Hae
Paletilla

Täydellinen meikkivoide Clarins Skin Illusion

*Sisältää mainoslinkkejä

Hyvän ja oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen itselleen voi olla pitkä ja kivinen tie sekä rokottaa lompakkoa rajusti vuosien aikana. Olen itse taistellut tämän asian kanssa vuosia ja pikku hiljaa olen löytänyt hyviä meikkivoiteita, jotka sopivat omalle iholleni. Kuulin Clarinsin meikkivoiteista itse viime syksynä, kun yritin löytää uusia meikkivoide vaihtoehtoja itselleni. Muutama vuosi tai jopa vuosi sitten oisin halunnut, että meikkivoide on mahdollisimman peittävä ja kestävä kuten pitkäaikainen meikkivoide suosikkini Estee Lauderin Double Wear. Nykyään kuitenkin pidän enemmän todella luonnollisista ja jopa todella kevyesti peittävistä meikkivoiteista. Vaikka kevyt ja luonnollisuus on varmasti myös vuoden 2020 sana niin tämä meikkivoide soveltuu myös kerrostamiseen. Eli sillä saa luotua paksumman ja peittävämmänkin meikkipohjan mikäli sille on tarvetta. Myös yksi itselleni tärkeimmistä ominaisuuksista meikkivoiteissa on pyvyys ja se on yksi ominaisuuksista joka tässä Clarins Skin Illusion meikkivoiteessa yllättikin.

*Clarins Skin Illusion meikkivoide saatu

Clarins Skin Illusion

CLARINS SKIN ILLUSION meikkivoide

*Clarins Skin Illusion meikkivoide on koostumukseltaan seerumimainen ja en olisi koskaan uskonut ihastuvani siihen näin paljon! Seerumimaiset koostumukset meikkivoiteissa tuntuvat iholla ’rasvaiselta” ja on suurin syy miksi en ole ennen pitänyt niistä. Tuo tunne tulee kasvoille yleensä juuri siitä, että ne useimmiten sisältävät erilaisia ihoa hoitavia öljyjä. Seerumimaiset meikkivoiteet tekevät kuitenkin ihosta luonnollisen kuulaan ja kauniin näköisen lopputuloksen josta pidän nykyään erityisen paljon itse. Skin Illusion meikkivoiteen seerumimainen koostumus sisältää väripigmenttejä, jotka on sekoitettu erilaisiin rasvattomilta tuntuviin, iholta eri aikaan haihtuviin öljyihin.

Clarins Skin Illusion

Mattamaiset ja todella peittävät meikkivoiteet vievät iholta kaikki virheet ja tekevät ihosta täysin saman värisen kauttaaltaan. Iho ja kasvot näyttävät helposto väsyneiltä, elottomilta ja värittömiltä mikäli siihen ei äkkiä lisää lämpöä ja väriä. Siksi olenkin pitänyt näiden seerumimaisten meikkivoiteiden koostumuksesta, sillä ne antavat iholle heti kättelyssä tietynlaista hehkua.  Suomen markkinoilla sävyjä on kahdeksan ja esimerkiksi sävy 103 on täydellinen oikeasti vaalealle iholle, sillä sävy on todella neutraali.

Clarins Skin Illusion

Clarins Skin Illusion meikkivoiteen parhaita puolia on se, että se sopii lähes kaikille ihotyypeille.

Skin Illusion meikkivoiteessa on HD Light Optimizing -yhdiste jonka sisältämät helmiäiset sitovat valoa, heijastavat sitä eri suuntiin ja tehostavat valon heijastumista iholta. Tämän lisäksi Skin Illusion meikkivoide hoitaa sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti luomuitulehtiuutteet avulla joka aktivoi oman ihon hyaluronihapon muodostumista sekä siinä on SPF 15.  *Clarins Skin Illusion meikkivoiteen parhaita puolia on se, että se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Se toimii loistavasti omalle kuivalle iholleni, mutta on myös varmasti hyvä normaali-ihoisille sekä sekaihoisille. Meikkivoidetta ei välttämättä tarvitse puuteroida, mutta itse puuteroin aina t-alueen. Alla olevassa kuvassa itselläni on arkimeikki tehtynä.

Untitled
Clarins meikkivoide

Loistava arjessa kuin juhlassakin

Skin Illusion meikkivoiteen seerumimainen koostumus joka ei tunnu kasvoilla juuri miltään, kuulas ja kaunis lopputulos sekä kerrostettavuus tekee siitä loistavan arjessa kuin juhlassakin. Skin Illusion meikkivoide voidaan levittää kasvoille sormin, mutta olen todennut parhaimmaksi tavaksi levittää sen kabuki- siveltimellä kasvoille. Kabuki- siveltimen lisäksi meikkivoiteen voi levittää Beautyblenderilla ja lopputulos on yhtä hyvä. Olen huomannut vain, että siveltimellä levittäessä Skin Illusion meikkivoidetta kuluu huomattavasti vähemmän kerralla sekä lopputuloksesta tulee inasen peittävämpi kuin Beautyblenderillä.

Clarins Skin Illusion

Clarins Skin Illusion meikkivoide ei ole edullisimmasta päästä, mutta mielestäni jokaisen euron arvoinen. Hinta vaihtelee todella paljon ostopaikasta riippuen, mutta Clarins Skin Illusion meikkivoiteen saa hintaan 42€ *Skincityltä.  Hinta voi kuitenkin vaihdella ostopaikasta riippuen 42-46€. Clarins Skin Illusion meikkivoide on pakattu kierrätyslasista valmistettuun pulloon ja se onkin 100% kierrätettävä mikä on myös ihan mahtava juttu! Suosittelen kyllä tutustumaan tähän meikkivoiteeseen sillä itse ainakin rakastan sen kauniin ja kuulaan näköistä lopputulosta kasvoilla. Meikkivoide myös tasoittaa ihon sävyeroja täydellisesto ollakseen kuitenkin koostumukseltaan todella kevyt.

Tykkäätkö kevyistä vai peittävistä meikkivoiteista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TRENDIKÄS CLARINS JOLI BLUSH POSKIPUNA

PAI SKINCARE LUONNONKOSMETIIKKASARJA HERKÄLLE IHOLLE

JEFFREE STAR JAWBREAKER LUOMIVÄRIPALETTI

2 kommenttia

  1. Sinni kirjoitti:

    Innostuin tästä niin kovin, että laivalla ollessani testasin sävyjä. Kaikki olivat liian tummia minulle. Kyllä hermitti! Meikkivoiteet tummenenvat päivän aikana, joten mieluimmin liian vaalea, kuin himpunkaanvertaan liian tumma.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Eikä! Mulla on todella vaalea sävy ja tuo 103 on oikeasti tosi hyvä. Hapettuu kyllä hieman päivän mittaan, mutta itse tykkäänkin inasen tummemmasta meikkivoiteesta kuin oma ihoni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.