Hae
Paletilla

Halloween – Diamond Skull

Untitled

Ihotimantit ja etenkin glitterit pitävät paikkaansa myös halloween maskeerauksissa. Pääkallo maskeerauksiin on helppo lisätä hieman glitteriä tai ihotimantteja jolloin lopputuloksesta tulee huomattavasti kauniimpi. Elina K sekä Ruffle Army  lähti mukaan toteuttamaan erilaisia kilmaltavia halloween lookkeja ja tämä on yksi niistä! Löydät myös muita halloween maskeerauksia tägin #Halloween alta.

Untitled

Pääkallon valkoinen pohja on tehty Grimasin Cake Make-Up maskeerausvärillä sekä mustat osiot Grimasin Water Make-Up maskeerausvärillä. Kaikki muu on toteutettu jälleen kerran värikkäillä luomiväreillä. Pääkallo maskeeraus kuuluu ehdottomasti halloweeniin ja siitä on tullut tapa myös itsellenikin. Joka vuosi on toteuttava jonkinlainen pääkallo maskeeraus! Pääkallo maskeerauksen voi myls muiden maskeerauksien tapaan toteuttaa omilla meikkituotteilla, mutta valkoinen pohja tuo siihen huomattavasti enemmän kontrastia. Pääkallo maskeerauksen ei aina tarvitse olla musta valkoinen joten sinne kannattaa lisätä rohkeasti vaikka eri värejä tai tässä tapauksessa glittereitä ja timantteja!

Untitled

Kulmakarvat: Anastasia Dipbrow Pomade

Silmämeikki: Nyx Ultimate Brights Eyeshadow Palette, Kat Von D Alchemist Holographic Palette, Bronx Colors Fat&Fine Liquid Liner, Lancome Monsieur Big Mascara

Maskeeraus: Grimas Water Make-up, Grimas Cake Make-Up, Nyx Ultimate Brights Eyeshadow Palette, Bronx Colors Single Slide Eyeshadow

Timantit: Elina K Ihotimantit

Glitter: Glittershop.fi / Unicorn Power ECO glitter mix / Surreal SILVER ECO glitter mix

Ripset : Ardell Demi Wispies


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Halloween – Haltia

Halloween – Glitter Clown

Halloween – Venom

16 kommenttia

 1. Marina kirjoitti:

  Wow!! Onpa hienot meikit!!!

 2. Linda kirjoitti:

  Niin upea taas kerran<3 Ei näitä sun maskeerauksia voi kuin ihailla! 🙂

 3. SariBP kirjoitti:

  Mielettömän upea<3 Ihailin jo Instan puolella sun taituruutta<3

 4. Paula kirjoitti:

  Tää on vaan niin upee! Ihailin tätä jo sun instagramissa.

 5. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Tää look on kyllä ehdottomasti mun lemppari näistä sun Halloween-meikeistä! ♡ Upea!

 6. Iina kirjoitti:

  Olipa ihana löytää suomenkielinen blogi, jossa on halloween- meikkejä, kiitos paljon! 🙂 Aion itse tehdän jonkinlaisen sugar skull- meikin, ja ostin erivärisiä Grimasin water make-upeja. Olisi pari kysymystä: riittääkö tuollainen 2.5 ml kokoinen nappi mihin? Myyjä sanoi, että ”riittää koko kasvoille”, mutta riittääkö siihen vaan kerran? Eli pystyisinkö tekemään harjoitusmeikin, vai menisikö napit siihen? 😀

  Ja vielä toinen kysymys: saako tuolla valkoisella water make-upilla kohtalaisen valkoisen pohjan, vai onko pakko käyttää jotain muutakin tuotetta? Ja kannattaako alle laittaa perusmeikkipohja, eli mun tapauksessa mattaava primer + Lumenen Blur- meikkivoide?

  Kiitos paljon jos jaksat vastata ja odottelen innolla uusia halloween- meikkikuvia 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva, että löysit tänne! Uskoisin, että 2,5ml nappi riittää useampaankin kuin yhteen kertaan, mutta kuulostaahan määrä todella pieneltä! En osaa valitettavasti sanoa varmaksi sillä olen aina käyttänyt niitä isompia 15ml nappeja jotka kestävät vuosia.

   Valkoisella Water Make-Upilla saa tehtyä todella valkoisen pohjan, mutta sitä ei pysty kerrostamaan montaa kertaa. Sillä kun väri on vesiliukoinen ja sivellintä jolla tuotetta laitetaan niin kastetaan veteen jolloin on vaarana, että se edellinen kerros kuluu pois. Olen aina kuitenkin ennen tehnyt Grimasin valkoisella Water Make-Upilla pohjan. Suosittelen kuitenkin ennemmin tuota Cake Make-Up siihen hommaan:)

   Mä itse laitan aina pohjalle normaalin meikkipohjan. Näin ollen se normaali meikkipohja suojaa ihoa sekä väri pysyy paremmin kasvoilla. Ongelmaksi kuitenkin voi tulla se, että maskeerausväri tarttuu hieman meikkipohjaan. Tämä on aikalailla maku kysymys. Voithab laittaa ainoastaan mattaavan primerin ja valkoisen pohjan sen päälle!

   Tervetuloa seurailemaan<3

   • Iina kirjoitti:

    Tuhannet kiitokset vastauksesta! <3

    Näitä asioita olisi toki pitänyt kysellä siellä liikkeessä josta värit ostin, mutta myyjä oli jotenkin todella tympeä, niin jäädyin enkä kyennyt jäämään juttelemaan pidemmäksi aikaa. :'D Kavereiden kesken halloween- bileet tiedossa joten aion pärjätä sillä valkoisella Water make-upilla, pitää sitten ehkä seuraavaa kertaa varten hankkia se Cake make-up.

    Kiitos tosiaan paljon vinkeistä, nää tulee tarpeeseen heti ensi viikonloppuna!

 7. Satu kirjoitti:

  Wau miten upea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.