Hae
Paletilla

Glossybox Toukokuu 2019

Toukokuun Glossybox on täällä ja tämän kuukauden boksin sisältö oli ajateltu tulevaa juhlakautta varten. Glossybox toukokuu sisälsi viisi tuottetta jotka olivat kaikki vaaleanpunaisia ja boksista löytyikin tuotteita niin kasvoille kuin kynsillekin. Toukokuun Glossyn teema oli mielestäni todella ihana sillä kaikki tuotteet olivat todella vaaleanpunaisia ja loistavia kesää kohden. Eiköhän siis kurkata mitä boksi piti sisällään!

Glossybox toukokuu 2019

Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask

Toukokuun Glossuboxissa ensimmäisenä huomioni kiinnitti ihana pinkki tuubi joka osoittautui Dr.Botanicals brändin tuotteeksi. Merkki on kiinnostanut itseäni jo jonkin aikaa, mutta syystä tai toisesta en ole merkin tuotteita itselleni hankkinut. Kyseessä kuitenkin on brändin kosteuttava yönaamio joka on loistava myös elottomalle iholle. Tuote sisältää granaattiomenaa joka on itsessään todella antioksidanttipitoinen.

Glossybox toukokuu 2019

Pick n pinch- ripsienTaivuttiMet

Seuraavaksi Glossyboxist paljaistui upeat ruusukultaisen väriset ripsientaivuttimet! Ehdin juuri itse ostaa paljon kehutut shiseidon ripsientaivuttimet ja omalle silmän muodolle on todella vaikea löytää sopivia taivuttimia. Ripsientaivuttimien löytyminen boksista oli mielestäni todella kiva yllätys vaikka nämä ei harmikseni sopinut mun silmille ollenkaan ja löytävät kodin todennäköisesti joltain toiselta.

Glossybox toukokuu 2019

CiaTe london kynsilakka

Boksiin oli valikoitunut nuden sävyinen kynsilakka Ciatelta. Merkki on itselleni entuudestaan tuttu, mutta en ole koskaan omistanut Ciaten lakkoja. Muistan kuitenkin, kun Ciaten kynsilakat olivat kynsiharrastelijoiden suosikkeja vuosia sitten ja Ciate taisi tuoda markkinoille ensimmäisenä kynsilakalla kiinnitettävät mikrohelmet! Nude sävy on nappivalinta sillä se toimii varmasti kaikilla!

Glossybox toukokuu 2019

Youthlab daily sunscreen cream spF 50

Koska mennään kesää kohti kovaa vauhtia niin toukokuun Glossyboksista löytyi voide jossa on UVA- ja UVB suoja. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkästään aurinkorasva vaan se sisältää hyaluronihappoa ja E-vitamiinia jotka kosteuttavat ihoa. Tuote sopii meikin alle mikä on ihan älyttömän hyvä juttu!

Glossybox toukokuu 2019

BeauTAnig beauty glow serum

Viimeisenä tuotteeta boksista löytyi ihoa heleyttävä voide joka sisältää aprikoosin hedelmäuutteita ja aloeveraa. Katsoin eka, että tämä olisi ollut tämän boksin toinen kynsilakka, mutta ilokseni se olikin heleyttävä voide. Oon nyt innostunut käyttämään meikin alla heleyttäviä tuotteita joten kiva päästä kokeilemaan tätäkin.

Glossybox toukokuu 2019

Glossybox toukokuu 2019

Toukokuun Glossybox piti sisällään sellaisia tuotteita jotka sopivat tämän kuukauden teemaan loistavasti. Vaaleanpunainen boksi ilahdutti kovin vaikka se sisälsikin sellaisia tuotteita mitä on nyt saapunut muistakin bokseista. Suojakertoimellinen voide on hyvä muistutus siitä, että nyt viimeistään kannattaa kaivaa suojakertoimelliset voiteet kaappien pohjilta käyttöön. Nude kynsilakka toimii kaikilla arjessa kuin juhlassakin ja Dr.Botanicalsinv yönaamio oli ehdottomasti oma suosikkini! Ripsientaivuttimet olivat aivan upeat, mutta harmi ettei ne sopinut omalle silmän muodolleni. Pääset tilaamaan Glossyboksin itsellesi tästä! 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

JEFFREE STAR MAGIC STAR PEITEAINE & IRTOPUUTERI

GLOSSYBOX HUHTIKUU 2019

GLOSSYBOX MAALISKUU 2019

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Ripsientaivuttimet ei toimineet mullakaan :/ Harmi kun noi on vielä noin kauniitkin! Toi highlighter hämmensi, sillä kortissa lukee tiedot ihan eri tuotteesta kuin mikä toi oikeasti on 😀 Piti muutamaan otteeseen katsoa, että hei mikä toi The Beauty Cropin tuote on, kun kortissa puhutaan jostain ihan toisesta brändistä.

    Kynsilakan sävy oli munkin mielestä ihan nappivalinta<3

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Eikä! Ajattelin, että voisin olla ainoa jolle noi taivuttimet ei sovi. Ne on kyllä ihan älyttömän nätit! Mä en ees huomannu kattoo tota virhettä. Hyvä kun sanoit 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.