Hae
Paletilla

Kannattaako ostaa kosmetiikka joulukalenteri?

Untitled

Kannattako ostaa kosmetiikka joulukalenteri?

Huomaa, että joulu ja talvi tekee kovaa vautia tuloaan sillä monet brändit ovat julkaissut jo tämän vuoden kosmetiikka joulukalenterit. Koska moni markkinoi tällä hetkellä erilaisia kosmetiikka joulukalentereita niin ajattelin paneutua siihen, että kannattaako sellainen hankkia ja mitä kannattaa ottaa huomioon että se ilahduttaa joulukuun jokaisena 24 päivänä!

Haluatko tietää sisällön etukäteen?

Jos kalenterien sisällön haluaa pitää salassa itseltään niin kannattaa kurkkia tuotekuvia aika varovasti! Tänä vuonna brändit ovat julkaissut kalenterien sisällöistä kuvia nettisivuillaan aika näyttävästikin. Jotkut jopa niin näyttävästi, että et voi olla huomaamatta mitä kalenteri sisältää! Tämä oli itseni mielestä vähän tylsä juttu, sillä en ainakan itse innostuisi sisällöstä mikäli tietäisin mitä sieltä tulee.

Untitled

Kenelle kosmetiikka joulukalenterit sopivat?

Käytännössä kosmetiikka joulukalenterit sopivat kaikille jotka innostuvat kosmetiikasta. Kosmetiikka kalenterit ovat kuitenkin omasta mielestäni parhaimmillaan silloin, kun sen ostaa sellainen henkilö joka ei esimerkiksi omista kauheasti kosmetiikkaa, mutta haluaisi tutustua erilaisiin kosmetiikka tuotteisiin. Koska esimerkiksi itselläni kosmetiikkatuotteita riittää niin joulukalenteria valittaessa päätyisin sellaisen brändin kalenteriin joka olisi itselleni lähes tuntematon ja jonka tuotteita en ole syystä tai toisesta juurikaan kokeillut. Näin itse saisin joulukalenterista kaiken irti. Tai vaihtoehtoisesti valitsisin sellaisen brändin kalenterin jonka tuotteita haluaisin päästä kokeilemaan enemmän vaikka merkki olisikin tuttu.

Luukkujen takana muutakin kuin kosmetiikkatuotteita?

Toivon, että tänä vuonna brändit ovat piilottaneet kalenterien luukkujen taakse todellakin kosmetiikka eikä mitään pinssejä tai kangaskasseja. Nimittäin näitäkin tapauksia on ollut! Jos tuotetta markkinoidaan kosmetiikka joulukalenterina niin sisällön pitäisi myös olla pelkkää kosmetiikkaa. Oheistuotteet ovat myös joulukalentereissa melko yleisiä ja näihin kannattaa myös varautua. Mikäli et ole hankkinut kalenteria missä on esimerkiksi pelkkiä meikkejä, niin ne voivat myös sisältää vaikka kynsille erilaisia tuotteita  tai muuta vastaavaa, sillä onhan kyseessä kosmetiikka joulukalenteri.

Untitled

Innostutko näytteistä?

Mikäli kyseessä ei ole ”arvokas” kalenteri niin näytekokoisia tuotteita saattaa olla luvassa. Itse näytekokoisissa tuotteissa ei ole vikaa, mutta jos ne ovat näytepusseja niin en itse ainakaan innostuisi. Ymmärrän kuitenkin ettei kalenterin jokainen kosmetiikkatuote voi olla täysikokoinen. Tämä kuitenkin kannattaa ottaa huomioon.

Harkitse ja vertaile vaihtoehtoja

Kosmetiikka joulukalentereja on todella paljon erilaisia ja yleisesti ottaen kalenterit ovat kuitenkin melko tyyriitä kerta ostoksia. Kukaan meistä halua pettyä luukkuja avatessa joten kannattaa miettiä mitä itse odotat kosmetiikka joulukalenterilta ja mitä haluaisit sen sisältävän! Meikkejä, ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa ja miltä brändiltä? Näin varmasti löydät itseäsi ilahduttavan kosmetiikka joulukalenterin!

Untitled

Oletko jo   ostanut itsellesi kosmetiikka joulukalenterin tai aiotko hankkia sellaisen? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Paletilla 1v – Millainen on blogimaailma nyt verrattuna yhdeksän vuotta sitten?

Voita itsellesi ja ystävällesi liput I Love Me – messuille!

TheBalm Meet Matt(e) Shmaker – Näyttäviä kuin arkisiakin silmämeikkejä yhdellä paletilla!

10 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Kauhistelin itse kun huomasin H&M:llä myytävän meikkijoulukalenterin. En sen vuoksi kauhistunut, kun sellainen oli H&M:llä vaan koska ei joulusta pitäisi vielä puhua kun on lokakuu! Haluan vielä fiilistellä kunnolla syksyä xD

  Tästä postauksesta oli kyllä itselle apua, sillä en ole meikkikalenteria koskaan hankkinut, mutta harkinnut kyllä. Pidän nää asiat korvan takana jos päädyn hankkimaan meikkijoulukalenterin!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Monet brändit ovat jo julkaissut joulun uutuus sarjat sekä juuri nämä kalenterit. Vaikka onkin vasta Lokakuu!

   Kiva kuulla, että postauksesta oli apua ehkä tulevan kosmetiikka joulukalenterin hankintaan 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Muakin on vähän harmittanut toi, että brändit ja myös kuluttajat ovat niin avoimesti esitelleet kalentereiden sisältöjä netissä. Siis toki niiden on hyvä olla näkyvillä, sillä monet varmasti haluavat edes jonkinlaisen suuntaa-antavan käsityksen siitä, mitä kalenterit sisältävät, ettei tuu niitä pettymyksiä ja hutiostoksia niin herkästi. Se on vaan tylsää just vaikkapa Instassa tai blogeissa, kun yhtäkkiä täysin varoittamatta eteen lävähtää kuva, jossa näkyy täysin jonkun kalenterin sisältö. Fiilis on siinä kohtaa, että jaa kiitti vaan hirveesti 😀 En ihan ymmärrä niitä ihmisiä, joiden mielestä on ok spoilata muita vaan, koska he itse kuitenkin haluavat sisällön tietää etukäteen ja koska se on muutenkin nähtävillä netissä. Googlettamalla jokainen löytää varmasti halutessaan ne sisällöt ilman, että toiset kuluttajat niitä tyrkyttävät väkisin nenän eteen. Eri juttu, jos niistä spoilauksista varoittaa etukäteen tai Instassa on useempi kuva samassa eikä se ensimmäinen spoilaa. Siinä kohtaa on ihan jokaisen omalla vastuulla jatkaa lukemista/kuvien selaamista.

  Hehehh taas pääsin vähän purkautumaan :’D Mutta siis joo, mulla on TBS:n toiseksi kallein kalenteri, jonka sisällöstä tiedän jotain, mutta en tosiaan kaikkea. Tilasin myös TwistBe:n joulukalenterin, jonka sisältöä en tiedä, mutta koska kyseessä on luonnonkosmetiikan kalenteri niin sisältö on mulle varmasti pääosin uutta ja tuntematonta 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hyvä, että en ole ainoa joka on tätä mieltä! Ymmärrän kyllä, että jotkut haluaa tietää sisällön ennen ostopäätöstä, mutta itse en haluaisi. Mä oon ihmisenä muutenkin sellainen, että mua on vaikea yllättää ja jos näkisin kalenterin sisällön etukäteen niin en innostuisi siitä enään toista kertaa. Joillain yrityksillä on instassa hienoja videoita missä oikeen suunnilleen näytetään mitä mistäkin luukusta tulee niin tätä en todellakaan ymmärrä 😀 Itse en ole kohdannut kuluttajia jotka olisivat spoilannut niiden sisältöjä!

   Muistelinkin, että olit saanut ihanana yllärinä TBS:n deluxe kalenterin! Twistben kalenteri on kiinnostanut myös itseäni sillä on todella erilainen ja juuri senkin takia, että sisältää luonnonkosmetiikkaa! Itsekkään en ole juurikaan luonnonkosmetiikkaan tutustunut 🙂

 3. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mä en ole ostanut kosmetiikkakalenteria sen takia, etten tiedä vastaako 24 näytekokoa jopa 100 € hintaa. Mietin kuinka monta varmasti mieluisaa täysikokoista tuotetta saisin siihen hintaan 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mulla on vähän samanlainen fiilis! Voisin mielummin melkein ostaa 100€ sellaisia tuotteita mitä varmasti haluaisin ja ilahtuisin niistä enemmän kuin 24 näytekokoisesta tuotteesta 😀

 4. Minnea kirjoitti:

  Minulla oli viime vuonna Lumenen joulukalenteri, ja se oli aivan loistava! Sopivassa suhteessa meikkituotteita ja ihonhoitoa! Suosittelen, jos haluaa panostaa kalenteriin.

  Joulun jälkeen ostin alesta myös NYXin huulipunakalenterin, joka oli mielestäni myös tosi hyvä 🙂

  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/joulukalenteri-maaliskuussa-24-huulipunaa

  En ole vielä päättänyt, minkä kalenterin tänä vuonna ostan, mutta kosmetiikkakalenteri oli niin kiva, että varmasti ostan myös tänä vuonna 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Lumenen kalenteri oli kyllä huippu viime vuonna ja mietin itsekkin sen ostoa tänä vuonna. Lumene on kuitenkin merkki minkä tuotteita kokeilisin mielelläni 🙂

   Nyxin huulipuna kalenteri oli kans kivan oloinen, mutta en itse halua jokaisena päivänä yhtä ja tiettyä tuotetta jonka väri vain vaihtuu 😀

   Toivottavasti löydät kivan ja mieleisen kosmetiikka joulukalenterin myös tänä vuonna! 🙂

 5. Tiia Koivusalo kirjoitti:

  Ihanan kattava postaus joulukalentereista. Kyllä haluan tietää etukäteen mitä sisällä on. Viime vuonna hankin essien joulukalenterin ja niinpä se tänä vuonnakin himottaisi ostaa. Kalentereista on kyllä tullut oikea villitys ja tuntuu, että sitä oikein metsästää sitä parhainta kalenteria, jossa ihanimmat jutut ja paras kate.

  Ihanaa sunnuntaita Viivi <3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva, että tykkäsit 🙂 Meitä on niin moneen junaan, että osa haluaa tietää ennen ostopäätöstä ja osa taas ei! Kalentereista on kyllä tullut kunnon villitys, mutta mun mielestä se on vaan mahtavaa. Kosmetiikka joulukalentereitakin on nykyään markkinoilla niin monia, että eiköhän jokainen löydä itselleen sopivan mikäli sellaisen haluaa.

   Ihanaa sunnuntaita myös sinulle Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.