Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Lookfantastic Beauty Box – Joulukuu 2019

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic
*Sisältää mainoslinkkejä

Lookfantastic Beauty Box joulukuu

Olen saanut nyt kolme erilaista *Lookfantastic Beauty Boxia ja pakko sanoa, että odotin tätä joulukuun The Christmast Edition- kauneusboksia kaikista eniten. Olen kuitenkin ollut todella tyytyväinen näihin kaikkiin Lookfantasticin kauneusbokseihin mitä olen tässä nyt saanut. Erityisesti lokakuun kauneusboksi sekä nyt tämä joulukuun boksi on ollut itselle todella mieluisia. Marraskuun LF boksista päätyi myös kaksi tuotetta ihan päivittäiseen käyttöön. Lookfantastic Beauty Box joulukuu pitää sisällään kuusi erilaista juhlakauteen sopivaa tuotetta.

Untitled

Real Chemistry Luminous 3 minute Peel

Real Chemistry Luminous 3 minute peel on kasvokuorinta jonka sisältämät ainesosat itsessään kuorivat ihoa. Kuorinnan geelimäinen koostumus muuttuu iholla pyörittäessä rakeiseksi. Rakeet syntyvät siten, että aine aktivoituu iholla ihon proteiinejen kanssa. Tämän tyyppiset kuorinnat ovat yleensä todella tehokkaita ja kirkastavia.

Lookfantastic Beauty Box joulukuu

Eylure Texture 117 LASHES

Joulukuun Lookfantastic piti sisällään myös Eyluren irtoripset jotka tuli todella tarpeeseen! Eyluren irtoripset ovat yhtiä suosikkejani sillä niissä on todella ohut ripsinauha joten se asettuu silmiin todella kauniisti ja vaivattomasti. Nämä ripset ovat juuri sellaiset mitä usein käytän!

Untitled

Bumble and Bumble hairdresser’s Invisible Oil Primer

Bumble and Bumble brändin hiusten esikäsittelysuihke kuulosti todella mielenkiintoiselta sillä koostumus on öljymäinen. Tuotteessa on käsittääkseni lämpösuoja ja se sisältää kuusi erilaista öljyä jotka hellivät hiuksia. En itse kuitenkaan juuri lämpökäsittele tai muutenkaan laita hiuksia, mutta nämä on aina sellainen hyvä muistutus, että lämpösuojaa pitäisi todella käyttää.

Lookfantastic Beauty Box joulukuu

Sleek I-Divine Palette

Boksin parhaimpia tuotteita oli ehdottomasti tämä Sleekin neutraaleja sävyjä sisältä luomiväripaletti. Mun ensimmäisiä luomiväripaletteja oli nämä sleekin paletit ja edelleen tänä päivänä omistan paletin jossa on neon sävyjä. Sleek mielestäni sopii hinta-laatusuhteelta aloitteleville ja miksei jopa ihan ammattilaisille. Kyseessä on laadukkaat ja pigmenttiset tuotteet. Tämä Sleekin paletti on ihana, mutta taidan arpoa sen jollekin jolla on sille enemmän käyttöä!

Untitled

Prai Platinium Firm & Lift Creme

Prai Platinium näytekokoinen voide on suunnattu enemmän aikuisemmalle iholle. Voide lupaa kosteuttaa, kiinteyttää ja hoitaa kuivaa ihoa tehokkaasti. Tämä tuote ei boksissa ei täytä omaa kohderyhmää, mutta ymmärrän sen tarkoituksen. Kauniin ja kestävän meikkipohjan salaisuus on kosteutettu iho!

Untitled

Eyeko Black Magic Liner

Eyekon rajaustussin sanotaan antavan mustaakin mustemman lopputuloksen ja olen kuullut tuotteesta pelkästään hyvää.Liner on saanu inspiraationsa Japanista ja siinä on ohut kärki jonka avulla saa tehtyä tarkkaa jälkeä. Mielenkiintoinen tuote joka pääsee ehdottomasti käyttöön.

Lookfantastic Beauty Box joulukuu

Lookfantastic Beauty Box Joulukuu 2019

Sellainen oli *Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2019. Mielestäni boksi oli jälleen kerran onnistunut ja olen ollut kyllä todella tyytyväinen tähän 3kk tilausjaksoon. Mielestäni Lookfantastic Beauty Box sopii kaikille jotka haluavat joka kuukausi testattavaksi erilaisia ihonhoitotuotteita ja meikkejä mitä yleensä esimerkiksi suomalaisista bokseista paljastuu. Lookfantastic Beauty Boxin voit tilata itsellesi ILMAISELLA postituksella joko 1, 3, 6 tai 12 kuukauden jatkuvana tilauksena. Mikäli teen yhden kuukauden tilauksen niin boksin hinnaksi tulee 20€/kk, kun taas kolmen kuukauden tilauksessa yhden boksin hinnaksi jää 18€/kk. Pääset tutustumaan *Lookfantastic Beauty Boxiin lisää tästä. 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – MARRASKUU 2019

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – LOKAKUU 2019

KOREALAISEN KOSMETIIKAN LAHJAVINKKEJÄ

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic

4 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Ihanan näköinen toi sisältö! Tosi kivat tuotteet ja paletti on aina semmonen isompi tuote, niin kiva että se on mukana joulukuun boksissa. Nuo ripset näyttää myös kauniilta ja käyttäisin vastaavia itse 🙂

  http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Luomiväripaletin löytyminen oli kyllä todella mieluinen yllätys 🙂

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Kiva sisältö taas kerran<3 Noi Eyluren ripset näyttää ihan älyttömän upeilta! Noi on just sellaset, mitä itsekin tykkään käyttää ja täytyy ehdottomasti pitää noi mielessä, kun tulee taas tarvetta uusille ripsille 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Lookfantastic boksien sisällöt ovat olleet kyllä erityisen mieluisia itselle 🙂 Eyluren ripset on kyllä todella hyviä joten kiva kokeilla myös jotain uutta mallia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *