuin näkemään kyseisen punaisen luomivärin ja päätin kokeilla sitä kädelle. Ensimmäinen ajatukseni oli, että jösses mikä pigmentti! Olin pitkään etsinyt punaista luomiväriä ja ilokseni se löytyikin sattumalta messuilta. Hintaa muistaikseni taisi olla 8-9€

Beautyblender Orginal 

Perinteinen Beautyblender joka lähtee joka vuosi messuilta mukaan,  sillä se on ollut aina sen verta hyvässä messu tarjouksessa. Tämä oli ainut ostos jonka todellakin tiesin hankkivani messuilta. Hinta taisi olla messuilla noin 15€. Nordic Beauty Importin pisteellä oli todella kattavasti kaikkea, mutta en juurikaan kaivannut muuta kuin beautyblenderin ja kocostarin jalkanaamiot.

Kocostar Foot Moisture Pack

Kocostarin tuotteista oli Nordic Beauty Importin pisteellä tarjous 3kpl 10€

Nämäkin lähti matkaan hetken mielijohteesta. Pisteellä oli Kocostarin Sheet maskeja ja kaikkea muutakin ihanaa tuolla kolmen kappaleen messu tarjouksella, mutta päätin ottaa vain kolme kappaletta jalkanaamioita matkaan mukaan. Jännä kokeilla miten nämä toimii!

Messuilta löytyi aivan ihania esillepanoja ja kauniita pisteitä. Jatkossa toivon I Love Me messuille vieläkin kattavampaa kauneus puolta, mutta nyt ollaan todellakin menossa oikeaan suuntaan 🙂

Mitkä fiilikset teillä jäi I Love Me messuista tänä vuonna? 

4 kommenttia

 1. Salka kirjoitti:

  Tän vuoden messuista jäi tosi hyvät fiilikset! Amamttilasipuoli oli tosin aika suppea, ei se mun mielestä viime vuonna ollut noin "pieni".

 2. Viivi kirjoitti:

  Mullakin jäi tosi hyvät fiilikset tän vuoden messuista vaikka osa pisteistä jäi näkemättä! Nyt ollaan tosiaan menossa oikeaan suuntaan 🙂 Mä en käynyt edes ammattilaispuolella kun en yksin viittinyt mennä, mutta kuulin kanssa että oli ollut todella suppea tarjonta!

 3. Linda kirjoitti:

  Tosi kivoja ostoksia! Noi Ziajan vuohenmaitosarjan tuotteet on aivan ihania<3 Noiden kasvovoiteiden lisäksi myös käsi- ja vartalovoiteet on mun suosikkeja 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Tykästyin kyllä kans itekkin noihin 🙂 Melko passeli tuotteet näin talvea kohden. Mä oon vaan ziajalta joskus aiiikoja sitten kokeillu sitä orange sarjan vartalovoidetta kun ostin vuosia sitten sellasen paketin messuilta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.