Hae
Paletilla

Glossybox Heinäkuu 2019

Glossybox heinäkuu

Vihdoin pääsin hakemaan heinäkuun Glossyboxin itselleni. Jouduin odottamaan Glossyboxin hakemista postista sillä se saapui juuri silloin kun vietin lomaa pohjoisessa. Sen takia ehdin myös spoilaantumaan Glossybox heinäkuun sisällöstä enkä suoraan sanottuna pitänyt näkemästäni. Glossybox on ollut itselleni todella mieluinen kauneusboksi, mutta oli myös odotettavissa ettei sisältö tule aina miellyttämään itseäni.  Harmikseni myös yksi tuote oli avautunut boksissa ja sotkenut kaiken muun sisällön. Heinäkuun boksi oli kuitenkin ihanan pirteä ulkoasultaan ja sen tarkoituksena oli nauttia jokaisesta hetkestä. Heinäkuun Glossyboxi on saanut inspiraationsa kesän festareista, lämpimistä keleistä ja siksi boksiin on koottu kaikki kesän must- have tuotteet. Eiköhän siis kutkata mitä Glossybox heinäkuu piti sisällään!

Glossybox heinäkuu

Ikoo Infusions Dry Shampoo Foam Volume & Refresh

Ikoo on uusi hiustenhoito brändi joka rantautui muistaakseni keväällä meille tänne Suomeen. Olen kokeillut muutamia Ikoon tuotteita ja niiden ojoukosta on löytynyt muutama hyväksi todettu tuotekin. Glossyboxista kuitenkin löytyi heinäkuussa tuote jota en ollut ennen kokeillut kyseiseltä merkiltä. Kyseessä on kuivashampoovaahto joka raikastaa ja hoitaa hiuksia ilman vesipesua. Ikoon kuivashampoovaahto sisältää luonnollista riisitärkkelystä ja savimineraaleja jotka puhdistavat sekä tuuheuttavat hiuksia. Kuivashampoovaahto kuulostaa mielenkiintoiselta ja tuote pääsee ehdottomasti testiin vaikka aika harvakseltaan kuivashampoota käytänkin.

Untitled

Dr.Pawpaw Outrageous Orange Balm

Dr.Pawpaw perus monitoimivoide tuli jossakin Glossyboksissa jo aikaisemmin, mutta heinäkuun boksista löytyi sävyttävä, rauhoittava ja kosteuttava monitoimivoide. Tuote sisältää papaija- hedelmän uutetta jonka ansiosta tuote on oranssin sävyistä. Sitä voi käyttää huulilla tai poskilla antamassa luonnollista hehkua. Suoraan sanottuna en oikeastaan keksi tuotteelle mitään hyvää käyttöä. Merkin väritön monitoimivoide sopii loistavasti kynsinauhoilla tai vaikka huulirasvana, mutta oranssin sävyiselle monitoimivoiteelle itselläni ei ole käyttöä.

Untitled

De Bruyere After Sun Lotion Monoi

Koska kyseessä on kesäinen boksi niin tottakai se sisälsi After Sun voiteen. Kesäkuun Glossybox sisälsi myös After sun voiteen joten tämä oli mielestäni vähän outoa, että samanlainen tuote löytyi myös heinäkuun boksista. Nämä on kyllä käytännöllisiä ja tärkeitä tuotteina kesällä ja nyt, kun näillä helteillä palaakin helposti. Hyvä tuote, mutta pääsee itselläni eteenpäin.

Untitled

Popup Beauty Peel Off Gel Mask

Boksin mielenkiintoisin tuote oli peel of mask joka sisältää glitteriä. Samalla kun tuote on mielenkiintoinen niin se on myös samaan aikaan todella outo. Rakastan kuitenkin kaikkia erilaisia pois revittäviä kasvonaamioita joten tämä pääsee itselläni käyttöön, mutta se olisi päässyt ilman glitteriäkin. Kyllähän tuo glitteri on kuitenkin hauska lisä kasvonaamiossa!

Untitled

Glazel Visage Loose Eyeshadow

Tuote joka oli levinnyt pitkin boksia oli kyseinen jauhemainen luomiväri. Kyseessä on erittäin pigmenttinen luomiväri joka omaa kuitenkin kevyen ja hienojakoisen koostumuksen. Sen kultainen sävy sopii loistavasti kesään ja tuotetta voi käyttöö myäs korostuksena. Luomivärissä on aivan upea hohto ja se pääsee itselläni ehdottomasti käyttöön juuri korostustuotteena.

Untitled

Glossybox heinäkuu 2019

Sellainen Glossybox tällä kertaa! Boksista löytyi myös bonus tuote joka oli Ikoon hiustenhoitolappu joka oli itselleni jo entuudestaan tuttu. Kyseessä ei ollut todellakaan paras boksi Glossyboksilta, mutta joukosta löytyi kuitenkin muutama mielenkiintoinen tuote jotka pääsee itselläni käyttöön. Vaikka tämän kuun kaikki tuotteet eivät itseäni miellyttäneet niin pakko sanoa, että Glossybox on ollut tähän meneessä paras kauneusboksi mitä olen tilannut. Pääset tilaamaan Glossyboxin itsellesi tästä. 

Glossybox heinäkuu


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Glossybox Kesäkuu 2019

Glossybox Toukokuu 2019

MITÄ MINULLE KUULUU? KOHTI UNELMA TYÖTÄ JA ASUNTOA

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Toi luomiväri oli vissiin levinnyt vähän kaikilla, enkä yhtään ihmettele kun siellä ei ollut sitä tarraläpyskää välikannen alla.. Tosi inhottavaa, kun puolet boksin tavaroista on irtoluomivärin peitossa! Kasvonaamio oli mun mielestä todella outo veto Glossyboxilta, kun toi nyt ei tosiaan sisällä käytännössä mitään, mitä kenenkään iho voisi kaivata + ko. brändistäkään ei löydy oikein mitään tietoa. Onhan se kivan näköistä, mutta mä en omalle iholle tota halua laittaa 😀 Tässä boksissa oli mun mielestä ihan kivoja tuotteita, mutta kokonaisuus ontuu aika pahasti. Toivottavasti jatkossa boksien laatu on taas sitä, mihin näissä on totuttu! 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Voi ei! Ton luomivärin korkki oli ihan super löysällä ja ei ollut täälläkään sitä tarraläpyskää välissä. Se on kieltämättä vähän outo, mut ihan hauska idea. En muuten ettiny itse mitään tuotesisältöä joten hyvä, että kerroit 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *