Hae
Paletilla

VIIME HETKEN VINKIT HALLOWEEN MASKEERAUKSIIN

Halloween juhlat tulossa, mutta ideat hukassa? Kokosin alle muutamia maskeerauksia mitä olen toteuttanut halloweenin aikaan joista voit saada ideaa omaan asuun tai maskeeraukseen. Nappaa siis tästä vinkit halloween maskeerauksiin ja siihen miten teet maskeerauksen pelkästään meikeillä tai miten onnistuu pelottavampi verityö!

VINKIT HALLOWEEN MASKEERAUKSIIN

Halloween klovni

Klassinen klovni maskeeraus on sellainen mikä toimii aina ja siitä pystyy tekemään monta erilaista variaatiota. Tämä klovni maskeeraus on toteutettu lähinnä meikeillä, ainoastaan kaulalla olevat maalaukset on tehty maskeeraukseen sopivilla maaleilla. Päälle on kiinnitetty glitteriä siihen sopivalla glitter liimalla, mutta esimerkiksi vaseliini toimii yhtä hyvin. Voit käydä kurkkaamassa miten tästä maskeerauksesta saa pelottavamman veri työn tästä postauksesta. Toisenlaisen klovni maskeerauksen pääset kurkkaamaan tästä.

VINKIT HALLOWEEN MASKEERAUKSIIN

Lateksi halloween maskeeraus

Venom elokuvasta inspiraationsa saanut maskeeraus on yksi isoimmistani maskeeraus töistäni. Venom puoli on toteutettu kokonaan lateksilla ja maskeeraus maaleilla. Hampaat sekä silmä on tehty kuumassa vedessä sulavalla muovilla (polymorp plastic). Silmän voi toteuttaa myös maalilla ja hampaat voi rakentaa esimerkiksi tekokynsien avulla. Pääset lukemaan maskeerauksesta enemmän tästä. 

Toinen puoli maskeerauksesta eli spiderman on toteutettu kokonaan maskeeraus maaleilla. Spiderman on helppo toteuttaa koko kasvoille, pienelle alueelle kasvoihin tai vaikka rintakehään. Kasvo- ja vartalomaaleja myy esimerkiksi Punanaamio. 

VINKIT HALLOWEEN MASKEERAUKSIIN

Nunna maskeeraus on saanut inspiraationsa myös elokuvasta ja se on helppo toteuttaa joko meikeillä tai siinä voi käyttää kasvo- ja vartalomaaleja. Kasvot on maalattu valkoisella kasvamaalilla, mutta loput työstä on tehty luomivärin ja mustan kajalin avulla. Aikaa tämän maskeerauksen tekemiseen menee max. tunti sillä lopputulos saa olla sotkuinen. Jos sinulta ei löyty valkoista kasvomaalia voi pohjalla käyttää esimerkiksi omaa ihon sävyä vaaleampaa meikkivoidetta! Viimeistele nunna asulla sekä piilolinsseillä! Pääset lukemaan nunna maskeerauksesta lisää tästä. 

VINKIT HALLOWEEN MASKEERAUKSIIN

Erilaiset pääkallo maskeeraukset sopivat halloweeniin joka vuosi! Se voi olla tavallinen pääkallo maskeeraus, glitter pääkallo, puoli pääkallo tai ihan minkälainen vain. Pääkallo maskeeraus onnistuu myös pelkillä meikeillä joten sinun ei tarvitse välttämättä omistaa yhtäkään kasvomaalia. Tämä työ on tehty lähes kokonaan kasvo- ja vartalomaaleilla, mutta maskeerauksesta löytyvät värit on luomiväreillä tehty. Pääkallo on viimeistelty ihotimanteilla ja glittereillä jota myy esimerkiksi Elina K ja varmasti jotain löytyy myös naamiaiskaupoista. Kuten Punanaamiosta tai Juhlamaailmasta.

Kurkkaa myös nämä maskeeraukset: Neon pääkallo / Vampyyri / Zombie / Pantomime klovni


Oletko koskaan pukeutunut halloweenina?

Seuraa Instagramissa paletillaviivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *