Hae
Paletilla

VAPPUMASKEERAUS

Tein vappu aiheisen maskeerauksen jonka ajattelin jakaa tänne blogin puolelle niin kuin olen tehnyt kaikkien halloween aiheisten maskeerauksien kanssakin. Tämä maskeeraus piti olla blogissa nähtävillä jo eilen, mutta kirjaimellisesti unohdin koko vapun sillä käytiin Inkan kanssa päivää ennen jo fiilistelemässä vappua. Onneksi kuitenkin maskeerauksia voi tehdä ympäri vuoden eikä niitä tarvitse vain tehdä halloweenina tai esimerkiksi vappuna! Olen sanonut, että halloweenina vain taivas on rajana millaiseksi voit itsesi maskeerata, mutta kyllä vappumaskeerauksesta voi sanoa samaa!

vappumaskeeraus

vappumaskeeraus

Koska halloweenina kaikki maskeeraukset on tosi rajuja ja niissä näkyy paljon verta sun muita efektejä niin halusin ehdottomasti vappuna tehdä jotai paljon erilaisempaa. Koska vappu tuo mieleeni itselleni kesän alkamisen niin halusin käyttää värejä, timantteja ja tietenkin glitteriä! Kaulan värikkäissä ”valumissa” sekä kulmakarvoissa on käytetty Grimasin vesiliukoisia kasvovärejä. Silmämeikki on tehty Anastasian Riviera luomiväripaletilla. Otsasta löytyy Glitter by Elina K ihotimantteja jotka ovat tulevilla kesä festareilla varmasti kovaa huutoa. Kaulasta ja hiuksista löytyy biohajoavaa glitteriä paintglowlta, biohajoavaa glitteriä Ruffle Armylta. Anastasian Riviera luomiväripaletti osoittautui nappivalinnaksi maskeerauksien tekoon sillä sen sisältämät sävyt käyvät loistavasti värikkäämpien lookkejen tekemiseen.

vappumaskeeraus

Tämän vuoden vappumaskeerauksesta tuli yllättävän kiva ja sellainen, että jokaisen on helppo toteuttaa maskeeraus samalla tyylillä! Grimasin vesiliukoiset kasvovärit on loistavia hinta-laatusuhteeltaan mitä ehdottomasti suosittelen kokeilemaan mikäli on vain kiinnostunut maskeerauksesta. Syy miksi tein tänä vuonna vappumaskeeraus oli se, että tehtiin myös Inkan kanssa meidän Viivinka- youtube kanavalle video missä näätte kokonaisuudessaan miten meidän vappumaskeeraukset syntyi! Käy ihmeessä tilaamassa meidän kanava mikäli maskeeraus jutut kiinnostaa sillä niitä on kyllä tulossa!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

HALLOWEEN – DIAMOND SKULL

HALLOWEEN – THE NUN VALAK

HALLOWEEN GLITTER CLOWN

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Toi lopputulos on niin upea<3 Molempien maskeeraukset on hurjan kauniita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *