Hae
Paletilla

TOP 3 luomiväripalettia

*Sisältää mainoslinkkejä

Tiedättekö sen tunteen kun omistat kymmeniä luomiväripaletteja, mutta silti vain pieni osa niistä pääsee käyttöön useammin kuin muut? Itse ainakin tiedän. Tiedän myös, että meikkilaatikossani lojuu useita luomiväripaletteja jotka pääsevät käyttöön kerran vuodessa jos silloinkaan, mutta taas osa niistä on käytössäni lähes päivittäin. Halusin koota yhteen kolme omasta mielestäni parasta sekä käytetyintä luomiväripalettia jotka itseltäni löytyy. Luulin, että näiden kolmen valitseminen olisi ollut helppoa, mutta se olikin yllättävän vaikeaa!

parhaimmat luomivärit

Jeffree Star Androgyny

Muistan miettineeni pitkään Jeffree Starin Androgyny paletin ostamista, mutta voi sanoa että se on ollut jokaisen euron arvoinen. Paletti sisältää kymmenen erilaista sävyä joista jokainen on omalla tavallaan upea. Jeffree Starin Andorygyny on sellainen paletti mihin usein turvaudun mikäli inspiraatioo ei synny muiden palettien kanssa. Paletin kolme ensimmäistä sävyä ovat ehdottomasti käytetyimmät, mutta esimerkiksi myös alarivin punainen ja vihreä sävy on itseäni miellyttäviä. Näistä viidestä sävystä olen tehnyt vaikka mitä erilaisia versioita! Myös paletin Safe Word sävy on kaikkien aikojen paras häivyssävy!

*Jeffree Starin tuotteita myy Oletkaunis.fi

parhaimmat luomivärit

NYX ULTIMATE BRIGHTS

Nyx Ultimate Brights paletista kirjoittelinkin joskus, että kyseessä on paletti jonka jokaisen pitäisi omistaa.  16 perus sävyä sisällään pitävä Nyxin luomiväripaletti on itselläni käytössä melkein jokaisessa värikkäässä lookissa jollakin tapaa. Paletin oranssihtavat sekä punertavat sävyt myös arkikäyttöön mikäli ei pelkää käyttää värejä silmämeikeissä. Hinta-laatusuhde on tässä paletissa enemmän kuin kohdillaan.

Palettia myy Cocopanda.fi

parhaimmat luomivärit

URBAN DECAY BORN TO RUN

Urban Decayn Born To Run on luomiväripaleteistani uusin, mutta varmasti käytetympi kuin moni muu paletti! Olen kirjoittanut Born To Run luomiväripaletista oman postauksenkin ja edelleen se on täydellinen matkoille sekä ihan arkiseenkin käyttöön. Paletissa on 21 upeaa sävyä jotka sointuvat toistensa kanssa täydellisesti yhteen. Sävyjen pigmentti on enemmän kuin loistava ja sillä saa luotua niin neutraaleja kuin näyttävämpiäkin lookkeja!

*Palettia myy Kicks.fi

parhaimmat luomivärit

Mikä on sun suosikki luomiväripaletti?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ROMANTTINEN YSTÄVÄNPÄIVÄMEIKKI

TEHOKAS KASVOJEN PUHDISTUS ILMAN KAKSOISPUHDISTUSTA

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mulla on näistä vaan Born To Run ja se on kyllä ihana<3 NYX:n paletin olisin varmasti hankkinut myös, jos mulla ei olisi jo kahta värikästä palettia UD:lta ja Morphelta. Tossa on täydelliset sävyt värikkäisiin meikkeihin! Ja olis toi kyllä nytkin mulle sen puoleen kätevä, että noi mun värikkäät paletit on molemmat hurjan isoja, toi olis näppärämmän kokoinen 🙂

  Mun kaikkien aikojen suosikki taitaa olla ABH:n Modern Renaissance. Tosin kyllästyin siihen jonkin verran tossa viime vuoden lopulla, kun yritin pannuttaa sitä enkä oo tän vuoden puolella koskenut siihen kertaakaan 😀 BH Cosmeticsin Zodiac Love Signs on mun uusin ihastukseni ja tämän hetken suosikkipaletti! Se tosin voi johtua ihan siitä, että se paletti on uusi ja uutuudenviehätys ei oo vielä haihtunut 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Born to run on kiva just siks, kun se on niin monikäyttöinen! Haaveilen kyllä tän Nyxin paletin lisäksi muista värikkäistä paleteista, mutta toisaalta tämä on ajanut asiansa niin hyvin etten ole tarvinnut muita. Värikkäät paletit on kuitenkin niin upeita 😀
   Mulla ei oo tota Modern Renaissance luomiväripalettia. Se on upea ja edelleen himottaisi välillä
   ostaa se, mutta siinä on semmoiset sävyt mistä en niin enää välitä 🙂

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Itse tykkään juurikin ABH:n Modernista sekä UD Smokystä ja Cherrystä. Myös Jeffreen paletit ovat ihania! Born To Runia mulla ei ole mutta se näyttää kieltämättä ihanalta 🙂 Tosi kiva postaus!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos! Mulla ei ole mitään noista sun mainitsemista paleteista 😀 UD:n smoky on liian tumman puhuva mulle joten en koskaa ole kokenut tarvitsevani sitä. Modern Renaissance on upea, samoin kun Cherry joten en ihmettele!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.