Hae
Paletilla

LUSH

 

Whoosh – Suihkujelly 100g 9,95€

Ihastuin lushin whoosh suihkujellyyn melkein ensimmäisenä kun pääsin liikkeeseen. Suihkujellyn pirteän sitruksinen tuoksu sekä höllyvä koostumus vei mukanaan heti! Pirteän sitruksinen tuoksu tulee greipin, rosmariinin ja tuoksupelargonian eteerisistä öljyistä.
Whoosh suihkujellyn koostumushan on kaikinpuolin super hauska idea, mutta käytännössä ei. Sen geelimäinen höllyvä koostumus oli ehkä hieman hankala suihkussa. Yritin ensiksi vaahdottaa jellyä käsissä pyörittelemällä, mutta koko vartalon puhdistukseen tarvittavaa määrää olisi saanut hieroa jellystä kauan. Toiseksi yritin levittää tuotetta suoraan iholle, mutta tämä tapa on ehkä hieman epä hygieeninen jos taloudessa asuu montakin henkilöä. Ja tiedättehän, geelimäinen höllyvä koostumus märissä käsissä…muutaman kerran sitä sai lattialtakin keräillä!
Kaikenpuolin ihana tuote käyttövaikeuksien jälkeenkin, pesun yhteydessä luo sitruksisella tuoksullaan ihanan pirteän suihku hetken.
 

Scrubee – Vartalovoi 13,95€

Scrubee vartalovoi, jonka tuoksu tulee vahvasti sheavoista sekä kaakaovoista. Vartalovoi sisältää jauhettua mantelia ja kookospähkinän kuorta, jotka kuorivat myös ihoa tehokkaasti. Käytön jälkeen iho tuntuu hyvin kuoritulta sekä kosteutetulta. Ttuote jättää hieman öljyisen pinnan huuhtelun jälkeen. Scrubee oli kaikin puolin onnistunut ostos, sillä on myös miehen mieleen sillä saahan tuotteesta kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Aivan mahtava tuote niille, joiden iho kuivuu helposti suihkun yhteydessä ja sen rasvaaminen tuntuu työläältä jokaisen pesun jälkeen. Scrubeen käytön jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta.
 

Rosy Cheeks – Kasvonaamio 13,50€

Rosy Cheeks kasvonaamio sisältää kaoliinia, kalamiinia ja turkkilaista ruusuöljyä. Valitsin tuotteen sillä kasvojeni väri on hieman epätasainen sekä helposti reagoiva. Tuote lupasi rauhoittaa sekä tehdä ihosta tasaisen värisen.
Tuote itsessään tuoksuu voimakkaasti ruusulle eikä se ole henkilökohtaisesti lempi tuoksujani, mutta naamiona se oli yllättävän miellyttävä kokemus. Tuote jätti kasvojen ihon älyttömän pehmeäksi ja jopa hieman rauhoitti punaisuutta iholla.
 

Kaikki kolme tuotetta oli ensimmäisiä mitä olen koskaan Lushilta kokeillut. Erityisen tyytyväinen olin scrubee vartalovoihin ja se varmasti jää yhdeksi osaksi vartalonhoitoani.

 

 

Mikä on teidän suosikki tuotteenne Lushilta?

4 kommenttia

 1. inka nitta kirjoitti:

  Lush on tuttu merkki mulle vaan toisten blogeista, mutta mahdollisesti pääsen pian testailemaan joitakin Lushin tuotteita. 🙂

 2. Viivi kirjoitti:

  Toivottavasti pääset pian kokeilemaan!:)

 3. Sofia kirjoitti:

  Lush on yks mun lempimerkeistä 🙂 Tykkään heidän palasaippuoista erityisesti 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Kiva kuulla että Lush on yksi lempimerkeistäsi 🙂 Palasaippuat on mulle outoja, kun ei ole niitä ikinä oikein käyttänyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.