Hae
Paletilla

Bette Box Tammikuu 2020

Untitled

Vuoden ensimmäinen ja viimeinen Bette Box on saapunut. Nimittäin Bette Box tammikuu 2020 tulee olemaan kaikkien aikojen viimeinen boksi. Kaikille Betteläisille on viimeistään boksin saatuaan paljastunut, että  helmikuusta lähtien Bette Box tulee olemaan Goodiebox. Itselleni tämä oli jotenkin positiivinen asia, sillä olin pitkään miettinyt Bette Box tilauksen lopettamista, mutta nyt kun se muuttuu Goodieboxiksi haluan antaa sille vielä muutaman mahdollisuuden. Helmikuusta lähtien boksien tuotteiden arvojen pitäisi nousta, brändivalikoiman laajentua sekä täysikokoisten tuotteiden määrä bokseissa pitäisi kasvaa! Odotan innolla uudistusta ja toivon, että boksit tulisivat ilahduttamaan Suomalaisia tilaajiaan entistä enemmän. Ennen sitä kuitenkin kurkistetaan mitä kaikkien aikojen viimeinen Bette Box pitää sisällään!

Bette Box tammikuu 2020

Paese Diamond Luomiväri

Ensimmäisenä Bette Boxista paljastui Paesen luomivärinappi. Tutustuin viime vuonna enemmän Paesen luomiväreihin ja olen kyllä tykännyt. Luomiväreissä on pigmentti kohdillaan ja ne sopivat myös herkemmälle iholle. Tämä Paesen luomivärinappi sisältää 50% aitoa helmeä joka antaa luomivärille upean metallinhohtoisen lopputuloksen. Todella kaunis sävy metallinhohtoinen hopea sävy jonka koostumus on aavistuksen pehmeä ja siksi se myös sopii käytettäväksi niin kuivana kuin märkänäkin. Saatavilla Stoorla.fi & Glamlin.fi hintaan 9,90€

Bette Box tammikuu 2020

Batiste Hint Of Colour Brilliant Blonde

Boksista löytyi myös täysikokoinen Batisten uudistunut kuivashampoo. Tämä Batisten  kuivashampoo on erityisesti tarkoitettu vaaleille hiuksille mistä tuote saa ehdottomasti plussaa. Luin kuitenkin, että tämän väri on aavistuksen keltainen ja pelkään ettei se sovi omaan hiusten sävyyn. Aion kuitenkin ehdottomasti testata sillä Batisten kuivashampoot ovat pitkäaikaisia suosikkejani! Saatavilla esimerkiksi K-Citymarketeista & Prismoista.

Bette Box Tammikuu 2020

Ziaja Med Lipid Physioderm silmänympärysvoide

Oli ihanaa jälleen kerran löytää Bette Boxista Ziajaa! Ziajan Med Lipid Physioderm silmänympärysvoide on apteekkituote jonka tarkoituksena on kosteuttaa kuivaa sy- ihoa. Voiteessa on suojaava derma membrane joka imitoi ihon luonnollista suojaa ja sen ansiosta tuote tehokosteuttaa ja lieventää ihoärsytyksen oireita. Todella mielenkiintoinen tuote joka pääsee ehdottomasti käyttöön sitten kun edellinen sy- voide on käytetty loppuun. Saavatilla Stoorla.fi hintaan 19,90€

Untitled

Eucerin Dermopurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment

Bette Box piti joulukuussa myös sisällään Eucerin tuotteita ja nyt boksista paljastui samaisen merkin kemiallinen yö-kuorinta. Tuotteen tarkoituksena on poistaa kuolleita ihosoluja sekä vähentää näkyvästi epäpuhtauksien syntymistä. Se sopii erityisesti sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle sillä se sisältää kolmen erilaisen hapon yhdistelmää. Saatavilla apteekeista.

Untitled

Nire Beauty 101 plush Powder sivellin

Goodieboxin tervetuliaisiksi boksista löytyi Nire Beautyn sivellin joka oli ehdottomasti boksin mieluisin tuote! Siveltimessä on upea ruusukultainen väritys, glitterinen varsi ja todella pehmeä harjaspää. Sivellin on tarkoitettu poskipunan laittoon, mutta itselleni se on parempi esimerkiksi puuterin laittamiseen. Aivan ihana sivellin joka pääsi heti käyttöön.

Untitled

Bette Box Tammikuu 2020

Näiden edellä mainittujen tuotteiden lisäksi boksista paljastui  Libresse V-Care intiimipesugeeli joka pääsee käyttöön suihkugeelinä varmasti jollain reissull sekä Fruit-Tellan mansikanmakuisia toffeekarkkeja. Näiden lisäksi boksista tuli Friggs C-vitamiini poretabletteja joiden löytymisestä olin todella innoissani ja ne varmasti pääsevät käyttöön! Sellainen oli kaikkien aikojen viimeinen Bette Box joka oli sisällöltään yllättävän kiva.

Untitled

Helmikuusta lähtien blogissa sitten avataan Goodieboxeja joiden saapumista odotan kyllä innolla. Odotukseni on tietenkin heti alkuun todella korkealla vaikka en ole tutustunut Goodieboxin sisältöihin ennestään. Odotan, että yhdistyminen tulee olemaan oikeasti todella hyvä juttu kaikille Bette Boxin tilaajille. Moni on kuitenkin toivonut Bette Boxeihin muutosta pidemmän aikaa ja nyt toivon, että sellainen oikeasti tapahtuu! Pääset tutustumaan Goodieboxiin lisää tästä. 

Mitä ajatuksia Bette Boxin ja Goodieboxin yhdistyminen herättää? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX JOULUKUU 2019

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – JOULUKUU 2019

GLOSSYBOX MARRASKUU 2019

2 kommenttia

  1. Ellivelli kirjoitti:

    Mä oon aivan innoissani, että Bette muuttuu Goodieboxiksi! Siellä on ollu ny huippuboxit.. ja asiakaspalvelu toiminu.. Toisinkuin Glossyboxin, sitä en kyllä tilaa enää koskaan. Aina jotain ongelmia.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Kiva kuulla, että joku muukin on innoissaan uudistuksesta 🙂 Toivotaan siis, että sisällöt pysyy edelleen yhtä hyvinä mitä ne nyt on ollut Goodiebokseissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *