Hae
Paletilla

Meikki-inspiraatio – Pisamat meikkaamalla

Untitled

Pitkästä aikaa meikki-inspiraatiota! Olen enemmän jakanut meikkikuvia Instagramin puolella, kun täällä blogissa. Joten täytyykin taas muistaa jakaa näitä myös tänne. Pisamat ovat kuitenkin olleet meikkaamisessa kovassa huudossa jo pitkän aikaa ja ovatkin sitä kautta jakanut myös mielipiteitä. Itse ihailen ihmisiä joilla on luonnostaan pisamia, sillä ne ovat mun mielestä ne ovat ihan älyttömän kauniin näköisiä. Muistan nuorempana vihanneeni omia pisamia, mutta nyt vanhempana harmittelen miksi niitä ei enään tule kasvoille auringosta. Joten päätin itsekkin vihdoista viimein kokeilla tehdä pisamia kasvoille meikkaamalla. Lopputulos oli mielestäni luonnollinen ja onnistunut, joten päätin jakaa sen myös teille.

Pisamat meikkaamalla

Pisamien kaveriksi halusin ehdottomasti vihreän silmämeikin, jonka kaveriksi pääsi myös oranssi sekä ruskea. Paletiksi valikoitui Jeffree Starin Androgyny, josta löytyy kaikki tähän silmämeikkiin tarvittavat sävyt. Koska pisamia omistavilla on yleensä punapigmenttisyyttä halusin, että silmämeikin sävyt olisivat lämpöisen sävyisiä. Koko liikkuvalta luomelta löytyy Jeffree Starin Androgyny paletissa oleva vihreä sävy Military. Luomivaosta sekä alaluomelta löytyy lämmin oranssi sävy Charm sekä häivytykseen on käytetty sävyä nimeltä Safe Word. Lopuksi silmämeikki on viimeistelty Eyluren Enchanted Heartbreaker irtoripsillä.

Pisamat meikkaamalla

Pisamat meikkaamalla

Sitten siihen miten sain tehtyä omasta mielestäni suhteellisen luonnolliset pisamat kasvoille meikkaamalla. Lähdin itse kerrostamaan pisamia kasvoille niin, että puhtaille kasvoille ennen meikkivoidetta tein pisamia ohuella siveltimellä sekä Anastasian Dipbrow kulmavärillä. Meikkipohjan alla sävy saa olla hieman tummempi sillä meikkivoide itsestään jo vaalentaa pisteiden sävyä. Tämän jälkeen laitoin meikkivoiteen, jonka päälle lähdin tekemään taas pisamia ohuella siveltimellä sekä Bronx Colorsin Eye Brow Travel Kitillä. Bronx Colorsin kulmasetistä löytyy hieman oranssihtava kulmasävy joka sopii täydellisesti pisamien tekemiseen. Tämän jälkeen puuteroin pohjan, tein varjostukset, lisäsin poskipunaa ja laitoin highlighterin. Näiden steppien jälkeen voi  vielä lisätä pisamia valmiin meikkipohjan päälle, niin kuin itsekkin tein. Tähän käytin Maybellinen Micro kulmakynällä, jossa on erittäin ohut kärki jo itsestään. Näin ollen kasvoille on tehty pisamia kolmessa eri vaiheessa ja lopputulos on niin luonnollinen kun se voi olla.

Pisamat meikkaamalla

Aluksi pelkäsin miltä feikki pisamat tulisivat näyttämään kasvoilla sillä lopputuloksia on niin monia kuin tekijöitäkin. Mutta lopputulos miellytti kyllä itseäni ja se oli mielestäni niin luonnollinen, että viihdyin siinä myös muuallakin kuin kotona. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan pisamien tekoa meikkaamalla mikäli sitä on miettinyt!

Oletko kokeillut pisamien tekemistä meikkaamalla? 

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Ihanan luonnolliset!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *