Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Maaliskuu 2019

Taas on aika kurkata millainen määrä kosmetiikkaa loppui maaliskuussa ja tässä kuussa loppuikin 20 erilaista kosmetiikkatuottetta. Joukosta löytyy tuttuun tapaan hiustenhoitotuotteita, meikkejä ja ihohoito tuotteita.

The Body Shop Shea Butter Shampoo & Hoitoaine

The Body Shopin Shea eli voipuunvoita sisältävä hiustenhoitosarja tehokosteuttaa ja hoitaa kuivia sekä vahingoittuneita hiuksia. Etenkin sarjan hoitoaine oli oikein mieluinen sillä se jätti hiukset oikeasti todella kosteutetun ja hoidetun tuntuiseksi. Shampoo taas puolestaa pesi hiukset moitteettomasti. Voisin ehdottomasti ostaa jatkossakin lisää ja suosittelen kokeilemaan mikäli hiukset kaipaavat hoitavuutta.

OGX Restoring + Bonding Plex Shampoo & Hoitoaine

Kirjoittelinkin juuri postauksen näistä rakennepaikkaavista Ogx- brändin hiustenhoitotuotteista samaan aikaan kun ne vetelivät viimeisiään. Hoitoaineen nappasin heti käyttöön, kun olin vaalentanut hiuksiani ja se kosteutti kyllä käsiteltyjä hiuksia todella hyvin. Shampoon paksu geelimäinen koostumus vaati totuttelua käytössä, mutta oudosta koostumuksesta huolimatta se pesi hiukset juuri niin kuin pitikin. Sana rakennepaikkaava saisi itseni ostamaan näitä jatkossakin lisää eikä kyllä näiden laadussakaan ole mitään valitettavaa.

The Body Shop Vanilla Chai Shower Gel

Kuukauden loppuneista kosmetiikkasuosikeista löytyy tuttu ja turvallinen The Body Shopin suihkugeeli. Vanilla Chai oli myynnissä jouluna 2017 joten oli korkea aika käyttää se pois. Tuoksu ei ole oma suosikkini.

Femfresh Daily Intime Wash

Femfreshin suihkusaippua on kehitelty niin, että se soveltuu käytettäväksi myös intiimialueille. Nappasin tämän suihkusaippuan käyttöön kun kaipasin neutraalimpaa tuoksua tuon edellisen Vanilla Chain jälkeen. Omaan makuun hieman tylsä tuoksu joten todennäköisesti en ostaisi jatkossa lisää.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

 The Ordinaryn voiteen tehokkuus perustuu erilaisiin luonnollisiin kosteustekijöihin. Näitä ovat esimerkiksi: aminohapot, rasvahapot, hyaluronihappo sekä glyseriini. Tämä The Ordinaryn voide oli talvella varmasti yksi kuivan ihoni pelastajista. En hankkisi nyt uutta kesää kohden sillä tämän koostumus on todella paksua, mutta muuten todella hyvä kasvovoide!

Formula 10.0.6 One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub

Tämä kyseinen Formulan kasvokuorinta on näkynyt blogissa monesti! Kuorinta sisältää luonnollisesta magmakivestä peräisin olevaa hohkakiveä jonka ansiosta kuorinta on todella tehokas. Kuorinnan todella karhean koostumuksen takia käytän tuotetta vain silloin, kun iho tuntuu todella tukkoiselta. Tehokas kuorinta jota ehdottomasti suosittelen kokeilemaan.

Lumene Waterproof Bi-Phase Makeup Remover

Lumenen vedenkestävä meikinpoistoaine on yksi suosikeistani ja tuttu näky kuukauden loppuneissa kosmetiikkatuotteissa. Tämä Lumenen öljypohjainen meikinpoistoaine poistaa meikin kuin meikin kasvoilta vaivattomasti. Aion todellakin jatkossa hankkia tätä lisää!

Nivea MicellAIR Make-Up Remover Wipes

Nämä Nivean puhdistusliinat poistavat kaikki meikit kasvoilta pois ilman kasvojenpuhdistustakin. Itseäni näissä hieman häiritsee todella parfyymimainen tuoksu. Voisin kuitenkin jatkossakin ostaa lisää!

The Body Shop Shea Nourishing Body Lotion

Hankin tämän kyseisen vartalovoiteen miehelle käytettäväksi, mutta päädyttiinkin molemmat käyttämään sitä lähes päivittäin. Shea tuoksu sopii niin naiselle kuin miehelle käytettäväksi ja voiteen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon. Voisin jatkossakin ostaa lisää.

Dermosil Natural Organic Body Butter Mint

Dermosilin minttu vartalovoi saapui viime vuonna Bette Boksissa ja olen käyttänyt sitä pikku hiljaa pois. Tämän voiteen minttumainen tuoksu ei ole omasta mielestäni kauhean houkutteleva ja se on enemmän todella tunkkainen kuin raikkaan minttumainen. Vaikka kyseessä on vartalovoi niin tämän voiteen koostumus on melko kevyttä. En kuitenkaan ehkä itse ostaisi kyseistä tuotetta.

Bronx Colors Compact Powder

Bronx Colorsin kivipuuteri oli itselläni todella kovassa käytössä ja tykkäsinkin tästä kyseisestä puuterista todella paljon. Bronx Colorsin puuteri sopi hyvin meikin kiinnitykseen kuin korjailuunkin. Vaikka tämä kivipuuteri oli kivaa vaihtelua irtopuuterille niin kyllä enemmän suosin silti niitä irtopuutereita. Voisin ostaa uudestaan esimerkiksi laukkuun meikin korjailua varten.

Wet n Wild Megaglo Contour Palette

Wet n Wildin Megaglo varjostus paletti oli itselläni päivittäisessä käytössä kunnes se hajosi lopullisesti. Tykkäsin enemmän tämän paletin vaaleasta sävystä kuin tuosta tummasta. Hinta-laatu suhteeltaan ihan loistava tuote ja voisin ostaa kyllä uudelleenkin.

Essence Get Big Mascara

Essencen ripsivärit ovat olleet pitkään omia suosikkeja ja lähes kaikki heidän ripsarit ovat toimineet todella hyvin. Tätä vedenkestävää ripsiväriä olen käyttänyt aina alaripsissä sillä se todella kestää itkut kuin naurutkin. Ripsiväri oli jo niin vanha ja kuivunut, että se oli pakko heittää pois!

GARNIER MOISTURE BOMB TISSUE MASK

Garnierin Moisture Bomb kangasnaamio on myös tuttu kuukauden loppuneissa kosmetiikkatuotteissa. En voi tarpeeksi kehua Garnierin naamioiden kangast joka istuu täydellisesti kasvoille sekä pysyy myös paikoillaan.

GARNIER fresh-mix tissue mask

Garnierin uusimpia kangasnaamioita ovat nämä missä on erikseen seerumi sekä kangas. Omasta mielestäni todella vaikea käyttöinen kombo vaikka kangas onkin loistava. En ostaisi välttämättä lisää.

Ekopharma Vadelma kasvonaamio

Ekopharman Vadelma kasvonaamio tuli maaliskuun Jolie Boxista ja olin sen saapumisesta todella innoissani sillä olin pitkään halunnut kokeilla Ekopharman tuotteita. Kyseessä on kosteuttava kasvonaamio ja sitä se kyllä todella oli. Tosi ihana kasvonaamio minkä voisin hommata täysikokoisena yhden kokeilu kerran jälkeen.

Vichy Mineral89

Vichyn seerumi taas saapui helmikuun Glossyboxissa ja oli itselleni jo entuudestaan tuttu tuote. Seerumin kyvyt geelimäinen koostumus imeytyy ihoon nopeasti ja se on suunnattu juuri kuiva ihoisille. Omasta mielestäni aika mitään sanomaton seerumi ja siksi en ostaisi täysikoista.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

AMMATTILAISTASON TEHOKAS, MUTTA HELLÄVARAINEN MICELLAIR MEIKINPOISTO SARJA

OGX BONDING ’PLEX, RAKENNEPAIKKAAVA HIUSTENHOITOSARJA

MAALISKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

2 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Olipa mielenkiintoisia tuotteita sulla tässä! Ihan ensiksikin noi TBS:n Shea-sarjan hiustenhoitotuotteet kiinnostaa hirveesti. Tykkäsin tosi paljon sekä niistä bansku- että mansikkasarjojen shampoista ja hoitsikatkin oli ihan hyviä 🙂 Myös toi The Ordinaryn kasvovoide voisi olla mulle tosi hyvä tuote, kunhan taas joskus päästään kesän yli ja ilmat alkaa viiletä!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla noita shea sarjan hiustenhoitotuotteita. Ne on huomattavasti enemmän kosteuttavat kuin banaani tai mansikka. Tykkäsin itsekkin Banaani ja mansikka hiustenhoitotuotteista joten voisit tykätä myös tästä sheasta 🙂

   Ordinaryn voide on ehdottomasti parempi talvea vasten, mutta ei nyt vielä kuitenkaan odoteta että ilmat viilenis 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *