Hae
Paletilla

Erilainen muisto raskaudesta: Raskausvatsan maalaus

Raskausvatsan maalaus

Sain jälleen kerran mahdollisuuden ikuistaa yhden muiston lisää raskaudesta tekemällä maalauksen raskausvatsaan. Olen tehnyt erilaisia maalauksia aikaisemminkin ja mulla tulee itselleni joka kerta ihan älyttömän kiitollinen olo siitä, että saan luotua odottajalle erilaisen muiston raskaudesta. Maalauksen tekeminen vauvamahaan luo taas muiston odotusajasta tulevalle äidille, mutta ei ole niin tunnettu tai haluttu kuin esimerkiksi perinteinen raskausajan valokuvaus. Raskausvatsan maalaus on mielestäni lloistava esimerkisi niille jotka eivät itse viihdy kuvissa, mutta haluavat odotusajasta jonkinlaisen muiston.

Untitled

Raskausvatsan maalaus

Raskausvatsan maalauksessa on oikeastaan vaan taivas rajana, mutta yleensä niihin maalataan perhettä muistuttavia kuvia, vanhempia yhdistäviä asioita mikäli kyseessä on ensimmäinen raskaus tai esimerkiksi vauvamaisia juttuja. Maalit on iholle tarkoitettuja body painting-maaleja eivätkä ne ole äidille tai vauvalle vaarallisia sekä ne lähtevät ihosta pois pelkällä vedellä. Raskausvatsan maalaus on mielestäni tärkeää ikuistaa myös valokuviin ja tarjoan sen mahdollisuuden aina omille asiakkailleni. Valokuvissa voi esiintyä myös tuleva isä ja usein silloin lopputulokset ovat todella hauskoja. Maalaus voidaan siinä kohtaa tehdä esimerkiksi niin, että tulevan isän kädet ovat esimerkiksi osa maalausta!  Raskausvatsan maalaus on ihana lahjaidea tulevalle äidille ja usein niitä tehdään esimerkiksi baby showereilla. Maalauksen tekemiseen kannattaa kuitenkin varata aikaa mikäli mielessä on jokin todella yksityiskohtainen maalaus. Tämän kuvan tekemiseen meni melkein 3 tuntia ja aikaa olisi silti voinut vielä kuluttaa viimeistelyyn.

raskausvatsan maalaus

Tässä raskausvatsan maalauksessa haluttiin kuvaan tuleva vauva sekä isosisko ja heitin itse idean disneyn bambista, sillä halusin maalata kuvan jossa on selkeästi jokin idea. Onnistuin mielestäni kuvissa melko hyvin, ottaen huomioon sen etten koskaan ole ollut kauhea piirtäjä ja tämä oli ensimmäinen tekemäni maalaus jossa oli näinkin yksityiskohtaiset kuvat! Sateenkaaren ja sinisen taustavärin ansiosta maalaukseen saatiin kivasti väriä ja lopputulos oli suloinen. Loppuen lopuksi raskausvatsan maalauksessa on tärkeintä se, että tuleva äiti on lopputulokseen tyytyväinen sekä se, että kuvasta jää ihana muisto!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MUISTO RASKAUDESTA VAUVAVATSAN MAALAUKSELLA

HALLOWEEN – DIAMOND SKULL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *