Hae
Paletilla

Glossybox Helmikuu 2019

Glossybox helmikuu

Oon itse ollut ihan sekasin miten nämä alkuvuoden Glossyboksit oikein saapuvat ja viimeksi saapunut Glossyboksi olikin tosiaan tammikuun. Olin ihan siinä ajatuksessa, että se oli helmikuun sillä se saapui helmikuussa. Nämä Glossyboksit ovat saapuneet tilaajille ihan eri aikaan ja toiset ovat saaneet tämän helmikuun boksin jo melkein kaksi viikkoa sitten. En ollut itse saanut edes toimitusvahvistusta siihen mennessä, kun muut olivat saaneet boksinsa. Toivotaan, että nämä Glossyboksit alkaisivat saapumaan oikeana kuukautena ja samaan aikaan kaikille. Helmikuun teemana oli Beauty Spa jonka tarkoituksena on inspiroida kaikkia hemmottelemaan itseään. Beauty Spa boksin pitäisi pitää sisällään tuotteita yli 100€ edestä.

Glossybox helmikuu

Dr. Pawpaw Orginal Balm

Dr. Pawpaw sisältää papaija hedelmän uutetta jota voi käyttää haljenneelle ja ärtyneelle iholle. Kyseessä on siis monitoimituote jota voidaan käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä monitoimivoide on hyvin samankaltainen kuin Purple Treen monitoimivoiteet jotka soveltuvat niin huulille, kynsinauhoille tai vaikka kuiville ihoalueille. Olen tykännyt Purple Treen vastaavista tuotteista joten tämä Dr. pawpaw merkin tuote pääsee varmasti myös käyttöön.

Glossybox helmikuu

Vichy Mineral 89

Helmikuun Glossyboksista löytyi myös itselleni tuttu Vichy Mineral 89 kosteuttava ja ihoa vahvistava seerumi. Tämän tuotteen kohdalla oli boksiss hieman vaihtelevuutta ja osa saikin boksista Simplen puhdistusliinat jotka olisi ollut itsellenikin mieluisampi vaihtoehto. Tämä kuitenkin varmasti pääsee käyttöön.

Glossybox helmikuu

Nip + Fab Glycolic Fix Scrub

Nip+Fab merkin kuorinta sisältää glykolihappoa sekä salisyylihappoa jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa sekä tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Merkin tuotteet ovat kiinnostaneet itseäni joten kiva päästä kokeilemaan merkin tuotteita. Voidepohjaisen kuorinnan tuoksu on aika sitruksinen ja se sisältää hyvin kuorivia partikkeleita.

Glossybox helmikuu

Avant Hyaluronic Face & Night Eye Cream

Avant merkin hyaluronihappoa sisältävä kasvovoide on boksin arvokkain tuote sillä sen hinta on noin 100€ luokkaa. Tuote sopii kasvojen ihon lisäksi myös silmänympärysiholle ja kosteuttavan hyaluronihapon lisäksi sen sisältämät ainesosat ehkäisevät laajentuneita ihohuokosia sekä kirkastavat ihon sävyä. Mielenkiintoinen tuote jota lähden innolla kokeilemaan!

Glossybox helmikuu

Afterspa Bath & Shower Cleansing Puffs

Viimeisenä boksista löytyy kuoriva kasvosieni joka syväpuhdistaa ihoa. En ole näiden kuorivien kasvosienien suurin ystävä, mutta mielestäni tämä oli oikein kiva lisä boksissa.

Glossybox helmikuu

GLOSSYBOX HELMIKUU

Helmikuun Glossyboksi oli mielestäni jo paljon parempi kuin tammikuussa saapunut boksi. Helmikuun boksi sisälsi paljon itselleni tuntemattomia merkkejä ja tuotteita joiden testaamista odotan innolla. Glossyboksi on osoittautui nyt helmikuussa sellaiseksi kauneusboksiksi mitä mielelläni tilaan sillä se sisälsi paljon sellaisia merkkejä mitä en ole aikaisemmin edes kokeillut. Vielä kun saadaan toimituksen niin, että boksi saapuu kaikille samaan aikaan niin Glossybox on mielestäni oikein onnistunut. Pääset tilamaan maaliskuun Glossyboksin itsellesi tästä. 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX TAMMIKUU 2019

FORMULA 10.0.6 KASVONAAMIOT

TOP 3 LUOMIVÄRIPALETTIA

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tää sisältö oli munkin mielestä paljon tammikuuta parempi, vaikken itse siis vieläkään boksia tilaa. Mua häiritsee jonkin verran just toi, että porukka saa boksit eri aikaan, kun esimerkiksi Bette Boxien kohdalla on niin tottunut siihen, että kaikki boksit lähtee liikkeelle yhtä aikaa. En ihan ymmärrä, miksei se voisi olla tämänkin boksin kohdalla mahdollista ja toivottavasti Glossyboxilla saadaan sen verran palautetta aiheesta, että tähän tulee muutosta 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Sisältö oli kyllä huomattavasti parempi kuin edellisessä boksissa. Mun mielestä tää on ihan kiva boksi betten rinnalla 🙂 Ymmärtääkseni Glossyboxi on saanu hyvin palautetta tosta ettei boksit tule kaikille samaan aikaan ja toivottavasti myös korjaavat tilanteen!

 2. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mä luulin, että Glossyboxit olisivat aina kaikille samoja mutta sulla olikin vähän erilainen sisältö. Vichyn seerumi olisi kiinnostanut mua 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mäkin luulin, mutta huomasin sun blogista just että ton Vichyn tilalla oli simplen puhdistusliinat. Mä oisin just ottanut mielummin ne simplen puhdistusliinat kuin tämän Vichyn seerumin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *