Hae
Paletilla

Maybeauty hiustenhoitotuotteet, olen rakastunut!

Maybeauty hiustenhoitotuotteet

Kannattaako hiustenhoitotuotteisiin panostaa? Nyt voin sanoa, että todellakin kannattaa! Kärvistelin omien hiuksieni kanssa niin kauan kunnes päätin kokeilla laadukkaampia hiustenhoitotuotteita ja se todella kannatti! En ole juuri koskaan panostanut hiustenhoitotuotteisiin, sillä en ole huomannut mitään mullistavaa eroa parempien ja edullisempien tuotteiden kohdalla. Olen kuitenkin viimeisen vuoden aikana huomannut ja jopa ärsyyntynyt siitä, että hiukseni ovat olleet heti pesun jälkeen karheat ja latvat ovat olleet todella kuivat. Latvat ovat tuntuneet vain karhealta hiustupolta joka sotkeentuu ja menee takkuun noin sekunnissa harjauksen jälkeen, mutta hiustenhoitotuotteiden vaihdon jälkeen tätä ongelmaa ei ole enää ollut! Maybeauty hiustenhoitotuotteet mullisti hiustenhoitoni kirjaimellisesti uudelle levelille!

Untitled

Tilasin Umpun postauksen innoittama testiin Maybeauty hiustenhoitotuotteet ja ihastuin niihin heti kättelyssä!  Maybeautyn hiustenhoitotuotteissa yhdistyy keratiinin ja arganöljyn sekä lukuisien muiden öljyjen hoitava voima, jonka ansiosta hiukset tuntuvat pesun jälkeen silkkisen pehmeiltä. Maybeautylta on saatavilla neljä vaiheinen hoito hiuksille, mutta itse tilasin testiin shampoon, hoitoaineen ja hiusseerumin.

Maybeauty hiustenhoitotuotteet

The Moroccan Miracle shampoo

Valitsen aina ostaessani hoitavan shampoon, sillä en ole koskaan ajatellut tarvitsevani esimerkiksi syväpuhdistavaa shampoota. En ole rehellisesti sanottuna koskaan huomannut shampoissa juurikaan muuta eroa kuin niiden vaahtoavuuden. Jokainen kokeilemani shampoo on tuntunut yhtä pesevältä, oli kyseessä sitten euron tai kymmenen euron maksava shampoo. Maybeauty The Moroccan Miracle Shampoo muutti käsitykseni siitä, että shampoita todellakin on erilaisia.

Kermaisen koostumuksen omaava The Moroccan Miracle Shampoo vaahtoaa runsaasti, mutta syväpuhdistava ominaisuus ei jätä hiuksia narisevan puhtaan tuntuiseksi. Shampoo lupaa vähentää pörröisyyttä ja hoitaa hiusta hiuspohjasta lähtien. Olen shampoon tehokkuudesta enemmän kuin hämilläni, sillä hiukseni ei ole koskaan tuntuneet niin hoidetuilta shampoo pesun jälkeen kuin nyt tämän The Moraccan Miracle Shampoon käytön jälkeen. Eikä niistä ole koskaan shampoo pesun jälkeen mennet sormet läpi!

Maybeauty hiustenhoitotuotteet

The Moroccan Miracle hoitoaine

The Moroccan Miracle hoitoaine on kirjaimellisesti syvähoitava ja sellainen hoitoaine joka mullisti hiustenpesuni! Kaipaan hoitoaineelta reilusti hoitavuutta, sillä vaalennettu, paksu ja jopa karhea hiuslaatuni kaipaa sitä kaikista eniten. The Moroccan Miracle hoitoaineen laiton jälkeen hiukset ovat välittömästi pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät. En ole koskaan saanut hiuksistani sormia, saatika sitten harjaa märkänä läpi hiuksistani!

Olen aina ollut kova lotraamaan hoitoainetta, sillä mikään pieni määrä ei ole tehnyt hiuksistani pehmeän tuntuisia. Tiedättehän kun kampaajat aina sanoo, että kolikon kokoinen määrä riittää? Aikaisemmin olisin sanonut, että ei todellakaa riitä, mutta The Moraccan Miracle hoitoainetta ei kuitenkaan tarvitse laittaa sen enempää! Olen ihastunut The Moraccan Miracle shampooseen ja hoitoaineeseen niin paljon, että en tiedä haluanko käyttää enää mitää muita tuotteita hiuksilleni.

The Moroccan Miracle shampoo ja hoitoaine on ostettavissa settinä hintaan 35€ Maybeauty verkkokaupasta.

Maybeauty hiustenhoitotuotteet

Moroccan Miracle Hair- hiusseerumi

Hiustenpesun jälkeiset tuotteet olivat pitkään unohtuneet hiustenhoitorutiinistani, kunnes päätin lisätä niitä hiustenhoitorutiiniini viime vuoden puolella. Olen kokeillut muutamaa erilaista hiuksiin jätettävää hoitoainetta sekä lukuisia hiusöljyjä. Mikään ei tuntunut auttavat kuiviin ja karheisiin hiuksiini, kunnes kokeilin Moroccan Miracle hiusseerumia.

Moroccan Miracle-hiusseerumi sisältää arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka sisältävät tärkeitä hiuksille rasvahappoja. Seerumin kevyt koostumus on kirjaimellisesti hiusten pelastus, sillä se vähentää pörröisyyttä ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Plussaa seerumi saa myös siitä, että se nopeuttaa hiusten kuivumista. Hiusseerumi antaa hiuksille niin upean kiillon sekä silkkisen pehmeyden josta harja kulkeutuu läpi kuin vettä vaan! Seerumilla saa myös siloitettua muutaman päivän vanhoja kiharoita tai muuten vain pörröiseksi muuttuneita hiuksia. Maybeauty hiustenhoitotuotteet, olen rakastunut!

The Moraccan Miracle- hiusseerumi 100ml Maybeauty verkkokaupassa hintaan 29€


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

SUPER FOODIA HIUKSILLE

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN RUSKEAA SÄVYÄ HIUKSISSA?

2 kommenttia

  1. katri kirjoitti:

    Varmasti todella mielenkiintoinen saada heiltä tällaisia uutuuksia, ei ole varmaan pitkään ollut näitä tuotteita tosiaan saatavilla 🙂

    http://www.kosmetiikkakatri.fi

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Tilasin itse nämä kokeiluun silkasta mielenkiinnosta kun näitä oli kehuttu 🙂 Tietääkseni on ollut markkinoilla ainakin jo muutaman vuoden. Pakkaukset tainneet saada uuden ilmeen jossain kohtaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *