Hae
Paletilla

Glossybox Tammikuu 2019

glossyboxGlossybox on vihdoin rantautunut myös Suomeen ja nyt on aika katsoa mitä tämä uudenlainen kauneusboksi pitää sisällään. Glossyboxia on ennen pystynyt tilaamaan vain ulkomailla, mutta nyt sitä saa myös vihdoin Suomeenkin. Glossyboxissa on sama idea kuin Bette Boxissa eli se saapuu joka kuukausi ilahduttamaan tilaajiaan. Hintaa boksilla on 18€ kuukaudessa ja sen voi tilata itselleen 3, 6 tai 12 kuukauden kestotilauksena. Vaihtoehtona on myös tilata vain yksi boksi kerrallaan. Jokainen boksi sisältää 5 kauneudenhoitotuotetta joko täysikokoisena tai matkakokoisena. Odotin innolla ensimmäistä Glossyboxia joten eiköhän katsota mitä tammikuun boksi piti sisällään joka saapui kuitenkin vasta helmikuussa!

glossybox

Figs&Rouge Hydra Active Smart Nutrient Vital Day Cream

Ensimmäisenä boksista löytyi kasvovoide joka sisältää hyaluronihappoa, A, C ja E vitamiineja joten se on myös todella antioksidantti pitoinen. Sen sisältämien ainesosien ansiosta voide lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kyseessä on matkakokoinen tuote sekä itselleni aivan uusi merkki. Toki aina toivoisin, että tuotteet jotka ovat boksissa olisivat suurimmaksi osaksi täysikokoisia tuotteita, mutta tämä kosteutta matkakokoinen kasvovoide varmasti pääsee käyttöön jossain vaiheessa.
glossybox

Iroha Nature Tissue Facial Mask Q10 + Collagen

Glossyboksista löytyi itselleni täysin uuden merkkinen kangasnaamio joka sisältää Q10 joka hidastaa ihon ikääntymistä sekä kosteuttaa ihoa. Q10 lisäksi kangasnaamio sisältää hyaluronihappoa joka myös kosteuttaa ihoa. Tämä kangasnaamio varmasti todella hyvä talven kuivattamalle iholle joten tämä varmasti pääsee käyttöön! Kangasnaamion löytyminen kauneusboksista ei todellakaan harmita sillä käytän niitä yllättävän paljon! glossybox

Manna Kadar GLO Illuminator

Manna Kadarin tuotteet ovat monelle Bette Boksia tilaavalle tuttuja tuotteita eikä aina niin hyvässä mielessä. Glossyboksissa oli Manna Kadarin korostustuote joka on saapunut jo itselleni bettestä eikä sen löytyminen Glossyboksista ilahduttanut ihan hirveästi. Nestemäiset tai voidemaiset korostustuotteet ovat itseni mielestä todella vaikea käyttöisiä joten tämä lähtee kiertoon kuten edellinenkin. Manna Kadar on ihan kiva merkki, mutta toivon jatkossa ettei sitä tulisi joka kuukausi.

Untitled
Modeco Contour Stick

Glossyboksista löytyi myös Modeco merkin contour stick mitä luulin aluksi huulituotteeksi, mutta paljastuttuaan varjostus tuotteeksi sen pisteet hieman nousivat. Voidemaisten varjostuksien tekeminen on itselleni vierasta, mutta niiden tekemistä tarvisi ehdottomasti opetella lisää. Modeco on merkkinä itselleni täysin tuntematon joten on aina kiva päästä tutustumaan eri brändien tuotteisiin.

glossybox

Emité Make Up Lip&Cheek Tint

Emiten tuote näytti ensi silmäyksellä huulipunalta, mutta kyseessä on nestemäinen tuote joka sopii huulille sekä poskille. En ole tämmöisten tuotteiden suurin ystävä sillä nämä yleensä jämähtävät ikävästi iholle mikäli niitä käyttää poskipunana ja taas huulilla tuote ei näytä juuri miltään.

glossybox

Aloitetaan vaikka siitä, että Glossyboxin ulkonäkö on ihan järjettömän kaunis. Vaaleanpunainen kannellinen pahvilaatikko näyttää houkuttelevalta ja boksin sisällä oleva paketointi jatkaa samaa kaunista linjaa. Näitä kyllä kehtaa availla sillä boksin ulkonäkökin jo hivelee silmiä. Vaikka Glossyboxilla on kaunis paketointi niin ensimmäisen boksin sisältö ei aiheuttanut ihan hirveitä riemun kiljahduksia. Näistä viidestä tuotteesta itselleni jää kaksi ja ehdoton suosikki oli kangasnaamio. Olisin kuitenkin toivonut, että suosikki tuotteeksi olisi noussut joku muu kuin kangasnaamio. En kuitenkaan hätkähdä siitä, että ensimmäinen boksi oli enemmän floppi kuin hitti ja aion jatkaa jo mielenkiinnonkin takia Glossyboxin tilaamista. Helmikuun Glossyboksin teema on beauty spa josta luvataan löytyvän tuotteita kaikille aisteille. Odotan kyllä innolla uutta boksia ja toivon, että Glossyboxista tulee Suomessa menestys ja se sisältäisi oikeasti toisen toistaan upeampia tuotteita!

glossybox

*En hyödy linkkien klikkaamisesta

Pääset tilaamaan Glossyboxin itsellesi tästä.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Uudet tehokosteuttavat hiustenhoitotuotteet The Body Shopilta

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Tammikuu 2019

Tammikuun kosmetiikkasuosikit 2019

8 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Tää eka boksi oli mun mielestä ihan ok, mutta ei mitenkään säväyttävä. Mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä seuraavasta boksista löytyy. 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Eka boksi oli kans mielestäni ihan hyvä, mutta odotin kyllä vähän jotain parempaa. Odotan kuitenkin innolla mitä ens kuun boksista paljastuu 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Ihana vaaleanpunainen laatikko – pisteet tästä. En ole itse koskaan tilannut yhdeltäkään firmalta näitä boxeja koska olen miettinyt, että ”jos joukossa on enemmän huteja kuin hittejä”? Tietysti voi olla vaikea myös koota boxilla tavaraa, joka miellyttäisi ihan kaikki laatikon tilanneita mutta. Toivotaan, että ensi kerralla parempi boxin sisältö.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Laatikko oli todella laadukkaan ja yleellisen tuntuinen! Materiaali oli sen verran hyvää, että ajaa nyt asiansa säilytyslaatikkona kotona. Tietenkään jokaisen boksin sisältö ei voi miellyttää jokaista tilaajaa. Vaikka tämä boksi ei ollut itselleni kauhean mieleinen niin tiedän, että joku muu on voinut tykätä sisällöstä.

 3. Terhi/Puikolta pudonnut kirjoitti:

  Täähän vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta boxilta, ainakin betteboxiin verrattuna! Pitääpä tutustua tähän paremmin! 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Itsekkin kiinnostuin Glossyboksista juuri sen takia, että toivoin sen olevan vähän laadukkaampi. Suosittelen kyllä tutustuun ja itsekkin toivon, että Glossy tulisi vielä parantumaan sisällöiltään 🙂

 4. Isivuosi kirjoitti:

  Kaikenmoista boxia on nykyään markkinoilla. Minäkin lähdin kokeilemaan, olen nyt tyytyväinen Ruokaboksin tilaaja

 5. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mä tilasin boksin heti, kun se oli mahdollista. Eka boksi ei ilahduttanut erityisen kovasti ja voisin laittaa useamman tuotteen kiertoon. Mulle tuli muuten kasvovoiteen sijaan puhdistustuote 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.