Hae
Paletilla

Noughty 97% luonnollinen hiustenhoitosarja

Untitled

Olen tässä viimeisen puolen vuoden aikana päässyt kokeilemaan todella paljon erilaisia hiustenhoitotuotteita eri brändeiltä ja monet ovatkin sen takia joutuneet odottamaan kaapissa kokeilu vuoroaan. Vihdoin kuitenkin pääsin kokeilemaan suhteellisen uutta hiustenhoitosarjaa, nimittäin Nouhtya. Noughty hiustenhoitosarjassa on käytetty 97% tarkoin valittuja luonnollisia ainesosia kuten erilaisia öljyjä, yrttejä ja siemeniä, joilla on uskomaton teho päivittäisessä hiustenhoidossa. Noughty hiustenhoitotuotteet eivät sisällä parabeenejä, sulfaatteja, petrokemikaaleja eikä silikoneja ja tämän ansioista tuotteet sopivat koko perheelle. Sarja on myös täysin vegaaninen eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Noughty lupaa, että parhaimmat pesutulokset saavutetaan noin 8 pesukerran jälkeen sillä hiuksien on ensin totuttava luonnollisiin raaka-aineisiin. Olin kuullut ristiriitaisia kokemuksia luonnollisista hiustenhoitosarjoista ja brändeistä, mutta odotin silti innolla Nougty Care Taker- sarjan kokeilua. Miltä Noughty sitten vaikutti?

Untitled

*Noughty Care Taker Scalp Soothing Shampoo

Mikäli kärsit kuivasta päänahkasta, hilseilystä tai kutisevasta päänahkasta auttaa Care Taker Shampoo taistelemaan niitä vastaan. Care Taker on erityisesti suunnattu herkälle päänahkalle joka kaipaa lisää kosteutta. Se sisältää rauhoittavaa kaura uutetta,  kosteuttavaa oliiviöljyä sekä bisabololia eli kamomillauutetta. En itse ole koskaan kärsinyt kutiavasta tai hilseilevästä päänahkasta, mutta siitä huolimatta sen hoito olisi suotavaa. On siis mahtavaa, että se onnistuu shampoolla joka samalla hoitaa päänahkaa, mutta myös kosteuttaa hiusta. Shampoo on koostumukseltaan paksua geelimäistä joka vaahtoutuessaan muuttuu todella pehmeäksi vaahdoksi ja jättää hiukset älyttömän pehmeän tuntuiseksi myös huuhtelun jälkeen! Myös hiuksien kuivattua ne tuntuvat puhtailta, mutta myös kosteutetun pehmeiltä minkä takia Noughty Care Taker Soothing shampoo oli siis todella positiivinen yllättäjä!

Untitled

*Noughty Care Taker Scalp Soothing Hoitoaine

Noughty Care Taker hoitoaine on myös tarkoitettu kuivalle, herkälle ja rasittuneelle hiuspohjalle. Kaurauutteen, kamomillauutteen ja oliiviöljyn lisäksi hoitoaine sisältää hiuksia kosteuttavaa Shea-voita sekä kookosöljyä. Odotin hoitoaineelta todella paljon sillä se sisältää todella hyviä ja kosteuttavia raaka-aineita mitkä on mulle hiustenhoidossa todella tärkeitä. Varsinkin hoitoaineessa. Hoitoaineen koostumus on todella litkumaista ja itse tykkään enemmän paksumman koostumuksen omaavista hoitoaineista sillä ne antavat fiiliksen, että tuote todella hoitaa hiuksia. Vaikka koostumus oli todella litkumaista eikä se tuntunut kovinkaan hoitavalta, jätti se hiukset silti huuhtelun jälkeen yllättävän hoidetun tuntuiseksi sen koostumuksesta huolimatta. Suosikki hoitoainetta tästä ei tullut, mutta on varmasti hyvä esimerkiksi hieman ohuemmille ja lyhyemmille hiuksille.

Untitled

Noughty oli positiivinen yllätys vaikka olinkin kuullut ristiriitaisia mielipiteitä luonnonmukaisista hiustenhoitotuotteista. Noughtya myy esimerkiksi Stoorla, 10,90€ hintaan. Kannattaa siis kokeilla Noughty jos haluaa vaihtaa hiustenhoitotuotteet luonnollisempaan vaihtoehtoon. Noughtylla on Care Taker sarjan lisäksi muitakin sarjoja kuten esimerkiksi ”Wave Hello”  joka sopii erityisesti kiharalle ja luonnontaipuisille hiuksille, ”To the Rescue” kuiville ja käsitellyille hiuksille.

*Tuote on saatu blogin kautta.

Oletko kokeillut Noughty hiustenhoitotuotteita? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Marc Anthony Macadamia Oil – Luonnollisia ainesosia sisältävät hiustenhoitotuotteet

Garnier Respons – Tehokasta hiustenhoitoa muutamalla eurolla

Miten ylläpitää ruskeaa hiusväriä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.