Hae
Paletilla

Revolutionin Conceal & Define Full Coverage meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Conceal & define meikkivoide

Syksyllä Revolution lanseerasi Conceal & Define peiteaineen jonka on sanottu olevan yhtä hyvä kuin Tarten Shape Tape peiteaine. Makeup Revolutionin peiteaine on noussut monien meikkaajien suosikki peiteaineeksi ja Conceal & Define sarja saikin heti lanseerauksen jälkeen täydennystä nimittäin meikkivoiteen.

conceal & define meikkivoide

Samalla kun klikkasin uuden Conceal & Define peiteaineen ostoskoriin edellisen ollessa loppu niin muistin, että samaisesta sarjastahan löytyy myös meikkivoide! Sillä sekunnilla nappasin myös meikkivoiteen ostoskoriin ja odottelin innolla sen saapumista sillä ainakin sarjan peiteaine on ollut yksi suosikeistani. Conceal & Define meikkivoiteen sanotaan olevan täydellinen arkeen sillä sen kevyt koostumus antaa puolimaton ja pitkäkestoisen meikkipohjan. Meikkivoide on myös suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille.

conceal & define meikkivoide

Revolution Conceal & Define meikkivoide

Itseltäni meikkivoiteesta löytyy sävy F1 jossa on neutraali pohjasävy, mutta siitä huolimatta taittaa hieman punertavaan päin. Sävy F1 on täydellinen omalle iholleni vaikka itse tykkään hieman keltapohjaisemmista meikkivoiteista. Meikkivoiteesta tosiaan löytyy 24 erilaista joten sävy vaihtoehtoja todellakin löytyy kaikille. Tätä kyseistä meikkivoidetta saa tilattua Revolutionin omilta sivuilta tai esimerkiksi *Cocopandalta löytyy hyvä valikoima merkin tuotteita.

conceal & define meikkivoide

Itse tykästyin tähän Revolutionin Conceal & Define meikkivoiteeseen ja sen puolimatta lopputulos on näyttänyt ihan hyvältä kuivalla ihollanikin. Kuiva ihoisten kuitenkin kannattaa muistaa kosteuttaa iho hyvin ennen tämän meikkivoiteen laittoa. Meikkivoide kertyy hieman juonteisiin päivän aikana, mutta sitä tekee moni muukin meikkivoide. Conceal & Define meikkivoide siitä huolimatta pysyy hyvänä lähes koko päivän kasvoilla. *Cocopandalla meikkivoiteen normaali hinta on 16,95€ mikä on ihan todella edullinen näinkin laadukkaasta ja kestävästä meikkivoiteesta. Mikäli haluaa saada meikkivoiteen vielä halvemmalla niin Revolutionin sivuilta tilattuna meikkivoiteen hinta on 10€

conceal & Define meikkivoide

Revolution on tunnettu siitä, että se tekee edullisia mutta laadukkaita kopio versioita arvokkaampien merkkien tuotteista. Tämäkin meikkivoide muistuttaa erehdyttävästi Tarten Shape Tape meikkivoidetta kuten myös samaisen sarjan peiteaine taas Tarten Shape Tape peiteainetta.  Meikkivoide sekä peiteaine on aplikaattoria myöden täysiä kopioita Tarten tuotteista, mutta esimerkiksi tämä kyseinen meikkivoide on huomattavasti parempi kuin Tarten vastaavanlainen. Jopa niin hyvä, että olen sen saapumis päivästä lähtien käyttänyt meikkivoidetta päivittäin!

Oletko kokeillut kyseistä meikkivoidetta? 


MAKEUP REVOLUTION CHOCOLATE ROSE GOLD LUOMIVÄRIPALETTI

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR MEIKKIVOIDE

TOP 3 LUOMIVÄRIPALETTIA

2 kommenttia

  1. SariB kirjoitti:

    Peiteaine on mullakin, Tykkään siitä erittäin paljon. Se on paljon parempi kuin oletinkaan. Luulin, että se olisi ollut paksua ja jähmeää, mutta yllättävän notkeaa ja riittävän peittävää. Meikkivoidetta täytyy myös kokeilla myöhemmin.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Peiteaine on kyllä ihan super hyvä! Levittyy vaivattomasti ja peittää mukavasti 🙂 Suosittelen kokeilemaan meikkivoidetta mikäli tykkää tuosta peiteaineesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.