Hae
Paletilla

Luonnossahajoava ekoglitter Ontic Mineralsilta

Untitled

Untitled

Kosmetologikauppa lähetti minulle aivan upeita Eco-Glittereitä, jotka ovat valmistettu biohajoavasta materiaalista. Ekologista glitteriä ei ole testattu eläinkokeilla, eikä ne sisällä geneettisesti muunneltuja ainesosia tai vahingoita ympäristöä. Ekoglitteriä voi siis käyttää hyvällä omallatunnolla sillä ne ovat usein valmistettu kasviperäisistä ainesosista kuten selluloosasta ja micajauheesta. Micajauhe on peräisin mineraaleista ja niitä käytetään usein kosmetiikkatuotteissa antamassa tuotteille kiilettä. Micajauheen sekä luonnossa hajoavan selluloosan lisäksi ekoglitterit sisältävät pienen prosentin alumiinia jolla saadaan glittereihin niiden kiilto sekä luonnollisia väriaineita. Pientä prosenttia alumiinia ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä sitä löytyy jo luonnollisestikkin meidän maaperistä. Näiden raaka-aineiden ansiosta ei tarvitse siis huolehtia mikromuovien päätymistä vesistöihin tai luontoon ja näin ollen ekoglitterit ovat täysin luonnossahajovia.

Untitled

Glittereitähän voi käyttää mihin tahansa kuten esimerkiksi silmämeikkiin, huulimeikkiin, hiuksien koristeluun tai vaikka vartalolle. Glitterien kiinnitykseen on monia erilaisia vaihtoehtoja kuten vaseliini, iholiima, glitter primer tai esimerkiksi myös värittömällä ripsiliimalla pystyy glittereitä kiinnittämään iholle. Jos glitterien tulisi pysyä paikallaan tärkeänä päivänä niin suosittelen ehdottomasti glitter primeria, ripsiliimaa tai iholiimaa. Näin ollen glitterit pysyvät varmasti koko juhlapäivän paikallaan. Vaikka kyseessä on luonnossahajoava ekoglitter suositellaan suurimmat glitterit poistamaan öljyn ja vanulappujen kera ja laittamaan roskakoriin, kun huuhtelemalla suoraan viemäriin. Kosmetologikaupalta löytyy viisi erilaista ekoglitteriä sävyissä: Mermaids Dream, Raspberry Charm, Starburst, Silver Twinkie ja Pixie Dust. Ekoglittereiden hinta on kosmetologikaupassa 14,20€

Untitled

Untitled

Festari look Ontic Mineralsin ekoglittereillä

Glitterit ovat tänäkin vuonna pitäneet paikkaansa erilaisissa festari lookeissa ja olen itsekin suuntaamassa Blockfesteille viikonloppuna, joten näiden ekoglittereiden kokeilu tuli juuri oikeaan aikaan. Glitterit ovat todella monikäyttöisiä ja niiden avulla meikkilookkiin saa tehtyä täysin uuden ulottuvuuden. Glitterit on kiva ja nopea tapa lisätä esimerkiksi juhlameikkiin lisää näyttävyyttä tai sitten luoda ihan omanlaisen lookin niiden ympärille.  Silmämeikkinä toimii aika normaali rusehtavan punainen cut crease jonka ympärille lähdin lisäämään Ontic Mineralsin ekoglittereitä. Lisäsin alaluomelle sinistä luomiväriä jonka takia silmämeikkiin valikoitui hopea ekoglitter ja ruskean punaisen luomivärin kaveriksi kultainen ekoglitter. Kultaisen ja hopean glitterin kaveriksi laitoin vielä hieman isompaa hopeaa ekoglitteriä joka toi lookkiin vielä lisää näyttävyyttä. Toivottavasti glitterit tulevat näkymään edelleen katukuvassa ja varsinkin festareilla, sillä glitterit tekee lookista kuin lookista upean!

*Postauksen sisältämät glitterit ovat saatuja


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Ontic Minerals – Helppo ja kaunis meikkipohja mineraalimeikeillä

Ontic Minerals – Värikosmetiikkaa

2 x Vappumeikki

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Aivan ihana meikki! Glitterit on kyllä super ihania, mulla vaan aina menee yli jos nään glittereitä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.