Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Ihon hyvinvoinnissa mukana SodaStream + Arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Sodastream.fi

Sodastream Beauty Bubbles

Vesi, tuo elintärkeä asia kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Vesi vaikuttaa moneen asiaan kehossamme ja ihon hyvinvointi on yksi niistä. Jokainen meistä tietää montako litraa on suositeltavaa juoda päivän aikana vettä välttääkseen nestehukan ja mitä kaikkea ihmeitä tavallinen vesi tekee kehollemme. Oletko kuitenkaan koskaan tullut ajatelleeksi, että kuplavettä voisi käyttää ihonhoidossakin? Sodastream Beauty Bubbles on uusi ihonhoito menetelmä.

Sodastream Beauty Bubbles

Sodastream Beauty Bubbles

Olen ollut itse aina todella huono juomaan vettä jonka takia kehoni ja ennen kaikkea ihoni on voinut aika ajoittain todella huonosti. Olen monet kerrat opetellut juomaan vettä säännöllisesti päivän aikana, mutta tämä on ollut myös tapa joka unohtuu hyvin äkkiä, kun siihen ei kiinnitä enää huomiota. Juon mielelläni mielummin kuplavettä kuin hanavettä joten olin aika innoissani, kun Sodastream otti minuun yhteyttä ja kysyi haluaisinko kokeilla kasvojen puhdistusta kuplavedellä!

Sodastream Beauty Bubbles

Kasvojen puhdistus kuplavedellä

Ajatus kasvojen puhdistuksesta kuplavedellä on rantautunut tänne meille Suomeen mistäs muualtakaan kuin Korealaisesta ihonhoitorutiinista! Korealaiset keksivät kokoajan uusia innovaatioita ihonhoitoon liittyen ja itse olen ainakin innoissani siitä, että meillä täällä Suomessa tartutaan uusiin trendeihin niin pian kuin vain on mahdollista. Kuplaveden pitäisi poistaa kasvoilta lika sekä muut epäpuhtaudet tehokkaammin, sillä kuplavesi pääsee syvemmälle ihohuokosiin kuin tavallinen hanavesi. Kuplavesi on myös happamampaa kuin hanavesi ja näin ollen toimii kasvojenpuhdistuksessa samaan tapaan kuin kasvovesi eli se palauttaa ihon pH-arvon.

Sodastream on tuonut kuitenkin markkinoille Beauty Bubbles- pullon joka on suunniteltu juuri erityisesti ihonhoitoa ajatellen. Kaunis chrominen pieni pullo joka on viimeistelty vaaleanpunaisilla teksteillä on ennen kaikkea kaunis, mutta myös kompaktin kokoinen.

Sodastream Beauty Bubbles

Kuinka kasvojenpuhdistus kuplavedellä toimii?

Ihonhoitoon tehtävä kyplavesi tehdään täysin samanlailla kuin tekisi kuplavettä juotavaksi Sodastreamilla. Pullo kiinnitetään Sodastream laitteeseen kätevästi laittaen pullo suuttimelle jonka jälkeen se työnnetään taaksepäin jolloin pullo lukittuu itse kiinni laitteeseen. Tämä oli ensimmäinen positiivinen yllätys sillä vanhassa Sodastreamissa pullo pitää pyörittää kiinni ja välillä se on todella hankalaa sillä pullo ei meinaa kiertyä kierteille aina ihan niin kuin pitäisi. Se kuinka hapotettua vettä haluat niin on itsestäsi kiinni, muttta muutama painallus kuitenkin riittää mainiosti.

Ihonpuhdistus kuplavedellä tehdään siis puhtaalle iholle meikin ja kasvojen puhdistuksen jälkeen. Ihonpuhdistusta kuplavedellä voi tehdä kahdella tapaa ja ensiksi kannattaakin aloittaa niin, että kastaa vanulapun kuplaveteen ja pyyhkii kasvot läpi kasvoveden tapaan. Kun olet totuttanut kasvot kuplaveteen voit kokeilla upottaa kasvot kuplivaan veteen 15 sekunnin ajaksi. Kasvojen upotus kuplaveteen oli mielestäni paljon parempi vaihtoehto kuin pyyhkiä kasvot vanulapuilla jotka olivat kastettu kuplavedellä. Kuplaveden poreet kihelmöivät iholla, mutta ei missään nimessä inhottavalta vaan päinvastoin.

Sodastream Beauty Bubbles

Fiilikset kuplaveden käytön jälkeen

Kasvot tuntuvat kuplaveden käytön jälkeen virkistyneiltä samoin kuin mieli sillä olen tykännyt käyttää upotukseen jääkaappi kylmää kuplavettä. Iho tuntuu raikkaalta eikä missään nimessä mitenkään kiristelevän kuivalta. Kuplavettä voi käyttää kuivalla ja normaalilla iholla noin kerran viikossa, kun taas seka- ja rasvoittuvalla iholla 2-3 kertaa viikossa. Vaikka kasvojen upottaminen kuplaveteen tuntui aluksi hieman hölmöltä niin se onkin osoittautunut yllättävän mukavaksi. Kuplaveden sanotaan imevän epäpuhtauksia ihohuokosista ja puhdistavan kasvot tehokkaammin syvemmältä, pienentävän ihohuokosia ja parantavan ihon pintaverenkiertoa. En itse kärsi epäpuhtauksista tai laajentuneista ihohuokosista, mutta uskon itse tuon pintaverenkierron paranemiseen sillä kuplat tekevät kasvoille sellaisen tunteen ja fiiliksen, että pintaverenkierto parantuu edes hetkellisesti.

Sodastream Beauty Bubbles

Sodastream mukana vuodesta toiseen

Vaikka ihonhoito on lähellä sydäntä ja kasvojen upottaminen kuplaveteen on ollut mielenkiintoista niin enemmän perustan sille kuinka paljon vesi tekee kehollemme sisäisesti. Kuten kerroin niin olen ollut aina todella huono juomaan vettä ja sen on huomannut siitä, että iho on ollut huonossa kunnossa ja kuiva, turvottaa ja eikä jaksaisi tehdä yhtään mitään. Sodastream hiilihapotuslaitteen avulla olen tässä vuosien saatossa oppinut juomaan paljon enemmän vettä. Vanhan kansan mukaan vesi on vanhin voitehista ja tätä mieltä olen itsekin. Kun muistaa juoda vettä säännöllisesti päivän mittaan niin sillon voi keho sekä ihokin hyvin.

Sodastream Beauty Bubbles

ARVONTA

Haluaisitko päästä kokeilemaan ihonhoitoa kuplavedellä? Sain mahdollisuuden arpoa yhden Sodastream Spirit- hiilihapotuslaitteen sekä Beauty Bubbles- pullon blogini lukijoiden kesken. Lue alta olevat ohjeet huolellisesti niin olet mukana arvonnassa!

 • Arvontaan pääset osallistumaan kun kerrot kommenteissa haluaisitko mustan vai valkoisen Sodastream Spirit hiilihapotuslaitteen?
 • Toisen arvan saat seuraamalla blogia instagramissa nimellä Paletillaviivi.
 • Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista. Sähköpostiosoitteese ei näy kuin minulle.
 • Puutteellisilla tiedoilla olevat arvontaan osallistumiset hylätään ja jokainen osallistuminen tarkistetaan.
 • Sodastream postittaa palkinnon voittajalle.
 • Arvonta päättyy tiistaina 17.7.2019 klo 23.59.

Myös nämä voisivat kiinnostaa:

IHONHOITO EI KATSO HINTAA

5 TÄRPPI TUOTETTA KESÄÄN

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA BRÄNDI EYENLIP

Kaupallinen yhteistyö: Sodastream.fi

47 kommenttia

 1. Karolina Riihinen kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana! Valkoinen Sodastream Spirit.

 2. Minna kirjoitti:

  Valkoinen! 🙂

 3. Essi kirjoitti:

  Valkoinen! Kivaa kesää sulle 🙂

 4. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Valkoisen haluaisin. Olispa kiva päästä testaamaan!

 5. Ilona Suilamo kirjoitti:

  Mustan ?

 6. Elisa kirjoitti:

  Valkoisen ?

 7. Linda kirjoitti:

  Olisi upeaa päästä kokeilemaan ihonhoitoa! Jos arpaonni suosii niin valkoinen!

 8. Tiinaappe kirjoitti:

  Valkoinen olisi ihana 🙂

 9. Jaana kirjoitti:

  Oi kuulostaa mielenkiintoiselta ? Jos arpaonni suo, valitsen valkoisen ❤

 10. Inka Sirén kirjoitti:

  Hauska idea? valkoinen olisi kyllä ihana!?

 11. Jonnastiins kirjoitti:

  Valkoinen laite ja yhdellä mukana.

 12. Kukka kirjoitti:

  Musta ois kiva!

  Seuraan myös Instagramissa 🙂

 13. Anksu kirjoitti:

  Valkoinen ?

 14. jasmine kirjoitti:

  valkoinen

 15. Kirsti kirjoitti:

  Valkoinen olisi nykyaikaisen tyylikäs, mielelläni kokeilisin ihon hoitoon

 16. Sanni kirjoitti:

  Valkoinen ?

 17. Heidi Hiironen kirjoitti:

  Valkoinen Sodastream Spirit 🙂

 18. Antsku kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukana ja valkoisen valkkaisin ?

 19. MarjaKoo kirjoitti:

  Kahdella mukana ja valkoisen haluaisin ♥

 20. Nelliina kirjoitti:

  Valkoinen. Olis jännä kokeilla kuplavettä ihonhoidossa 🙂

 21. Sara Stenström kirjoitti:

  Valkoinen! ?‍♀️?

 22. Teija kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukaan ja valkoinen olisi valintani.

 23. Heidi K. kirjoitti:

  Musta. ?

 24. MariaK. kirjoitti:

  Olisipa kiinnostavaa kokeilla! Musta Sodastream olisi mieluinen 🙂

 25. mariem kirjoitti:

  Ihana valkoinen <3

 26. Veera kirjoitti:

  Valkoinen! ?

 27. Marianne kirjoitti:

  Musta 🙂

 28. Hanna Koooo kirjoitti:

  Yhdellä mukana, musta 🙂

 29. Elina kirjoitti:

  Valkoinen! ?

 30. Marianne kirjoitti:

  Rakastan hiilihappoa sisältäviä juomia ja nyt sellsen vois lisätä ihonhoitoon, jännä ajatus. Musta sopis paremmin sisustukseen.

 31. Nanna kirjoitti:

  Valkoinen Sodastream sopisi meidän keittiöön parhaiten 🙂

  Ja kahdella arvalla mukana!

 32. Henna Holappa kirjoitti:

  Musta laite, yhdellä arvalla osallistun.

 33. Elise H. kirjoitti:

  Valkoinen SodaStream olisi ihana ❤️

 34. Inka kirjoitti:

  Valkoinen ?!

 35. Marjut K kirjoitti:

  Valkoinen!

 36. Satu kirjoitti:

  Musta! 🙂

 37. klaara kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana havittelemassa valkoista SodaStreamia.

 38. SofiS kirjoitti:

  Valkoinen. 🙂

 39. Sami kirjoitti:

  Kahdella arvalla valkoista tyylikkyyttä keittiöön.

 40. tt3 kirjoitti:

  Valkoinen, 2 arpaa

 41. Jonna kirjoitti:

  Valkoinen ?

 42. Ossi kirjoitti:

  Valkoinen. Aurinkoista kesää

 43. JennaO kirjoitti:

  Musta olisi todella ihana!

 44. Minna kirjoitti:

  Valkoinen, mukana kahdella arvalla 🙂

 45. Helena kirjoitti:

  Valkoinen olis passeli uuden kodin keittiöön ? 2 arvalla mukana ?

 46. Leena kirjoitti:

  Valkoinen! Mukana kahdella arvalla. ?

 47. Tarja Nevala kirjoitti:

  Musta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.