Hae
Paletilla

Glossybox Lokakuu 2019

Glossybox lokakuu 2019

On aika kurkata mitä tämän kuukauden viimeinen kauneusboksi pitää sisällään. Kyseessä on Glossybox jonka sisältöihin olen aina ollut jotenkin edes tyytyväinen. Nyt on vuorossa Glossybox lokakuu jonka teemana oli day vs. night. Boksin tuotteet olivat valittu niin, että meikki pysyisi kauniina varhaisesta aamusta iltamyöhään.

Glossybox lokakuu 2019

Manna Kadar Bloom Mascara

Manna Kadarin ripsivärissä sanotaan olevan huippuluokan harja jolla luot itsellesi täydellisimmät ja seksikkäimmät ripset. Ripsivärit tulee aina tarpeeseen, mutta niitä on kyllä nyt tupsahdellut näistä bokseista ihan riittämiin. Manna Kadarin ripsiväri antaa aikamoiset lupaukset joten sen ansiosta melkeimpä sitä on kokeiltava!

Untitled

3INA The 24h Pen Eyeliner

Erittäin tarkka vedenkestävä rajaustussi jonka koostumus on runsaspigmenttinen ja helppokäyttäinen. Tuotteessa on todella ohut kärki joka mahdollistaa ohuiden sekä näyttävienkin rajauksien tekemisen. Vedenkestävä koostumus on aina plussaa, sillä yleensä silloin se kestää koko päivän. Rajaustussilla saa todella tehtyä tarkkaakin jälkeä sekä se kesti hyvin kädessäkin kun sitä kokeilin.

Glossybox lokakuu 2019

Context Hydrating Toner

Kasvojen puhditus tai ylipäätään hoito on tärkeää silloin kun halutaan, että meikki kestää sieltä aamu varhaisesta iltamyöhään. Oli siis luonnollista, että lokakuun Glossyboxista löytyi kasvovesi joka kosteuttaa sekä kirkastaa kasvoja. Pienen googlettelun jälkeen tuote sisältää hasselpähkinää, vihreän teen uutetta, C-vitamiinia.

Untitled

Love Beauty and Planet Sheet Mask

Lokakuun Glossyboxin tuttu tuote oli Love Beauty And Planetin kangasnaamio joka sisältää kosteuttavaa murumuru-voita, Kangasnaamioita tulee aina käytettyä. Kaikki Love Beauty And Planet merkin tuotteet ovat mielestäni todella mielenkiintoisia eikä minulla ole kyseisestä kangasnaamiostakaan mitään pahaa sanottavaa!

Untitled

This Works in Transit Camera Close-up

Koska meikin pitää pysyä kasvoilla koko päivän kauniina niin boksista löytyi myös 3-in-1 tuote. Tuote toimii naamiona, kosteusvoiteena sekä meikinpohjustuksena. Glossybokseista on tullut samanlaisia tuotteita useasti joten tämä lähtee itselläni eteenpäin.

Untitled

GLOSSYBOX LOKAKUU 2019

Sellainen oli Glossybox lokakuu! Boksin sisältö oli mielestäni todella vaisu vaikka istui teemaan todella hyvin. Glossysta on kuitenkin alkanut paljastumaan melko paljon samanlaisia tuotteita mitä on tullut jo edellisissä bokseissa. Ripsivärejä ja kasvovoiteita jotka käyvät myös meikin alle, on tullut jo aikaisemminkin. Toivoisin kuitenkin aina, että kauneusbokseissa olisi enemmän vaihtelua sisältöjen suhteen. Teema lokakuun Glossyboxissa oli todella toimiva, mutta sisältö oli nyt todella vaisu. Olen kuitenkin ollut kaikkiin Glossyihin melko tyytyväinen joten on oletettavaa ettei ne aina miellytä. Pääset tilaamaan Glossyboxin itsellesi tästä. 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX SYYSKUU 2019

BETTE BOX LOKAKUU 2019

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX LOKAKUU 2019

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Sisältö oli tässä mun mielestä ihan ok, mutta todennäköisesti tästä ei olisi mulle jäänyt käyttöön kuin ihan pari tuotetta. Tollaset This Worksin kaltaiset monitoimituotteet ihmetyttää mua aina, kun itse en voi mitenkään ymmärtää kuinka yksi ja sama tuote voisi toimia vaikkapa kasvonaamiona sekä primerina 😀 Toki se siis voi toimia, mutta mulla on ainakin niin eri toiveet noiden kahden tuotteen suhteen, etten näe omalla kohdallani tota komboa mahdolliseksi.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Oon ihan samaa mieltä, että sisältö oli kyllä ihan ok ja istui teemaan hyvin. En myöskään ite tykkää tollasista 3 in 1 tuotteista juuri noiden samojen juttujen takia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.