Hae
Paletilla

My Clarins tapahtuma Helsingin tyttöjen talolla

My Clarins

Suunnattiin Inkan kanssa viime perjantaina Helsinkiin jossa vietettiin todella kiva päivä! Hypättiin junaan Tampereella noin kymmenen aikoihin ja saavuttiinkin jo puolen päivän aikaan helsinkiin. Ensimmäisenä suuntasimme käymään manifestolla ja illasta sitten suunnattiin My Clarins- tapahtumaan Tyttöjen Talolle. My Clarins- tapahtumassa lanseerattiin uusi sarja joka on suunnattu juuri 20-30 vuotiaille joten Inkan kanssa istuttiin tähän kohderyhmään maniosti.  Illan oli järjestänyt Clarins- tiimi, Mariela Sarkima ja Yummy Productions:in tytöt!

Tyttöjen Talo

Mariela Sarkiman innoittamana My Clarins- tapahtuma järjestettiin Helsingin Tyttöjen Talolla jossa Mariela itse toimii isosiskon roolissa. Tyttöjen Talo on tarkoitettu kaikille 10-29 vuotialle tytöille ja naisille. Tyttöjen Talolla voi viettää vaikka vain vapaa-aikaa tai saada jopa apua vaikeissa elämäntilanteissa. Tyttöjen Talo tarjoaa erilaisia aktiviteettejä tai vaikka keskustelu hetkiä luotettavan aikuisen kanssa. Tyttöjen Talo on mielestäni ihan mahtava idea ja Helsingin lisäksi toimintaa löytyy myös meiltä täältä Tampereelta. Pääset lukemaan Tyttöjen Talosta lisää tästä. 

Untitled
Untitled

My Clarins

Sitten siihen illan pää aiheeseen nimittäin Clarinsiin! Oma ajatukseni Clarinsista oli vielä muutama vuosi sitten se, että kaikki heidän tuotteensa sopii ainostaan aikuisille naisille enkä kokenut kuuluvani siihen ikäryhmään jolle Clarinsin tuotteet sopisivat. Nyt kun Clarins on julkaisemassa uuden sukupolven hoitolinjan joka soveltuu juuri 20-30 vuotiaille voin sanoa, että nyt jos koskaan kuulun heidän kohderyhmäänsä. My Clarins hoitolinjan takana on juuri se ajatus. että Clarinsin tuotteet jatkossa sopisivat myös nuoremmillekin! Vaikka olenkin tässä vuoden sisällä päässyt tutustumaan Clarinsiin paremmin ja käyttänyt heidän tuotteitaan ja todennut ettei kaikki sovi vain aikuisille naisille niin silti olin innoissani tästä Clarinsin uudesta hoitolinjasta.

My Clarins hoitolinjan tuotteet sisältävät iholle sekä sen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ainesosia. Ainesosat joita löytyy uudesta My Clarins tuotteista ovat: Akerolauute joka kirkastaa ihon väriä, viikunauute joka kosteuttaa ihoa, moringauute jolla on ihoa puhdistava vaikutus, vesimeloniuute joka supistaa huokosia ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena, mesiangervouute joka myös auttaa epäpuhtauksiin, karitevoi joka kosteuttaa ihoa runsaasti, appelsiinikukkavesi joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa sejä goji -marjan uutetta joka antaa iholle sen kaipaamaa energiaa.  Kaikilla näillä ainesosilla on oma tärkeä tehtävänsä uuden sukupolven My Clarins tuotteissa, mutta ennen kaikkea nämä  tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavia ainesosia. My Clarins hoitolinjan tuotteet ovat 88% vegaanisia ja sen sisältämät raaka-aineet ovat juuri peräisin luonnosta. Pois lukien kuitenkin POR LESS ja CLEAR OUT tuotteet.

My Clarins

My Clarins tuotteet siis sisältävät erilaisia hedelmäuutteita, kasvivesiä ja kasviuutteita joidenka ansiosta tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. My Clarins sarjassa on yhdeksän erilaista hoitotuotetta ja ne ovat :  Micellar Cleasing Milk, Purifying Cleansing Gel, hoitovesi, Refreshing Hydrating Cream, Matifying Hydrating Cream, Comfort Hydrating Cream, Relaxing Sleep Mask, Pore-Less hoitopuikko ja Clear-out hoitotuote. Näiden tuotteiden hinta pyörii 20-30€ välillä joten ne on myös todella kukkaroystävällisiä. Kirjoittelen tuotteista heti lisää kun olen päässyt niitä testailemaan enemmän, mutta voin sanoa että kaikki nämä tuotteet vaikuttivat todella hyviltä. Ihastuin tapahtumassa etenkin RE-FRESH Beauty mistiin sekä PORE-LESS Hoitopuikkoon.

puhtaan ravinnon ja MIELIALAN vaikutus IHOON

Yummy Productions tytöt olivat tosiaan tapahtumassa myös puhumassa puhtaan ruokavalion ja etenkin eri raaka-aineiden merkityksestä kehon hyvinvoinnissa. Yummy Productionsin tytöt julkaisivat syksyllä myös oman Syö Hyvä Olo- keittokirjan joka vaikutti todella mielenkiintoiselta ja mietinkin sen hankkimista itselleni. Pääsin tekemään tapahtuman aikana ensimmäistä kertaa ikinä smoothie bowlin ja maistamaan misoa! Yummy Productionsin tytöt kertoivat hyvin suoliston hyvinvointia edistävästä ruokavaliosta ja itselläni on ollut myös mielessä kirjoitella ruokavalion merkityksestä ihonhoidossa joten tämä antoi siihen vähän lisäpotkua!

Jouduttiin Inkan kanssa lähteä kävelemään kohti rautatieasemaa silloin, kun Mariela alkoi pitämään illan loppu huipennusta. Mariela päätti illan kokonainen äänimaljarentoutuksella ja päästiin onneksi ihastelemaan sitä instagram liven välityksellä junasta! Tapahtuma oli todella erilainen, mutta silti todella onnistunut. Oli myös ihanaa päästä näkemään muita bloggaajia!

Miltä vaikutti My Clarins tuotteet jotka on suunnattu 20-30 vuotiaille? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

SKIN REGIMEN – 89,5% LUONNOLLISIA AINESOSIA SISÄLTÄVÄ PUHDISTUSTUOTE

THE ORDINARY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.