Hae
Paletilla

Täydellinen luomiväripaletti arkeen Physicians Formulalta

*Sisältää mainoslinkkejä

Physicians Formula on noussut ihmisten tietoisuuteen maailman parhaan aurinkopuuterin eli butter bronzerin avulla. Olen itsekin ihastunut tuohon maailman parhaaseen aurinkopuuteriin niin paljon, että se on vakiinnuttanut paikkansa myös minun meikkipussissani. Physicians Formula on kuitenkin brändinä mielestäni kiinnostava, sillä siltä löytyy paljon muitakin todella hyviä tuotteita. Tuotteinen pehmeä, jopa satiininen koostumus sekä tuoksu tekee mielestäni niistä ainutlaatuisia! Tuote johon olen ihastunut tältä merkilto on Physicians Formula Butter luomiväripaletti.

Physicians Formula Butter luomiväripaletti

Physicians Formula Butter luomiväripaletti

Olen löytänyt täydellisen luomiväripaletin joka sopii arkikäyttöön ja se on Physicians Formulan Butter luomiväripaletti sävyssä Sultry Nights. Sain paletin jo viime syksynä, mutta se vaikutti aluksi omaan makuuni jopa liian arkiselta, mutta nykyään se on varmasti yksi minun käytetyimmistä paleteista. Olen vähentänyt meikkaamista todella radikaalisti ja tälläiset paletit joissa on hyvin arkisiä sävyjä ovat noussut ehdottomasti suosikeiksini. Physicians Formulan Butter luomiväripaletti sisältää 12 luomiväriä ja joukossa on mattaisia kuin hohtaviakin sävyjä.

Luomivärien koostumus on Physicians Formulan tapaan silkkisen pehmeää sekä hieman kermaisia. Mattaiset sävyt ovat todella pigmenttisiä ja levittyvät sekä häivyttyvät täydellisesti siveltimien avulla. Shimmersävyt toimivat parhaiten sormella laitettuna ja mikäli niistä haluaa vielä hohtavammat, kannattaa käyttää sävyjä kostealla siveltimellä. Paletti on täydellinen arjessa, mutta tarvittaessa se taipuu näyttävämpienkin lookkien tekemiseen.

Physicians Formula Butter luomiväripaletti

Paletista sekä koko Physicians Formula sarjasta kiinnostavan tekee mielestäni myös se, että se on allergiaystävällinen ja lääkäreiden kehittämä. Physicians Formulan tuotteet sopivat erityisesti herkälle iholle ja esimerkiksi luomivärit herkkäsilmäisille. Physicians Formula Butter luomiväripaletti maksaa 22,90€ ja sitä saa *tilattua esimerkiksi Lyko.fi. Physicians Formula Butter luomiväripalettia on saatavilla myös sävyssä *Tropical Days ja siinä on myös ihan mielettömän upeat sävyt!

Physicians Formula Butter luomiväripaletti

Mielestäni tämän *Physicians Formula Butter luomiväripaletin parhaimpia puolia on juuri se, että se on niin monikäyttöinen. Paletissa olevilla sävyillä luo monia erilaisia lookkeja. Sillä saa tehtyä monia versioita arkimeikistä, mutta myös arkimeikistä hetkessä juhlavamman. Sen lisäksi sävyillä saa tehtyä muutamia erilaisia smokey eye meikkejä. Paletti on niin arkinen, mutta taipuu moneen. Joskus voisin jopa toteuttaa tästä paletista sellaisen postauksen, jossa olisi tällä tehtyjä lookkeja!

Oletko kokeillut Physicians Formulan luomivärejä?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

JEFFREE STAR JAWBREAKER LUOMIVÄRIPALETTI

TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDE CLARINS SKIN ILLUSION

KAUNIIN KUULAS MEIKKIPOHJA LUMENEN TUOTTEILLA

4 kommenttia

  1. Ansku- Glitteri addikti kirjoitti:

    Tää on kyllä upea, olen jo jonkun aikaa palettia kuolannut. Ostaisin jos luomivärejä ei jo valmiiksi kaapissa olisi niin paljon?

  2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Tää on kyllä tosi kaunis paletti ja soveltuisi mulla ihan loistavasti juuri arkikäyttöön<3 En ihmettele, että oot niin tykästynyt tähän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *