Hae
Paletilla

TESTISSÄ: BOHO GREEN MAKE-UP

*Sisältää mainoslinkkejä

Luonnonkosmetiikan testailut ovat vihdoin ja viimein päässeet käyntiin joten on aika julkaista täällä blogin puolellakin ensimmäiset kokemukset luonnonkosmetiikan meikeistä. Oma syyni luonnonkosmetiikka tuotteiden tai meikkien kokeilemiseen syntyi itselläni puhtaasta mielenkiinnosta löytää hyviä tuotteita myös sieltä puolelta skeneä. Missään vaiheessa tarkoitukseni ei ole ollut vaihtaa meikkejäni luonnonkosmetiikkaan vaan lähinnä haluan tarjota tietoa niistä muille. Sekä löytää yhtä hyviä tai jopa parempiakin tuotteita kuin synteettisten puoleltakin. Mutta tietenkin jakaa myös niitä negatiivisiakin kokemuksia positiivisten vastapainoksi. Ensimmäisessä testissä luonnonkosmetiikka postauksessa päätin jakaa kokemuksia Boho Green Makeup-up brändin meikeistä.

Luonnonkosmetiikasta tuli sellainen ilmiö muutama vuosi sitten ja jatkuvissa määrin törmäsin lähes päivittäin asiakkaisiin jotka etsivät ihonhoitotuotteita ja etenkin meikkejä luonnonkosmetiikan puolelta. Koska itselläni ei ollut tarjota näille asiakkaille minkäänlaisia omia kokemuksia tai neuvoja niin päätin, että haluan ehdottomasti antaa myös luonnonkosmetiikalle mahdollisuuden. Täytyy näin aluksi sanoa, että minä ja luonnonkosmetiikka emme sopineet samaan lauseeseen ennen näitä kokeiluja. Syy ei ole ollut missään vaiheessa se ettenkö olisi voinut antaa luonnonkosmetiikalle mahdollisuutta, mutta sieltä ei vain löytynyt tuotteita omiin tarpeisiini. Vaatimustasoni tuotteille on aika kova, sillä en pidä itseäni minään perus meikkaajana tai ihonhoitajana jolle nyt riittää sama kuin perus kuluttajalle.

*POSTAUKSET TUOTTEET OVAT SAATU

Boho Green Makeup-up kokemuksia

Boho Green Make-up

Ensimmäisenä kokeiluun pääsi ranskalainen Boho Green Make-up brändi, sillä olin kuullut paljon hyviä kokemuksia siitä. Boho kunnioittaa raaka-aineissaan sekä pakkauksissa luontoa ja niiden korkean laadun ansiosta niitä käyttää kuluttajat kuin ammattilaisetkin. Boho pyrkii pitämään tuotteensa järkevän hintaisina jolloin näitä ekologisia tuotteita olisi mahdollisuus kaikkien saada kokeilla. Tämä on ehdottomasti yksi merkin valttikorteista, sillä olen itsekin pistänyt merkille luonnonkosmetiikka tuotteiden kalliin hinnan. Kaikki Bohon tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niissä on käytetty paljon luomuraaka-aineita. Osa tuotteista on vegaanisia. Tuotevalikoima koostuu silmämeikistä, huulimeikistä, meikkipohjista, puutereista ja poskipunista, kynsilakoista sekä siveltimistä.

Boho Green Makeup-up kokemuksia

Boho Green Makeup-up kärkituotteisiin kuuluu ehdottomasti Bohon puikkomaiset peitevoiteet joihin olen itsekin täysin ihastunut. Puikkomaiset peitevoiteet voi tuntua paluulta tämän vuosikymmenen alkuun, mutta oikein käytettynä nämä ovat tummien silmänalusten pelastajat! Käytän itse lähes päivittäis *Bohon peitevoiteesta sävyä yellow 06 joka on keltainen jolla saa peitettyä violettiin taittavat tummat silmänaluset loistavasti. Tämä keltainen sävy kirkastaa silmänaluset sekunneissa ja se sopii myös korostamiseen kasvojen muilla alueilla. *Boho peiteaine sävyssä Orange 07 taas sopii oikeasti tummien silmänalusten ja erilaisten ihon virheiden peittämiseen. Tämä sävy on itselläni harvemmin käytössä ja se on sen verran oranssi vaalealla ihollani, että se kaipaa päälle kevyen peiton joko peiteaineella tai meikkivoiteella.

Untitled

Boho peiteaineiden sävyt ja tehtävät: 

Beige Diaphane 01– Hyvin vaalea sävy. Sopii myös korostuksiin.
Beige Clair 02– Useimmille suomalaisille sopiva sävy.
Green 05 – Vihreä, tasoittamaan ihon punoituksia ja virheitä.
Yellow 06 – Keltainen, violettiin taittavien tummien silmänalusten peittämiseen ja kasvojen korostamiseen.
Orange 07 –Oranssi, tummien silmänalusten ja pigmenttimuutosten peittämiseen.

Boho Green Makeup-up kokemuksia

Lämpöä ja hehkua

Toisena huippu tuotteina tulee Bohon highlighterit ja aurinkopuuteri. *Boho Highlighter sävyssä 01 Sunrise Glow ei ole ainoastaan silkkisen pehmeä ja upea korostustuote vaan se sisältää myös ihoa hoitavia ainesosia. Sävyltään se on sellainen joka toimii lähes kaikilla ihonsävyillä, mutta parhaimmillaan se on varmasti juuri oman kaltaisella vaalealla ihollani. Sävy on upean kultainen jossa on pieni vaaleanpunainen vilahdus valoa vasten! *Bohon aurinkopuuteri sävyssä 01 Sun Kissed Glow on hehkuvan lämpimän sävyinen aurinkopuuteri jossa on todella runsas pigmentti. Lämpimän sävyn sekä kiiltonsa ansiosta tuote sopii ehdottomasti paremmin kesä aikaan vaalea ihoisille, mutta tummemmilla ihonsävyillä se on varmasti upea ympäri vuoden. Highlighterista on saatavilla myös sävy *Spring Glow joka on sävyltään viileään taittava roosa joka sopii kans lähes kaikille ihon sävyille!

Untitled

Bohon puuterimaiset tuotteet ovat koostumukseltaan todella pehmeitä jonka ansiosta niiden sisältämät pigmentit tulevan iholla ihan älyttömän hyvin esiin. Pehmeän koostumuksen tuotteet myös levittyvät iholle kauniisti sekä häivyttyvät moitteettomasti. Yksi hyvä esimerkki on *Bohon poskipuna sävyssä 04 Rose joka on noussut yheksi suosikki poskipunakseni. Poskipuna on sävyltään aivan ihana, mutta se myös sulautuu ihoon ihan mielettömän kauniisti. *Boho mineraalipuuteri on taas mielenkiintoinen tuote sillä se sopii meikin kiinnitykseen, mutta myös kerrostettaessa peittävämmänkin pohjan tekemiseen. Itse olen käyttänyt tuotetta meikkipohjan kiinnittämiseen ja siihen tuotetta tarvitsee tolle vähän kerrallaan! Bohon mineraalipuuteri on kuitenkin parhaimmillaan rasvoittuvammalla iholla sillä se jättää jälkeensä melko mattaisen lopputuloksen.

Boho Green Makeup-up kokemuksia

Myönnän ettei itselläni olleet odotukset kauhean korkealla luonnonkosmetiikan meikkien suhteen, mutta voi kuinka väärässä olinkaan! Eniten ihastuin puuterimaisten tuotteiden pehmeään sekä pigmenttiseen koostumukseen jokaisen postauksessa mainitsemani tuotteen kohdalla voisin suositella niitä muillekin. Tämän takia haluan ehdottomasti tutustua luonnonkosmetiikkaan ja etenkin meikkeihin jatkossakin jos joukosta löytyy tälläisiä huippu tuotteita!

Hitit: Boho peiteaineet, Boho Highlighter & aurinkopuuteri, Boho poskipuna
Hudit: Boho Fluid meikkivoide
Kokeilu listalla: Boho voidemainen meikkipuuteri, Boho kulmakynä, Boho huulipunat

 Boho Green Makeup-up meikkejä myy mm. *Twistbe.fi  / *Hyvinvoinnin.fi / Ruohonjuuri.fi

Untitled

Mitkä on sun luonnonkosmetiikan suosikki tuotteita? 

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LUONKOS ÖLJYPUHDISTUSKAKKU, SUOMALAISTA KÄSINTEHTYÄ LUONNONKOSMETIIKKAA

PAI SKINCARE LUONNONKOSMETIIKKASARJA HERKÄLLE IHOLLE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *