Hae
Paletilla

Lontoon kosmetiikkaostokset, mistä ja mitä?

Untitled

Kysyinkin teiltä, kun esittelin Lontoosta mukaan tarttuneita Kat Von D kosmetiikkatuotteita, että haluaisitteko tietää mitä muuta matkalta tarttui mukaan ja monia se kiinnosti. Ennen reissua selvitin netistä ainoastaan, että mitä merkkejä Lontoosta oli saatavilla ja missä niitä myydään. Ajatuksena oli alunperin hankkia sellaisia tuotteita mitä suomesta ei saa tai pysty edes tilaamaan kauhean helposti. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt etsiä netistä enemmän tietoa mitä kaikkea Lontoosta olisikaan saanut, sillä palattuani reissusta sain vasta tietää kosmetiikka herkkuja siellä olisikaan ollut! Vaikea kuvitella kuitenkin, että reissustakin on kohta jo melkein kaksi kuukautta! Ostin mielestäni Lontoosta suhteellisen vähän mitään sillä reissun ajan pauhasi yli 30 asteen helteet eikä koko maasta löytynyt ilmastoinnin ilmastointia. Voitte siis kuvitella, että kaupoissa pyöriminen jäi sen kuumuuden takia aika nolliin. Kaiken tämän kukkuraksi matkustimme Lontooseen juuri formuloiden sekä Lontoo Priden aikaan joten ihmisiä kaupungissa todellakin riitti.

Untitled

Hiustenhoito:

Boots sekä Superdrug liikkeistä tarttui mukaan Aussien hiustenhoitotuotteita, sillä olin kuullut niistä vain pelkkää hyvää ja olin myös halunnut pitkään itsekin kokeilla niiden tuotteita. Suomessa Aussiettein hinta pyörii noin 10€ paikkeilla, mutta Lontoossa ne olivat bootsissa osta 3 maksa 2 ja superdrugissa osta 2 maksa 1 tarjouksessa ja niiden yksittäis hinta pyöri noin 3-7 punnan välillä molemmissa liikkeissä. Hiustenhoitotuotteina ne olivat todella positiivinen yllätys ja ihan ensimmäisenä on pakko mainita tuotteiden tuoksu joka on taivaallinen!

Untitled

Meikit:

Meikkien suhteen Lontoossa voi mennä mentaliteetillä, että sitä mitä sieltä ei löydy sitä ei todennäköisesti tarvitse. Boots sekä Superdrug liikkeet ovat hyvin samankaltaisia toisiensa kanssa, mutta Bootsista löytyy enemmän selektiivisen kosmetiikka brändien tuotteita kuten esimerkiksi: Benefitin, Stilan, Estee Lauderin ja lukuisien muiden merkkien omat ständit. Kun taas Superdrugista löytyy Makeup Revolution, MUA Makeup Academy, Rimmel ja muita ”edullisia” merkkejä. Superdrugista tarttui mukaan reissussa hyväksi todettuja kangasnaamioita jaloille sekä kasvoille sekä muutama Makeup Revolutionin highlighter, poskipuna ja MUA Makeup Academyn irtopuuteri joka muuten osoittautui ihan loisto tuotteeksi!

Untitled

Olin myös ohimennen kuullut, että Primarkista löytyisi kosmetiikkatuotteita. Ajatuksena oli jokin pieni kosmetiikkaosasto vaatekaupan yhteydessä, mutta ei! Siinä osastolla olisi voinut viettää tovin jos toisenkin. Primarkista mukaan tarttui irtoripsiä muutama paketti ja halvat häivytyssiveltimet. Primarkin ripset ovat osoittautuneet niin hyviksi, että harmittaa ettei niitä saa suomeen tilattua! Primarkista olisi kyllä löytynyt vaikka ja mitä kosmetiikkatuotteita, mutta se  tavara helvetti olisi pitänyt kiertää moneen otteeseen läpi jotta mukaan olisi tarttunut paljon muutakin.

Untitled

Kat Von D tuotteet löytyivät Debenhams nimisessä tavaratalosta joka oli hyvin samankaltainen kun meidän stockmannit ja sokokset. Debenhamsista löytyi paljon selektiivisen kosmetiikkabrändien ständejä kuten Too Faced, Urban Decay, Kat Von D ja Benefit. Sekä tietenkin lukuisia muitakin merkkejä! Debenhamin kosmetiikkaosastolla olisi voinut myös viettää tunteja, mutta mukaan matkaan tarttui vain Kat Von D tuotteet sekä ystävälleni Benefitin Hoola Bronzer.

Mainittakoon tässä vielä yhden kaupan nimittäin Selfridges, josta löytyy mm. Laura Mercier, Bobbi Brown, Mac sekä Huda Beauty! Selfridgesistä löytyy näiden lisäksi lukuisia muitakin merkkejä ja se on todellakin käymisen arvoinen paikka mikäli suuntaa Lontooseen. Ehdin kirjaimellisesti vain pyörähtämään Selfridgessä reissuni aikana, mutta sieltä löytyy niin kiinnostavia merkkejä että ostettavaa olisi ollut mikäli vain olisi ehtinyt niitä ostoksia tekemään! Vaikka Lontoon hinnat ovat yllättävät ylhäällä eikä kosmetiikan ostaminen sieltä ole sen halvempaa kuin suomestakaan niin koen, että itselläni jäi paljon vielä näkemättä. Reissussa oli niin kuuma, että shoppailu jäi todella minimiin ja nyt se harmittaa! Harmittaa jopa niin paljon, että voisin suunnata uudelleen Lontooseen vain kosmetiikkaostoksille.

Untitled

Näissä kannattaa käydä Lontoon reissulla shoppailemassa kosmetiikkaa:

Niin kuin mainitsinkin, että paljon jäi vielä näkemättä mutta ehdottomasti kannattaa suunnata Boots sekä Superdrug liikkeisiin joista löytyy kattavasti kaikkea. Kyseessä on siis todella monipuoliset liikkeet Lontoossa ja esimerkiksi Boots löytyy suunnilleen jokaiselta kadulta. Lontoosta löytyy myös paljon tavarataloja kuten esimerkiksi Selfridges, Debenhams ja John Lewis  joista löytyy eri kosmetiikkamerkkejä ihan järkyttävä määrä. Nämä kaikki löytyy Oxford Streetiltä. Myös brändien omia liikkeitä löytyy Lontoosta mukavasti. Itse ehdin käymään vain Kiko Milanon liikkeessä.  Mutta Lontoosta löytyy esimerkiksi Nars, Mac, ja The Ordinaryn, liikkeet ainakin. Ostoskeskus johon kannattaa suunnata kosmetiikan perässä on ehdottomasti Westfield.

Oletko käynyt Lontoossa? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Kat Von D kulttimaiset meikkituotteet

Kat Von D Alchemist Holographic Palette

Makeup Revolution Chocolate Rose Gold Luomiväripaletti

8 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Hurjan mielenkiintoinen postaus ja varmasti tarpeellinen Lontooseen matkustaville kosmetiikkaintoilijoille 🙂 Mä oon käynyt Lontoossa pariinkin kertaan, mutta siihen maailmanaikaan en ollut vielä kiinnostunut kosmetiikasta samalla tavalla kuin nyt enkä edes miettinyt mitään kosmetikkakauppoja. Vaatteet oli tärkeämpi juttu silloin 😀

  Selfridges on mulle verkkokauppana hyvinkin tuttu ja olisi kyllä ihan huippua päästä myös sinne tavarataloon paikan päälle 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva kuulla 🙂 Oisin itsekkin vuosia sitten mennyt vain vaatteiden perässä. Toki nykyäänkin tykkään shoppailla vaatteita, mutta ne oli Lontoossa hinnoiltaan samoja kuin suomessa tai jopa kalliimpia. En tiennytkään, että Selfridgesistä voi tilata!

 2. Tuuli kirjoitti:

  Heh, mun ainoa kerta Lontoossa oli vuonna – 91 ku olin 17-vuotias 😀 Nyt ihmettelen, et miten ihmeessä vanhemmat päästivät mut sinne kahdeksi viikoksi kahdestaan kaverin kanssa!! En eläissään päästäis nyt omaa tyttöä vastaavalle reissulle. Harmi et kuumuus pilas sun ostoshalut, meinaan LONTOO <3 <3 Kivat tuliaiset olit kyllä ostanut 🙂 Ite ostin ainakin sillon Boost no 7-tuotteita, joita ei saanut Suomesta. Oiskohan ollu Marks and Spenceriltä?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Huh! Mä en ikinä varmaan uskaltais matkustaa Lontooseen yksin saatika sitten kaksin jonkun kaverin kanssa 😀 Bootsissa oli edelleen No 7, mutta en oikeen koskaan itse ole merkistä innostunut. Olisin todennäköisesti enemmänkin shoppailut jos matkaseura olisi ollut enemmän shoppailu intosempaa 😀

 3. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Siis kyllä, mulla on niin ikävä Englannin kosmetiikkavalikoimia! ♡ Ja hintoja, erityisesti just shampoiden ja muiden päivittäistavaroiden suhteen. Viimeksi kun Lontoossa oltiin, tuli sieltä hamstrattuakin pari kappaletta mun lempparikulmakynää 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   En kyllä yhtään ihmette, että on ikänä Englannin kosmetiikkavalikoimia! Kosmetiikkatuotteiden hinnat on kyllä Englannissa vähän edullisempia kun täällä. Harmi, että sitä saa vaan sieltä! 😀

 4. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mä kävin Lontoossa viimeksi 2015, ja shoppasin innoissani läpi ainakin Superdrugin ja Bootsin valikoimat. Soap & Gloryn tuotteita ostin ja niitä haluaisin taas lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *