Hae
Paletilla

Banaani, kesän magein tuoksu!

Untitled

Kosmetiikkatuotteissa oleva banaanin tuoksu ei kuulosta kaikkien korvaan herkulliselta. Yleensä kyseessä on esanssinen banaani tuoksu jota käytetään esimerkiksi lasten suihkusaippuoissa. Mutta kun puhutaan The Body Shopin banaani tuoksusta se ei voi olla kuin hyvä! The Body Shop lanseerasi kesän alussa uuden banaani kausisarjan ja tiesin, että se tulee omasta mielestäni olemaan kesän magein tuoksu!

The Body Shop käyttää tuotteissaan luomubanaanipyrettä joka saadaan maanviljelijöiltä El Guabosta, joka sijaitsee Macizo del Cajasin alueelta Lounais-Ecuadorissa. Banaani ei ole vain hedelmä jossa ihastuttava tuoksu vaan se myös on todella kosteuttava raaka-aine. Kulttimaiset The Body Shopin banaani hiustenhoitotuotteet ovat monelle varmasti tuttuja ja niiden käyttäjät tietää, ettei tuotteet tuoksu teollisen esanssiselle banaanille vaan tuoksu on todella aidon tuntuinen! The Body Shopin banaani hiustenhoitotuotteita rakastavana en todellakaan voinut sanoa ei tälle ihanalle vartalonhoitosarjalle. The Body Shopin banaani vartalohoitosarja on tosiaan kausisarja ja sitä on saatavilla ainostaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Banaani kausisarja sisältää suihkugeelin, vartalovoin sekä vartalojogurtin. Näiden kolmen tuotteen lisäksi sarjasta löytyy lahja joka on banaanin muotoinen toiletti pussi jonka sisältä löytyy super hauska suihkumyssy, vartalovoi sekä suihkugeeli.

Untitled

Untitled

The Body Shop Banaani Vartalojogurtti

Keväällä kerroin The Body Shopin lanseeranneen vartalojogurtit ja ihastuin niihin niin paljon, että halusin ehdottomasti tästä banaani sarjasta mielummin vartalojogurtin kuin vartalovoin. Oisin toki kotiuttanut molemmat, mutta vartalojogurtti tulee varmasti käytettyä loppuun. Vartalojogurtti on 100% vegaaninen vartalovoide geelimäisessä muodossa joka lupaa imeytyä ihoon jopa 15 sekunnissa, mutta samalla kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuote on jokaiselle laiskalle vartalonihon hoitajalle parasta mitä on tullut markkinoille vähään aikaan. Jopa allekirjoittaneelle! Vaikka vartalojogurtti on kevyen geelimäinen se sisältää luomubanaanipyrettä, hyaluronihappoa, sheavoita sekä manteliuutetta jotka takaavat sen, että se todella kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti! Banaani vartalojogurtissa on hieman makeampi tuoksu kuin sarjan vartalovoissa tai suihkugeelissä. En voi kun suositella The Body Shopin vartalojogurtteja ja tällä hetkellä banaani vartalojogurtin hinta on 7,75€

Untitled

The Body Shop Banaani Suihkugeeli

Suihkugeelit on mun yksi suurista heikkouksista ja sen takia tämä banaani suihkugeeli oli ehdottomasti hankittava. The Body Shopin suihkugeelit ovat saippuattomia ja tämänkin banaani suihkuvoiteen sisältämät raaka-aineet kosteuttavat ihoa pesun yhteydessä. Vartalojogurtin tapaan myös banaani suihkugeeli on täysin vegaaninen. Kaikki The Body Shopin suihkugeelit on todella hyviä eikä tämä banaanin tuoksuinen suihkugeeli tehnyt poikkeusta. Banaani suihkugeelin voi kotiuttaa nyt hintaan 5,35€

Untitled

The Body Shopin banaanisarja on tällä hetkellä kaikissa liikkeissä sekä verkkokaupassa -40% alennuksessa joten mikäli banaani vartalohoitosarja kuulostaa just sulle sopivalta kannattaa suunnata piakkoin ostoksille. The Body Shopin verkkokaupassa banaani tuotteet on aikalailla jo loppu, mutta verkkokauppa uudistuksen jälkeen voit katsoa onko tuotetta saatavilla lähimmässä The Body Shopissa! Uudistuksen myötä tuotteet voi myös verkkokaupan kautta tilata myymälään jolloin tilaukseen ei tule postikuluja. Banaani ostoksille pääset **tästä!

Ihastuisitko itse banaanin tuoksuisiin kosmetiikkatuotteisiin? 

**mainoslinkki


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

The Body Shop – Sekunneissa imeytyvä vartalojogurtti

Syväpuhdistava kasvosaippua

The Body Shop – Mansikkaa hiuksille

6 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Tää TBS:n bansusarja on niin ihana<3 Mä en oo vieläkään saanut testattua noita vartalojogurtteja, kun kaapit pursuaa vartalovoiteita entuudestaan. Jossain vaiheessa täytyy kuitenkin nekin testata, sillä ainakin yhden kaupasta saadun testerin perusteella ne on aivan ihania ja todellakin imeytyy välittömästi ihoon! 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan vartalojogurtteja. Mä itse oikeastaan muita vartalovoiteita käytäkkään enään 😀

 2. Inka Monola kirjoitti:

  Aivan ihania kuvia!

 3. Niina kirjoitti:

  Voin vaan kuvitella miten ihanalta nuo tuoksuu! <3 Noita vartalojugurtteja ois ihana päästä testaamaan 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Nää tuoksuu taivaalliselle! <3 Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Mikään ei ole parempaa kun vartalovoide joka imeytyy sekunnissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *