Hae
Paletilla

The Body Shop kesän 2019 kausisarjat + ARVONTA

*Sisältää mainoslinkkejä

The Body Shopille tulee aina kesäisin, että joulun alla uusia kausisarjoja myyntiin ja nyt tänä keväänä on tullut jo kolme uutta sarjaa! Uusina sarjoina on Banaani vartalonhoitosarja joka on tuttu jo viime kesältä, pirteä kukkais- hedelmäinen Cactus Blossom vartalonhoitosarja joka on ihan uusi tuoksu sekä ihanan raikas Ginger vartalanhoitosarja! Kaikki nämä kolme uutta kausisarja tuoksua ovat todella erilaisia keskenään, mutta jokainen tuoksu on ihan loistavia tulevaa kesää ajatellen. Kannattaa kurkata postauksen loppuun sillä  siellä voit voittaa näiden kaikkien kolmen kausisarjan suihkugeelit itsellesi! The Body Shopin verkkokaupassa on myös pääsiäisen kunniaksi kaikki normaali hintaiset tuotteet -20% sekä ilmainen postitus kaikkiin tilauksiin maanantaihin 22.4.2019 asti. *Klikkaa itsesi ostoksille The Body Shopin verkkokauppaan. Nyt siis kannattaakin napata ostoskoriin nämä tämän kesän kausisarjat sillä ne ovat myynnissä vain rajoitetun ajan
The Body Shop

The body shop Cactus Blossom

*Cactus Blossom tuli ensimmäisenä näistä kolmesta uudesta kausisarjasta  myyntiin ja kyseessä on tuoksultaan kukkais-hedelmäinen vartalonhoitosarja. Sarja sisältää viisi tuotetta: suihkugeelin, vartalovoin, vartalojugurtin, vartalokuorinnan sekä uutena tuotteena käsipesun. The Body Shopin suihkugeelit ovat itselleni sellaisia tuotteita mitä löytyy suihkun puolelta aina muutamassa eri tuoksussa ja sellainen tulee joka kerta ostettua uusista kausisarjoista vaikka tuoksu ei olisi ihan oma suosikki, kuten kävi tämänkin Cactus Blossom tuoksun kanssa.

The Body Shop Cactus Blossom

Kuten siis sanoin niin tämän vuoden kausisarja Cactus Blossom ei ole ihan omia suosikkeja, mutta se on vallannut monien muiden sydämet. Cactus Blossomin pohjatuoksuna on muski ja vanilja, sydäntuoksussa puolestaan on hibiskus sekä kardemumma ja latvatuoksusta taas löytyy appelsiinia ja hibiskusta. Monen mielestä tuoksu on raikas, mutta itse tuoksutan Cactus Blossomista ne erilaiset kukkaistuoksut jotka siinä yhdistyvät. Vaikka kukkaistuoksut ovat aina itselleni todella vieraita niin voisin sanoa silti Cactus Blossom sarjan olevan raikkaan kesäinen tuoksu.

The Body Shop Banaani

the body shop Banana

Kerroin viime kesänä The Body Shopin banaani tuoksun olevan kesän magein tuoksu ja sitä se on edelleen! Olin itse todella innoissani siitä, että banaani kausisarja palasi valikoimaan myös tänäkin kesänä sillä sen tuoksu on taivaallinen! The Body Shop käyttää banaani tuotteissaan luomubanaanipyrettä jonka ansiosta tuotteet todella tuoksuvat aidolle banaanille! Banaani kausisarja sisältää suihkugeelin, vartalovoin, vartalojogurtin sekä uutena tuotteena tänä vuonna myös vartalokuorinnan.

The Body Shop banaani

*The Body Shopin banaani tuoksu jakaa todella paljon mielipiteitä, mutta mikäli pitää makean hedelmäisistä tuoksuista, kannattaa käydä ehdottomasti tutustumassa tähän valloittavaan banaani tuoksuun. Banaani sarja on 100% vegaaninen ja mielenkiintoisin tuote tästä sarjasta on ehdottomasti vartalokuorinta sillä muut tuotteet olivat itselleni jo tuttuja viime vuodesta. Kuorinnan kuorivana ainesosana tässä banaani kuorinnassa on oliivin siemenmurska sekä luffa.

The Body Shop Ginger

THE BODY SHOP Ginger

Tämän kevään yllättäjä tuoksu on tämä *The Body Shopin uusi inkivääri tuoksu! On jännä huomata miten omat tuoksu mieltymykset muuttuvat samaa vauhtia kun ikää tulee lisää. The Body Shopin inkivääri sarja oli näistä kolmesta sellainen tuoksu mikä herätti ainoastaan sen ”pakko saada” fiiliksen, mutta jos tämä inkivääri tuoksu olisi tullut myyntiin muutama vuosi sitten niin se olisi todennäköisesti jäänyt itseltäni  ostamatta. The Body Shopin uusi inkivääri sarja on tuoksultaan todella kirpsakan raikas ja juuri sellainen mitä olen pitkään kaivannut.

The Body Shop Ginger

The Body Shopin inkivääri tuoksussa yhdistyy Inkiväärinjuuri, pomelon kuori, neilikka, ruusu sekä vanilja. Inkivääri on tuoksuna sekä ruoka-aineena todella dominoiva niin se myös tuoksuu tässä sarjassa kaikista voimakkaimmin. Inkiväärin lisäksi tunnistan tuoksusta sitruksen joka tulee pomelosta sekä pienen vivahteen ruususta, mutta mitenkään kukkaiseksi tätä tuoksua ei voi kuvailla. Tämä The Body Shopin ikivääri tuoksu on hyvin samankaltainen kuin Lushin Whoosh- sarjan tuotteiden tuoksu. Hulluinta tässä tuoksussa on se, että se tuoksuu aivan joltain nallekarkilta! Inkivääri sarja on myös banaanin tapaan 100% vegaaninen!

The body shop

Viime vuonna myyntiin tulleet vartalojogurtit ovat omia suosikkejani näistä kausisarjoista sillä ne ovat ihanan kevyitä ja nopeasti imeytyviä. Vartalojogurtit imeytyvät ihoon noin 10-15 sekunnissa. Vartalojogurtit olivat viime kesänä suuri apu sillä ne viilentävät geelimäisen koostumuksen ansiosta ihoa mukavasti. Jogurtin voi laittaa vielä jääkaappiin hetkeksi ennen kuin sen levittä iholle jolloin viilentävä vaikutus paranee. The Body Shopin suihkugeelit ovat myös sellaisia mitkä nappaa itselleni heti kun uusia tuoksuja tulee myyntiin. Näistä kolmesta suihkugeelistä suosikkini tänä keväänä on ehdottomasti yllä oleva inkivääri, mutta tuttu ja turvallinen banaani tulee hyvänä kakkosena. Cactus Blossomin tuoksu on sellainen mikä taas valloittaa kukkais tuoksuista tykkäävän varmasti. The Body Shopin suihkugeelit ovat itselleni sellaisia must have tuotteita joten halusin arpoa yhdelle teille kaikkien näiden kolmen kausisarjan suihkugeelit!

The Body Shop

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Kevään ja tulevan kesän takia halusin järjestää arvonnan teille kaikille Paletilla- blogin lukijoille! Nyt sinulla on siis mahdollisuus voittaa kaikkien näiden The Body Shopin kausisarjojen suihkugeelit itsellesi. Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset ja tulevat tässä:

 • Arvontaa on mahdollisuus osallistua kahdella arvalla! Ensimmäisen arvan saat kun kerrot kommenttiosiossa mikä tuoksu The Body Shopilta on sinun suosikkisi/Mitä haluaisit kokeilla?
 • Toisen arvan saat seuraamalla blogia instagramissa nimellä Paletillaviivi. Tägää ystäväsi instagramissa yllä olevaan kuvaan ja olet mukana arvonnassa.
 • Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista. Sähköpostiosoitteese ei näy kuin minulle.
 • Puutteellisilla tiedoilla olevat arvontaan osallistumiset hylätään ja jokainen osallistuminen tarkistetaan.
 • Postitan palkinnon vain Suomeen!
 • Arvonta päättyy sunnuntaina 5.5.2019 klo 23.59.

Onnea arvontaan!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

THE BODY SHOP – SEKUNNEISSA IMEYTYVÄ VARTALOJOGURTTI

BANAANI, KESÄN MAGEIN TUOKSU!

59 kommenttia

 1. A kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana! Suosikki tuoksuni on banaani

 2. Satuj kirjoitti:

  Banaani kiinnostaa 🙂

 3. Nea kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla banaania ?

 4. Eeva Hieta kirjoitti:

  lemppari varmaan mansikka!? jotain kookoksen tuoksuista ois kans kiva kokeilla

 5. Salli kirjoitti:

  Oi kun ihania.Banaani on noista suosikki tuoksuni.

 6. Marjo kirjoitti:

  Haluisin kokeilla body shopin banaanisarjaa. Suosikkini on mansikantuoksuiset tuotteet

 7. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Ihana arvonta, ja suihkugeeleille on aina tarvetta! Suosikkini on mandariini, yhdellä arvalla mukana 🙂

 8. Janski kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla inkiväärin tuoksuista!

 9. Jaana kirjoitti:

  Lyhyesti ja ytimekkäästi: Banaani! ❤ kuulostaa niin herkulta!

 10. Kaitlin kirjoitti:

  Mun edelliset Body Shop kokemukset on noin 15 vuoden takaa, mutta toi banaani näyttää tosi hauskalta, sitä olis kiva kokeilla 🙂

 11. maikki kirjoitti:

  Tuota inkivääriä olisi kiinnostava päästä nuuskimaan 😀
  Monen tuoksuisia rasvoja ja suihkusaippuoita ollut kyllä body shopilta käytössä 🙂

 12. Xeveliina kirjoitti:

  En ole testannut The Body Shopin tuoksuja, mutta Cactus Blossom kuulostaa houkuttelevalta! 🙂

 13. Mirca Seppänen kirjoitti:

  Ginger! 2 arvalla mukana!
  mircamaria@luukku.com

 14. Nelliina kirjoitti:

  Banaania haluaisin kokeilla, kuulostaa niin herkulta. Mukana.

 15. Johanna kirjoitti:

  Nam 🙂 olipa herkullinen postaus! Olen aina tykännyt ruusun tuoksusta Body Shopin tuotteissa, mutta tuo banaani alkoi kiinnostaa :O Yhdellä mukana.

 16. Henn kirjoitti:

  En ole vähään aikaan käyttänyt The Body Shopin tuotteita, mutta Cactus Blossom kiinnostaisi eniten. 🙂

 17. Charming Nails kirjoitti:

  Mukana kahdella arvalla! Banaani on ollut joulujuttujen lisäksi paras tuoksultaan 🙂

 18. Leea kirjoitti:

  Cactus blossom kiinnostaa,banaania olen kokeillut ja se on ihanan tuoksuinen.Mukana siis arvonnassa.

 19. Mervi Waddilove kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ja minua kiinnostaisi inkivääri!

 20. PiaK kirjoitti:

  Kaikki vaikuttavat hyviltä, mutta inkivääri vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

 21. F kirjoitti:

  Banaani kiinnostais! 2 arpaa siis täälläkin

 22. N kirjoitti:

  Tuo cactus blossom voisi olla kiva. Todella mukava arvonta! ??

 23. jasmine kirjoitti:

  kookos olisi kiva kokeilla

 24. Jenna kirjoitti:

  Inkivääri houkuttaa eniten.

 25. Susanna kirjoitti:

  Cactus Blossom houkuttelee.

 26. Anni kirjoitti:

  Mukana! Banaani houkuttelisi niiiiiin kovasti..

 27. Jenni kirjoitti:

  Mukana kahdella arvalla! Haluaisin kokeilla ehdottomasti cactus blossomia! ?

 28. Heidi K. kirjoitti:

  Banaani ehdottomasti!

 29. Eve _ kirjoitti:

  Cactus blossom voisi olla mieleeni! 🙂 yhdellä arvalla mukana! 🙂

 30. Heipyh kirjoitti:

  Banaani kuullostaa hyvältä, joten sitä voisin testata ekana!

 31. Emma kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukana ? Mango on mun suosikki tuoksuista ja tuo inkivääri kuulostaa todella ihanalta!

 32. MarjaKoo kirjoitti:

  Banaani kuulostaa kiinnostavalta! Sitä haluaisin kokeilla.

 33. Ansku kirjoitti:

  Mansikka! Kesä tulee mieleen

 34. Miia kirjoitti:

  Inkivääri kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

 35. Kaura kirjoitti:

  Oma suosikkini kauan on ollut vanilja, toinen ihana on shea. Haluisin kokeilla tuota banaania, vaikuttaa hyvältä =) Yhdellä mukana arvonnassa.

 36. Inka kirjoitti:

  Erityisesti inkivääriä houkuttaisi testata :)! Mansikkaa olen kokeillut ja siitä kyllä pidän.

 37. paula kirjoitti:

  cactus blossom kuulostaa kiinnostavalta. body shopilla on paljon paljon ihania tuoksuja, vaikkapa kookosjutut tai raikas kesäsarja virgin mojito.

  seuraan instassa myös.

 38. Elise H. kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Cactus Blossom kiinnostaa aivan erityisesti 🙂

 39. Annu kirjoitti:

  Inkivääri on varmaan raikas ja ihana?

 40. Salena kirjoitti:

  Ehdottomasti banaanituoksu kiinnostaa näistä!.Kookos ja vanilija ovat lemppareita ja banaanista kenties uusi sellainen.

 41. Heinik kirjoitti:

  Tuota inkivääriä kiinnostaisi kokeilla!

 42. Tanja kirjoitti:

  Cactus blossom tai banaani

 43. Kati Paikkala kirjoitti:

  Inkivääriä haluaisin kokeilla ?

 44. Jenna O kirjoitti:

  Mansikka houkuttelee minua eniten! Vaikka rehellisyyden nimissä voisin ottaa ihan kaikki kokeiluun 🙂

 45. Jonna Tee kirjoitti:

  Cactus blossom voisi olla minun juttu, banaanikin kyllä maistuu 😀
  Yhdellä mukana

 46. Tanja/karvanaamojen_palvelija kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana❤️

 47. klaara kirjoitti:

  Cactus Blossom on suosikkini. Mukana yhdellä arvalla. Iloista Vappua!

 48. Tiuku kirjoitti:

  The Body Shopin tuotteet on ihania! Banaani olisi mielenkiintoisin

 49. Satu kirjoitti:

  Ehdottomasti inkivääri ? mukana yhdellä arvalla.

 50. Mirja kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla inkivääriä!

 51. Alyssa kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla kaikkia paitsi banaania, mutta inkivääri kiinnostaa eniten!

 52. Henna kirjoitti:

  Banaani kiinnostaa kovasti.

 53. Fanni kirjoitti:

  Oi, banaani houkuttelee kyllä kovasti! Ja tuotteilla on kiva ulkoasu.

 54. moomargh kirjoitti:

  Toi ginger ois kyllä kiinnostava!

 55. anna s. kirjoitti:

  Banaani olisi mielenkiintoinen 🙂

 56. Eveliina kirjoitti:

  En ole testannut mitään noista, mutta eniten kiinnostaa ja innostaa tuo banaani ? Olen täysin eläinten ja luonnon puolella joten tuotteiden vegaanisuus kiinnostaa ja tietysti hedelmäinen tuoksu on minun makuuni ??

 57. Sari kirjoitti:

  Banaani on ollut käytössä (shampoo ja hoitoaine). Tuoksu on vähän liian banaani, mutta haihtuu onneksi nopeasti hiuksista.
  Tuota Cactus Blossomia Haluaisin kyllä kokeilla ja se onkin ostoslistalla kun taas kaupungille ehdin. :))

 58. Teija kirjoitti:

  Banaani kuulostaa ihanalle!
  Kahdella arvalla mukaan.

 59. hilkka kirjoitti:

  Inkivääriä voisin kokeilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.