Hae
Paletilla

EVOLVE GENTLE CLEANSING MELT PUHDISTUSBALM – LUONNONKOSMETIIKKA LÖYTÖ

*Sisältää mainoslinkkejä

Evolve gentle cleansing melt puhdistusbalm

Tänä vuonna jatketaan luonnonkosmetiikan testailua, mutta ennen sitä halusin tulla kertomaan yhdestä luonnonkosmetiikan puhdistus tuotteesta johon ihastuin jo viime vuoden puolella. Nimittäin Evolve gentle cleansing melt puhdistusbalm! Nappasin *Evolve gentle cleansing melt puhdistusbalmin testiin  hetken mieli johteesta *hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta tehdessäni sinne muissa merkeissä tilausta. Muistan, että olin jonkun kuullut kehuvan jotakin Evolven tuotetta ja sen enempää lukematta nappasin puhdistuksen ostoskoriin ja lähdin testailemaan sitä innolla. Tässä kohtaa täytyy todeta, että luulin tuotteen olevan öljypuhdistus, mutta se paljastuikin puhdistusgeeliksi vasta kun avasin paketin ensimmäistä kertaa. Luulin menneeni tässä kohtaa jo metsään sillä vannon öljypuhdistuksen nimeen, mutta toisin kävi!

Evolve gentle cleansing melt puhdistusbalm

Evolve Gentle Cleansing Melt puhdistusbalmi

*Evolve Gentle Cleansing Melt puhdistusbalm on tarkoitettu erityisesti normaalille sekä kuivalle iholle tuotteen pehmeyden ja saippuattomuuden ansiosta. Puhdistusbalmi sisältää luonnollisia sokeriuutteita jotka yhdessä veden kanssa muuttavat tuotteet koostumuksen maitomaiseksi ja näin ollen sai myös minut vakuuttumaan tuotteesta. Puhdistusbalsami liuottaa tehokkaasti paksummatkin meikkivoiteet sekä vedenkestävän ripsivärin eikä se jätä iholle ollenkaan tahmaista tunnetta! Vaikka tuotteella lähteekin hyvin meikki sekä lika on se myös herkälle iholle soveltuva. Puhdistusbalmi sopii koko kasvojen iholle joten sitä voi huoletta käyttää myös silmänympärysalueella.

Evolve gentle cleansing melt puhdistusbalm

*Evolve Gentle Cleansing Melt puhdistusbalm sisältää baobaöljyä joka on tunnettu siitä, että se sisältää runsaasti proteiineja ja ja A-vitamiinia. Baobaöljy on todella ravinkkerikas ainesosa, mutta sen tärkeimmät tehtävät on rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa. Tuote saa tuoksunsa vaniljasta sekä ruususta. Itse en tuoksusta vaniljaa erota, mutta ruusu siinä tuoksuu melko vahvastikin. En yleensä ole ruusuntuoksun ystävä, mutta jostain syystä tässä tuotteessa se on mennyt. Hauskalla tavalla tuotteen ruusuinen tuoksu tuo mieleeni muistoja lapsuudesta kun laitoimme ruusunlehtiä veteen likoamaan ja teimme itsellemme siitä hajuvettä! Evolve Gentle Cleansing Melt puhdistusbalmin inci on hyvin lyhyt ja Baobaöljyn lisäksi tuotteesta löytyy muitakin öljyjä kuten mm. kookosöljyä, manteliöljyä, auringonkukan siemenöljyä ja manteliöljyä.

Evolve gentle cleansing melt puhdistusbalm

Tämä puhdistusbalmin koostumus on todella jämäkkää ensiksi kuivalle iholle levittäessä, mutta vesi emulgoi sen ihanan pehmeäksi jopa hieman öljymäisen tuntuiseksi kasvoilla. Luulen, että syy miksi juuri ihastuin tähän puhdistustuotteeseen on sen koostumus sekä se, että tuote liuottaa kasvoilta hyvin meikin ja lian. Eikä se tarvitse kaverikseen enää muita puhdistustuotteita! Evolven tuotteet ovat käsin valmistettuja luonnonllisista ja luomulaatuisista kasviöljyistä -voista ja luonnollisista superfoodeista joka on super mielenkiintoista! Kaikki tuotteet ovat myös cruelty free sekä vegaanisia ja ne valmistetaan pienissä erissä. Evolven pakkaus ja ulkonäkö iskee itseeni todella ja mielestäni nämä tuotteet ovat myös älyttömän upeita! Evolve Gentle Gleansing melt on todellinen luonnonkosmetiikan puhdistustuote löytö, sillä mikään muu luonnonkosmetiikan putsari ei ole saanut minussa samaa reaktiota aikaan.

Evolve Gentle Cleansing Melt puhdistusbalmia myy: *Nobe.fi / *Hyvinvoinnin.fi / Houseoforganic.fi 

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TESTISSÄ: BOHO GREEN MAKE-UP

LUONKOS ÖLJYPUHDISTUSKAKKU, SUOMALAISTA KÄSINTEHTYÄ LUONNONKOSMETIIKKAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.