Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Helmikuu 2019

Nää kuukaudet kyllä vierii vähän liiankin nopeesti, mutta taas on aika katsoa mitä kosmetiikkatuotteita oikein helmikuussa loppui. Helmikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet pitävät sisällään 18 erilaista kosmetiikkatuotetta. Joukosta löytyy niin ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä.

Untitled

Garnier Respons Oat Milk Delicacy Shampoo

Garnierin hiustenhoitotuotteet ovat itselleni ennestään tuttuja, mutta kauramaitoa sekä riisikermaa sisältävä Oat milk sarja oli täysi uusi tuttavuus. Kovien pakkasien aikaan hiuspohja tuntui kuivalta joten nappasin kaupasta Garnierin Oat milk- sarjan shampoon kokeiluun. Sen sisältävä kauramaito on tunnettu ravitsevista ominaisuuksistaan ja se myös hoitaa herkkää ihoa. Riisikerma on taas tunnettu sen kosteuttavista ja hoitavista ainesosistaan. Shampoo ei ollut kuitenkaan itseni mieleen sillä se ei jättänyt hiuksia pehmeiksi käytön jälkeen ja sen koostumus oli todella litkua. Tuote on suunnattu hennoille hiuksille joten toisinaan en edes kuulu tähän kohderyhmään, mutta sen sisältävät ainesosat kuulosti hyvältä hiuspohjalle. En kuitenkaan jatkossa ostaisi lisää.

Garnier Mythic Olive Conditioner

Garnierin Mythic Olive- sarja on suunnattu erittäin kuiville ja käsitellyille hiuksille sillä se sisältää oliiviöljyä joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Valitsen aina kuiville hiuksille tarkoitettuja hoitoaineita sillä ne yleensä tekevät hiuksista pesun jälkeen ihanan pehmeät. Garnierin Mythic Olive hoitoaine oli todella mieluinen ja hiukset tuntuivat pehmeiltä ja hoidetuilta hoitoaineen käytön jälkeen. Todellakin voisin ostaa lisää!

Untitled

Biozell Color Tech Pearl

Biozellin Color Tech on syksyllä lanseerattu uusi sävyte sarja josta löytyy vaihtoehtoja värille kuin värille. Pääsin I Love me messuilla tutustumaan näihin uusiin Color Tech sävytteisiin, mutta olin ehtinyt sitä ennen napata kaupasta jo pari sävytettä kokeiluun. Näissä uusissa sävytteissä on Color Lock- teknologia joka lupaa säilyttää sävyn hiuksissa jopa 20 pesua sekä samalla hoitaa, kosteuttaa ja korjaa hiuksia. Biozellin Color Tech Pearl sävyte poistaa hiuksista keltaisuutta, kirkastaa hiusväriä ja antaa hiuksille kauniin kiillon. Nappasin pearl sävytteen kaupasta sillä olin onnistunut saamaan samaisen sarjan ruskealla sävytteellä hiukset vihreiksi, joten se kaipasi punapohjaista sävyä rinnalleen jotta vihreys poistuisi. Pakko sanoa kuitenkin, että tykkään KC Professionalin pearl sävytteestä enemmän kuin tästä sillä siinä on huomattavasti enemmän pigmenttejä. Vaaleille hiuksille tämä on varmasti loisto valinta!

Fudge violet toning shampoo

Kaikkien blondien rakastama fudgen hopeashampoo oli myös pelastamassa hiuksiani vihreältä sävytteeltä. Shampoo puhdistaa ja neutraloi keltaisia sävyjä hiuksista, mutta sen sisältämä guarana myös kosteuttaa hiuksia. Fudgen shampoo on toiminut myös loistavasti kylmän sävyn ylläpitämiseksi ruskeissa hiuksissani.

Untitled

Bio2You Natural Hair Mask

Bio2Youn matkakokoinen hiusnaamio saapui helmikuun bette boksissa ja nappasin sen heti suihkun puolelle kokeiluun. Hiusnaamio sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja jotka ravitsee ja lisää hiusten elastisuutta. Pakko sanoa, että tykkäsin tästä hiusnaamiosta ihan todella paljon vaikka se riittikin vain kahteen käyttökertaan! Kahden käyttökerran jälkeen voisin ostaa täysikokoisen naamion itselleni sillä hiukset tuntuivat ihanan pehmeiltä ja hoidetuilta tämän naamion jälkeen.

Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo

Blond me- sarjan shampoo saapui myös helmikuun bette boksissa ja sarja suunnattu blondeille. Se sisältää Bondig teknologian joka hoitaa hauraita vaaleita hiuksia. shampoo vahvistaa hiusten rakennetta, siloittaa ja hoitaa varsinkin huokoisia vaaleita ja värjättyjä hiuksia. Shampoo riitti yhteen käyttökertaan, mutta vaikutti kyllä ihan hyvältä!

Blond Me Keratin Restore Bonding Mask

Helmikuun boksista löytyi myös toinen Blond me- sarjan hiustenhoitotuote ja se oli tehohoito joka hoitaa ja vahvistaa hauraita ja värjättyjä hiuksia. Tehohoito tasapainoittaa hiusten kosteuspitoisuutta sekä antaa kiiltoa. Sain riittämään matkakokoisesta naamiosta yhteen kertaan, mutta hiukset tuntuivat pehmeiltä sen käytön jälkeen.

Untitled

The Body Shop Spiced Apple Shower Gel

The Body Shopin Spiced Apple suihkugeeliä olen säästellyt muutaman vuoden sillä se tuoksuu niin taivaalliselta! Ei kuitenkaan niin ihanalta kuin edeltäjänsä Glazed Apple tuoksu. Ajattelin kuitenkin käyttää suihkugeelin pois ettei tuoksu ehdi mennä piloille. The Body Shopin suihkugeelit ovat suosikkejani joten tämäkään ei tee poikkeusta sen suhteen.

Lavera Exotic Body Lotion

Koostumukseltaan kevyt Laveran bodylotion sisältää luonnon kasviöljyjä ja uutteita kuten esimerkiksi: Auringonkukkaöljyä, karitevoita, vaniljaa ja kookosta. Kaikki nämä ainesosat hoitavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kookos ei ole kosmetiikassa lempi tuoksujani, mutta tämän bodylotionin tuoksussa on myös vaniljaa joka pehmentää kookoksen tuoksua mukavasti. Tykkäsin todella paljon tästä vartalovoiteesta sen kevyen koostumuksen ansiosta todella paljon.

Untitled

A’PIEU Real big Yogurt One Bottle Apple

A’pieun kangasnaamio sisältää jogurttiuutetta joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa, omenauutetta joka pehmittää, kosteuttaa ja lisää ihon joustavuutta, B2 vitamiinia, proteiinia ja maitohappobakteeria joka vahvistaa ihoa ja auttaa sitä pysymään terveenä. A’pieun naamioiden kangas on valmistettu ohuesta L-cell kuidusta ja se pysyy kasvoilla todella hyvin koko naamion vaikutusajan.

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask

The Body Shopille on tullut kangasnaamio myyntiin ja tottakai halusin heti päästä kokeilemaan sitä. Drops of youth kangasnaamio on 100% vegaaninen ja kangasnaamio on biohajoava. Se sisältää kolmen kasvin kantasolu-uutetta sekä luomubabassuöljyä jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kangas on hieman jäykkä eikä asetu kasvoille kauhean hyvin, mutta pysyy kuitenkin paikallaan koko naamion vaikutusajan. Iho tuntui tämän The Body Shopin kangasnaamion jälkeen hoidetun pehmeältä. Drops of youth seerumi on itselleni ennestään tuttu ja hyväksi todettu joten voisin jatkossakin ostaa näitä kangasnaamioita vaikka kankaan asettuvuus kasvoille ei ole paras mahdollinen.

Iroha Anti-Wrinkles Tissue Face Mask

Irohan kangasnaamio saapui tammikuun Glossyboxissa ja oli itselleni täysin uusi merkki. Irohan kangasnaamio sisältää Q10 sekä hyaluronihappoa jotka kosteuttavat ihoa sekä myös hidastavat ihon ikääntymistä. Irohan kangasnaamio oli suoraan sanottuna huonoin naamio jota olen vähään aikaan käyttänyt. Kangas on tässä naamiossa todella paksu ja istuu sen takia kasvoille hyvin huonosti. En ostaisi uudelleen.

Untitled

Purple Tree Papaya Miracle Balm

Purple Tree Papaya monitoimivoide toimii nimensä mukaisesti monella eri tavalla. Tästä on ollut loistava apu kuivien kynsinauhojen hoitoon, kuiville silmänympäryksille sekä flunssan kuivattamille nenänpielille. Miracle Balmit ovat luonnonmukaisita raaka-aineista valmistettu ja sopivat kaikille ihotyypeille erilaisiin iho-ongelmiin. Purple Tree monitoimivoide on ollut myös itselläni suuri apu kuivien atooppisten ihottuma läikkien hoitoon sekä talven kuivattamille huulille.

HERBINA HOITAVA KASVOVOIDE

Herbinan syväkosteuttava tehokosteusvoide sisältää manteliöljyä, ruusuvettä ja sheavoita. Se soveltuu kuivalle iholle loistavasti päivävoiteeksi, mutta se toimii myös kosteuttavana kasvonaamiona loistavasti! Herbinan hoitava kasvovoide on oli itselläni käytössä yövoiteena sen paksun koostumuksen takia ja tykkäsin kyllä voiteesta todella paljon.

Untitled

Lumene Lähde Artic Dew Quenching Aqua Serum

Lumene Lähde seerumi sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä tehokasta hyaluronihappoa. Lumenen Lähde seerumi on pitkäaikainen seerumi suosikkini sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ehdottomasti ostan jatkossakin kyseistä seerumia lisää.

Naturado Misellivesi

Kerroinkin Naturadon misellivedestä viime kuun kosmetiikkasuosikit postauksessa, mutta en voi kun kehua tätä kyseistä misellivettä! Naturadon misellivesi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa sekä ruusu- ja ruiskukkavettä joiden ansiosta iho tuntuu pehmeältä miselliveden käytön jälkeen. Voisin jatkossakin ostaa lisää!

Untitled

The Body Shop Make-up Setting Spray

The Body Shopin meikinkiinnityssuihke on näkynyt kuukauden loppuneissa kosmetiikkatuotteissa monta kertaa. Tämä meikinkiinnityssuihke ei vain kiinnitä meikkia vaan samalla hoitaa kasvojen ihoa kasvosuihkeen tavoin. The Body Shopin meikinkiinnityssuihke on todella varteenotettava sillä se on todella edullinen ja ajaa asiansa loistavasti.

Lancome Monsieur Big mascara

Lancomen Monsieur Big mascara on yksi pitkäaikainen suosikki ripsiväri! Lancomen Monsieur Bigin voidemainen koostumus ja mustaakin mustempi lopputulos on syitä miksi tämä ripsiväri on huippu! Väri pysyy ripsillä kokopäivän varisematta, mutta pesun yhteydessä se lähtee helposti irti mikä on myös ehdottomasti aina plussaa.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

FORMULA 10.0.6 PEEL-OFF KASVONAAMIOT

TOP 3 LUOMIVÄRIPALETTIA

4 TEHOHOITO TUOTETTA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Toi Bio2You:n maski oli ihan hurjan hyvää, samoin rakastan tota Herbinan kasvovoidetta/naamiota 🙂 Yövoiteena oon itsekin sitä käytellyt, päivävoiteeksi se on vähän turhan tuhtia mulle, vaikka kuivaihoinen oonkin!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Tykkäsin myös ihan älyttömän paljon tosta Bio2You hiusnaamiosta ja ihan harmittaa, että oli niin pieni purkki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *