Hae
Paletilla

Ontic Minerals – Helppo ja kaunis meikkipohja mineraalimeikeillä

Pääsin ilokseni tutustumaan Ontic Minerals mineraalimeikkisarjaan, jotka kosmetologikauppa.fi lähetti mulle kokeiluun. Tämä on ensimmäinen kosketus mineraalimeikkeihin ja enemmän kuin innoissani lähdinkin tuotteita kokeilemaan! Ontic Minerals on Virolainen mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet koostuvat luonnossa esiintyvistä mineraaleista. Mineraalit puhdistetaan sekä jauhetaan huolellisesti, jonka jälkeen niihin lisätään luonnollisia raaka-aineita suojaamaan ja hoitamaan ihoa. Kuten E-vitamiinia, sheavoita, kaoliinisavea ja jojobaöljyä. Samalla kun puhtaat mineraalit hoitavat ihoa tehokkaasti ovat ne myös 100% luonnonmukaisia. Ontic Minerals värikosmetiikalle tärkeä ainesosa on Mica. Mica on kiille jota käytetään tuotteissa tuomaan kiiltoa. Mica voi esiintyä tuotteissa helmiäisenä, kiiltävänä sekä mattana, jonka väri voi vaihdella harmaasta vaaleansiniseen tai vihreään. Kun kiillettä sekoitetaan erilaisiin rautaoksideihin saadaan aikaan erilaisia hohtavia sävyjä. Hoitavien kasviöljyjen sekä mican lisäksi Ontic Minerals tuotteet sisältävät luonnollisen aurinkosuojan SPF15. Näin ollen Ontic Minerals sopii kaikille ihotyypeille sekä vegaaneille. Näillä mineraalimeikeillä saat luotua helpon ja kauniin meikkipohjan.

*Rice Powder Mystery Of Venus 38,40€

Ontic Minerals riisipuuteri on kiinnityspuuteri joka muuntautuu myös upean kullanhohdon ansiosta korostuspuuteriksi. Tuotetta voidaan käyttää myös meikinpohjustuksessa rasvoittuvilla ihoalueilla, color correcting tapaan esimerkiksi tummille silmänalusille sekä meikinkiinnityksessä. Kyseessä on siis todella monipuolinen mineraalipuuteri, jonka sisältämä mica antaa sille upeaa hohtoa! Käytin Ontic Minerals riisipuuteria meikkipohjan kiinnitykseen sekä korostukseen ja pakkoa sanoa, että toimii molempiin todella hyvin. Kevyen koostumuksensa ansiosta tuotetta pystyy käyttämään samaan aikaan jopa meikinpohjustana, korostuksena sekä silmien alla antamassa valoa. Riisipuuterilla saa kasvoille palautettua kauniin ja luonnollisen hehkun. Ontic Minerals Mystery Of Venus riisipuuterin hohto on niin upea, että tuote pääse varmasti poskipäille korostustuotteeksi jatkossakin!

*Flawless Mineral Foundation Stories From The Ivory Coast 38,40€

Ontic Minerals Flawless 100% luonnollinen mineraalimeikkivoide, joka sisältää jojobaöljyä, sheavoita ja E-vitamiinia, jonka ansiosta se ravitsee sekä kosteuttaa ihoa. Näiden ihoa hoitavien ja tasapainottavien ainesosien lisäksi Flawless mineraalimeikkivoide sisältää kaoliinisavea, joka puolestaan ehkäisee talineritystä antaen mineraalimeikkivoiteelle mattapintaisen ja kestävän lopputuloksen. Sisältää SPF 15. Ontic Minerals meikkipohjat ovat voittaneet parhaan mineraali- ja luonnonkosmetiikkatuotteen palkinnon Cosmopolitanissa 2014. Mineraalimeikkivoide on todella pigmenttistä, jonka ansioista se peittää yhdellä kerralla jo todella hyvin. Kerrostamalla Flawless mineraalimeikkivoidetta saa meikkipohjasta todella peittävän. Vaikka tuotetta kerrostaisi tuntuu kasvot lähes meikittömiltä. Ontic Minerals Flawless mineraalimeikkivoide oli kieltämättä porukan yllättäjä, sillä peittävä koostumukseltaan puuterimainen meikkipohja tuntui lähes mahdottomalta ajatukselta. Tämä jää ehdottomasti käyttöön ja aion tarttua tuotteeseen silloin kun haluan kevyen, mutta peittävän meikkipohjan. Kasviöljyjen ja kaoliinisaven ansiosta tuote sopii niin kuiva ihoisille kuin rasvoittuvammalle iholle. Sain kokeiluun sävyn Stories From Ivory Coast ja olin yllättänyt kuinka hyvin kosmetologikauppa.fi ihana Maiju osasi valita mulle todella hyvän sävyn pelkkien kuvien perusteella!

*Mineral Blush Pinkie Promise 26,95€

Ontic Minerals mineraaliposkipuna jonka koostumus on irtopuuterimaisen kevyt. Mineraaliposkipuna ei sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, gluteiinia, tuoksuja, flataatteja, nanohiukkasia eikä synteettisiä väriaineita. Pinkie Promise on sävyltään aivan upean rusehtavan pinkki. Hieman pinkihtävät poskipunat ovat yleensä nappivalinta vaalea ihoisille, mutta tämä rusehtavan pinkki sävy on nappivalinta arkeen kun juhlaankin. Ontic Mineral Pinkie Promise antaa kasvoille terveen ja luonnollisen sävyn. Ihastuin muutaman käyttökerran jälkeen sävyyn niin paljon, että tämä pääsee ehdottomasti mulla muutenkin käyttöön. Tuote on todella pigmenttinen joten sitä kannattaa annostella varoen. Mikä parasta Pinkie Promise mineraaliposkipuna soveltuu myös luomiväriksi!

*Mineral Bronzer Regards From Africa 26,95€

Sävyltään keskitumma mineraaliaurinkopuuteri irtopuuterimaisessa koostumuksessa. Tämä Ontic Minerals aurinkopuuteri kuten mineraaliposkipunakin ei sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, gluteiinia, tuoksuja, flataatteja, nanohiukkasia eikä synteettisiä väriaineita. Pigmenttinen Ontic Minerals aurinkopuuteri sisältää micaa joka antaa aurinkopuuterille hohtoa.Vaikka Regards From Africa on aurinkopuuteri käytin sitä myös sen kylmän sävyn ansiosta varjostuksien tekemiseen. Koska tuote sopii käytettäväksi myös luomivärinä, olihan sekin myös pakko kokeilla. Kevyen koostumuksensa ansiosta tuote häivyttyy moitteettomasti ja sävyn puolesta se sopii esimerkiksi arkena koko liikkuvalle luomelle.

Mineraalimeikit ovat mulle meikkimaailmassa täysin tuntematon polku. Olin alkuun todella epäileväinen mineraalimeikkien pigmenttisyydestä, mutta pakkoa sanoa, että olen melko vaikuttunut! En olisi koskaan uskonut, että mineraalimeikkivoide voisi olla peittävyydeltään melkein samanlainen kuin esimerkiksi nestemäinen meikkivoide. Joten kokeiltuani ja tutustuttuani Ontic Minerals mineraalimeikkeihin voin sanoa, että käsitykseni mineraalimeikeistä on ollut todella hakuteillä! Kaikki tämä hehkutukseni postauksen yhteydessä Ontic Minerals mineraalimeikkejä kohtaan on todellakin täysin ansaittua. Aion kääntää kelkkani ja jatkossa tutustua mineraalimeikkeihin aivan eri mielellä. Jos te innostuitte yhtä paljon näistä Ontic Minerals tuotteista, suosittelen käymään kurkkaan kosmetologikauppa.fi verkkosivut, sillä nämä tuotteet ovat aika huikeassa tarjouksessa tällä hetkellä!

Onko Ontic Minerals mineraalimeikit tuttuja?

8 kommenttia

 1. inka nitta kirjoitti:

  Ompas kauniit ja raikkaat pakkaukset kyseisellä merkillä. En ole kokeillut kyseisen brändin tuotteita, mutta mineraalimeikkipohjat on kyllä tuttuja mm. everyday mineralsin meikeistä olen tykännyt 🙂

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Merkki on vain nimenä tuttu, mutta näissä on tosi kauniit, ylellisen näköiset pakkaukset 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Ontic Mineralsin pakkaukset on kyllä hurjan kauniita 🙂 Yllätyin todella paljon mineraalimeikkipohjista. Everyday minerals on mulle taas ihan tuntematon 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Pakkaukset on munkin mielestä todella kauniit 🙂

 5. Maiccu / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Ihan uusia tuotteita mulle, kaunis ulkoasu ja vaikuttavat kyllä toimiville!

 6. Salka kirjoitti:

  En ole merkkiä kokeillut, mutta pakkaukset on tosi kauniit ^_^ Mä tykkään mineraalimeikeistä ja esim. vuonna 2009 niistä oli buumi ja sen myötä ihastuin niihin 😀

 7. Viivi kirjoitti:

  Tuotteiden toimivuus oli kyllä positiivinen yllätys. En ois koskaan uskonut, että mineraalimeikit on näinkin pigmenttisiä! 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Mineraalimeikeistä on vähän väliä ollut pientä boomia, mutta en koskaan ole itse lähtenyt siihen mukaan ja siksi olinkin epäileväinen aluksi. Onneksi tuotteet osoittautuikin oikeasti todella hyviksi ja enkä enään ihmettele miksi jotkut tykkää mineraalimeikeistä niin paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *