Hae
Paletilla

Estee Lauder Double Wear meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Estee Lauder Double Wear

Olen puhunut miljoona kertaa Estee Lauderin Double Wear meikkivoiteesta, mutta jostain syystä en ole koskaan kirjoittanut siitä omaa postausta! Kuten varmasti moni teistä tietääkin, että Estee Lauderin Double Wear on yksi mun meikkivoide suosikeista! Kyseessä on meikkivoide jonka kanssa tiedän ettei mun tarvitse korjailla sitä päivän mittaan. Estee Lauder Double Wear meikkivoide kestää arjessa kuin juhlassakin!

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Make Up

*Estee Lauder Double Wear on brändin eniten myydyin meikkituote enkä yhtään ihmettele, että miksi! Double Wear meikkivoide lupaa pysyä iholla virheettömänä jopa 15 tuntia. Meikkivoide kyllä pysyy kasvoilla sen lupaaman 15 tuntia, mutta kuten monet muutkin meikkivoiteet niin saattaa Double Wear:kin päivän mittaan kertyä juonteisiin. 15 tuntia on kuitenkin realistisempi kuin monien meikkivoiteiden lupaama 24 tuntia. Double Wear on kaikille ihotyypeille suunnattu öljytön meikkivoide jossa on jo itsessään jo suojakerroin 10. Estee Lauderin tuotteet ovat tarkasti tutkittuja joten tämäkin Double Wear meikkivoide on hajusteeton ja se sopii herkemmälle ihollekin.

Estee Lauder Double Wear
Untitled

Peittävyydeltään *Estee Lauder Double Wear meikkivoide on puolipeittävä, mutta kerrostamalla sitä saa meikkipohjasta huomattavasti peittävämmänkin. Kuvassa on levitetty yksi kerros Double Wear meikkivoidetta beautyblenderillä ja jo yhdellä kerroksella saa mielestäni hyvän peittävyyden arkeen ja miksei vaikka juhliinkin. Double Wear on myös kuivuu puolimattaiseksi, mutta omalla kuivalla iholla ei ole ollut ongelmaa kuiviin kohtiin tarttumisen kanssa tai meikkivoide ei ole ihoa kuivattanut entisestään. Monet sanoo, että Double Wear ei sovi heidän kuivalle iholleen, mutta kannattaa laittaa kosteuttava voide tai primeri meikkivoiteen alle. Double Wear antaa mielestäni kivan tasaisen ja peittävän lopputuloksen jonka takia itse ainakin tykkään meikkivoiteesta todella paljon! Sen lisäksi, että meikkivoiteella saa aikaan kauniin ja tarpeeksi peittävän lopputuloksin niin se kestää varmasti kokopäivän paikoillaan. Oli sitten kuuma, kylmä tai kostea ilma!

Estee Lauder Double Wear Olen myös kuullut, että meikkivoide sopii loistavasti esimerkiksi sekaiholle tai jopa ihan rasvoittuvallekin. Sen puolimattainen koostumus auttaa nimittäin hillitsemaan ihon rasvoittumista. Ainoan miinuksen antaisin *Estee Lauderin Double Wear meikkivoiteelle sen noin 50€ hinnasta sekä siitä, että meikkivoide myydään ilman pumppua. Double Weariin on saatavilla oma pumppumekanismi jonka voi sitten siirtää vanhasta pullosta uuteen. Myös MAC:in Studio Fix meikkivoiteen erikseen myytävä pumppu sopii Double Weariin. Vaikka hinta kuulosta hirveältä, mutta sitten kun on todennut meikkivoiteen maailman parhaimmaksi niin maksaa sen joka kerta mukisematta!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MAC PRO LONGWEAR PEITEAINE & MEIKKIVOIDE

KOVEMMANKIN TREENIN KESTÄVÄ ISADORAN ALL DAY WEAR MEIKKIVOIDE

TARTE SHAPE TAPE HYDRATING FOUNDATION

10 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Tätä haluan testata, kunhan on ensin käytetty vanhat pois 😉 moni on kehunut ja jälki näyttää kyllä hyvältä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tiedän tunteen kun on miljoona muutakin tuotetta mitkä pitäis käyttää uusien tilalta pois 😀 Double Wear on kyllä super hyvä ja suosittelen ehdottomasti sen testaamista!

 2. SariBP kirjoitti:

  Mulla on tämä myös ollut haavelistalla jo jonkin aikaa. Näyttää tosi hyvältä sun kasvoilla. Jäin vaan miettimään että sopiikohan kuitenkaan mun kuivalle naamalle, mutta ehkä hyvällä pohjatyöllä saattaa onnistua.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä en jotenkin jaksa uskoa, ettei sopisi kuivalle ihollesi. Mulla on myös kuiva iho eikä tämä ole mulla jämähtänyt kuiviin kohtiin tai tuntunut kuivattavalta:)

 3. tainav kirjoitti:

  Mikä sävy sulla on? Oletko aina ostanut samaa sävyä?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mulla on sävy 1N0 Porcelain ja olen aina käyttänyt samaa sävyä 🙂

 4. Nena Sofia kirjoitti:

  Siis tästä mä olen vähän haaveillut, mutta vielä ei ole tullut sellaista tunnetta, että haluaisin satsata meikkivoiteeseen 50€. Nyt kun iho on ollut vähän hankalampi eikä monet luottomeikkivoiteeni ole enää oikein pysyneet paikoillaan, on kyllä alkanut tuntua enemmän siltä, että ehkä tuo sijoitus olisi tehtävä 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä satsaamaan ja kokeilemaan. Tää on kyllä jokaisen pennin arvoinen 😀 Toki mäkin aina yritän ostaa tän meikkivoiteen jostain alesta!

 5. Sanna kirjoitti:

  Moikka!

  Mulla on tää käytössä ja tykkään, mutta nyt oon törmänny ongelmaan.

  Oon käyttäny lorealin true match peitevoidetta aikasemmin eikä oo ollu mitään ongelmia. Kyseinen peitevoide on kuitenki ilmeisesti uudrn purkin myötä muuttanu myös koostumusta, koska nyt se ei levity enää double wearin päälle yhtään hyvin. Se vaa kakkuuntuu samantien siihen päälle ja näkee ihan selvästi kohdat, mihkä peitevoidetta on laittanu.

  Osaisitko siis neuvoa näistä vähä ns. halvemmista merkeistä peitevoiteita, mitä mun kannattas kokeilla?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Moikka Sanna!

   Toi on aina harmillista jos luottotuotteiden koostumusta muutellaan ja sitten se ei toimikkaan enää halutulla tavalla!

   Itselläni on ollut käytössä Maybellinen Fit me sekä Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaineet ns. halvemmilta merkeiltä ja ainakin näitä voin suositella kokeilemaan. Kannattaa myös kokeilla Essencen peiteaineita sillä ne ovat myös todella peittokykyisiä. Lorealille on myös tullut uusi Infallible Full Wear peiteaine mitä itse ajattelin seuraavaksi kokeilla 🙂

   Toivottavasti näistä oli edes jotain apua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.