Hae
Paletilla

The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit ovat täällä!

*Sisältää mainoslinkkejä

The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit

Joka vuosi loppuun myydyt The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit ovat nyt saatavilla! The Body Shop julkaisi eilen ensimmäisenä Suomessa *kosmetiikkajoulukalenterit ja mitä olisikaan joulu ilman niitä. Joka vuosi loppuunmyydyt The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit sisältävät erilaisia kosmetiikkatuotteita joulupäivään asti. Kalentereiden sisältä löytyy ihonhoitotuotteita, kylpytuotteita, vartalonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, oheistuotteita ja meikkejä. Kalentereita löytyy kolmea eri kokoa ja jos haluat ilahduttaa itseäsi tai vaikka ystävääsi The Body Shopin joulukalenterilla niin ole nopea sillä nämä joulukalenterit nimittäin viedään käsistä!

The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit

The Body Shop Beauty Advent KOSMETIIKKAJOULUKALENTERI

*Dream Big This Christmas Beauty Advent Calendar on kolmesta eri vaihtoehdosta pienin ja edullisin kosmetiikkajoulukalenteri. Pienimmällä The Body Shopin joulukalenterilla on hintaa 79€ ja sen ajatuksena on tutustuttaa kalenterin ostaneet The Body Shopin ihaniin tuotteisiin matkakokoisten tuotteiden avulla. Tämä edullisin The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenteri on täydellinen sellaiselle jotka ei vielä ole käyttänyt The Body Shopin tuotteita, mutta on aina halunnut tutustua niihin. Tai niille jotka haluavat ilahduttaa itseään 24 päivän ajan matkakokoisilla tuotteilla. Kalenteri on mielestäni täydellinen nuorille sekä juuri niille joille The Body Shopin tuotteet eivät ole vielä tuttuja.

*Pääset ostamaan Beauty Advent kosmetiikkajoulukalenterin tästä! 

The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit

The Body Shop Deluxe Kosmetiikkajoulukalenteri

Keskikokoinen The Body Shopin *Dream Big This Christmas Deluxe Advent Calendar sisältää 25 luukkua joista paljastuu toisen toistaan upeampia tuotteita. Deluxe kosmetiikkajoulukalenterilla on hintaa 99€ ja sen sisältö koostuu täysikokoisista sekä matkakokoisista tuotteista. Tuotteiden joukosta löytyy niin ihonhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita sekä meikkejä. Deluxe kalentetin arvo on melkein 190€ ja se sopii mielestäni nuorille sekä aikuisille joille The Body Shopin tuotteet ovat jo tuttuja.

*Pääset ostamaan Deluxe kosmetiikkajoulukalenterin tästä!

The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit

The Body Shop Ultimate Kosmetiikkajoulukalenteri

*Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar on The Body Shopin isoin kosmetiikkajoulukalenteri jonka hinta on 149€. Ultimate joulukalenterin kuva on ensimmäisestä The Body Shop liikkeestä ja kalenteri ihastuttaa myös sen ulkoasullaan. Eikä siinä vielä kaikki nimittäin Ultimate kalenterin 25 luukkua on täynnä ihania hemmottelu tuotteita ja sen sisällön arvo yli 300€. Kalenterin 14 luukusta löytyy täysikokoisia tuotteita ja sen sisältö koostuu ihonhoitotuotteista, vartalonhoitotuotteista, meikeistä, hiustenhoitotuotteista ja jopa yhdestä tuoksusta! Isoimman kalenterin sisältö on mielestäni ehdottomasti aikuisemmille suunnattu sen tuotteiden perusteella. The Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit ja varsinkin tämä Ultimate on monien suosikki joten ole nopa ja hanki pian omasi! 

*Pääset ostamaan Ultimate kosmetiikkajoulukalenterin tästä!

kosmetiikkajoulukalenteri

Tänä jouluna on aika palata juurilleen nimittäin The Body Shop perustettiin aikanaan feminismin pohjalta ja siksi The Body Shopin kantavasta voimasta on naisten ja tyttöjen voimaannuttaminen. Kalenterit on kuvittanut naistaiteilija Helena Perez Garcia ja jokainen 25 luukkua kertoo naisten saavutuksista. Liity siis tänä jouluna The Body Shopin joukkoon ja olet mukana toteuttamassa Brasilialaisten ja Indonesialaisten tyttöjen unelmia. The Body Shop lahjoittaa jokaisesta ostoksesta marras-joulukuussa 2029 kaksi senttiä Plan Internationalin ohjelmalle, joka edistää 1 500 tytön ammatillista koulutusta Indonesiassa ja Brasiliassa. Pääset lukemaan siitä lisää tästä. 

kosmetiikkajoulukalenteri

Voitteko kuvitella, että viime vuonna The Body Shopin  joulukalentereita myytiin yksi joka 30 sekunti ympäri maailmaa!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

PALJON KEHUTUT BUDGIE HIUSTENHOITOTUOTTEET

SILMÄPUSSIT VEKS! TURVOTUSTA POISTAVA SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO

SENJA COSMETICS – SUOMALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Sain heti idean et tekis ite oman joulukalenterin ja sinne vois sujauttaa vaikka parikin bodyshopin tuotetta mut 100 e en kyllä laittais pelkkään joulukalenteriin huh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *