Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Lokakuu 2019

Täältä tulee varmasti loppuneiden kosmetiikkatuotteiden pisin postaus sillä lokakuussa loppui 25 erilaista tuotetta. Kerroin viime kuussa, että olen yrittänyt käyttää ihan urakalla kosmetiikkatuotteita loppuun jotta kaapissa oottavat pääsisivät myös jossain kohtaa käyttöön. Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu pitää sisällään paljon erilaisia kasvojenpuhdistuksia, meikkejä ja tietenkin hiustenhoitotuotteita. Nyt kannattaa ottaa mukava asento sillä tämä on varmasti pisin loppuneet postaus aikoihin!

*Merkityt tuotteet ovat saatuja

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu

*Herbina puhdistusvaahto

Herbinan puhdistusvaahto sisältää luomuruusuvettä joka hoitaa sekä kosteuttaa ihoa. Puhdistustuotteessa on biohajoava koostumus ja se on dermatologisesti testattu. Koostumukseltaan tuote on täyteläistä joka toimii loistavasti kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Herbinan puhdistusvaahdossa on melko voimakas tuoksu joten kauhean herkkä ihoisille tätä en lähtisi suosittelemaan. Poistaa meikit, mutta ei ole tehokkain puhdistusvaahto jota olen kokeillut. Edullisesta hinnasta tuote saa myös plussaa. En välttämättä ostaisi kuitenkaan itse uudelleen.

*Herbina puhdistusgeeli

Herbinan puhdistusgeeli on myös dermatologisesti testattu, mutta soveltuu enemmän normaalille tai sekaihoiselle käytettäväksi. Tässäkin tuotteessa melko voimakas tuoksu. Koostumus on täysin geelimäistä, helposti levityvää ja huuhtoutuvaa. Loppui melko nopeasti! En ostaisi uudelleen sillä geelimäiset puhdistustuotteet eivät ole parhaimpia kuivalle tai normaalille iholle talvea vasten.

*ilona LUONKOS öljypuhdistuskakku radiant

Kasvojenpuhdistukseen tarkoitettu Luonkosin öljypuhdistuskakku on Suomessa käsintehty. Öljypuhdistuskakku poistaa kasvoilta meikkipohjan, vedenkestävän ripsivärin hoitaen ihoa samaan aikaan. Radian- öljypuhdistuskakku on suunniteltu herkälle sekä normaalille iholle ja sen koostumus on täysin vegaaninen ja säilöntäaineeton. Öljypuhdistuksen käyttäminen vaatii hieman totuttelua, mutta sen jälkeen se osoittautuu loistavaksi öljypohjaiseksi puhdistustuotteeksi. Öljypuhdistuskakku saa jäädä ihonpintaan puhdistuksen jälkeen, mutta itseäni tämä häiritsee. Tuote tarvii kaverikseen toisen puhdistustuotteen, mutta itselleni tämä ei ole ongelma sillä teen aina kaksoispuhdistuksen. Tykkäsin todella paljon ja seuraava kakku odottaa jo kaapissa!

 Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu

Love beauty and planet face scrub

Murumuru-voita ja ruusua sisältävä kasvokuorinta virkistää ravitsee ja kuorii ihoa kevyesti. Bette Boksista tullut Love Beauty and Planetin kasvokuorinta oli mielestäni ihan kiva peruskuorinta. Se vaikutti tehokkaalta ja asian ajavalta vaikka mielestäni rouheus olisi voinut olla hieman parempi. Voidemainen koostumus ei jättänyt ihoa kuorinnan jälkeen kuivan oloiseksi vaan pehmensi enemmänkin ihoa. Vaikka kuorinta olikin ihan kiva niin en ostaisi uudelleen sillä niin paljoa se ei kuitenkaan säväyttänyt.

*Coxir Ultra hyaluronic toner

Hyaluronihappoa sisältävä Coxir Ultra Hyaluronic kasvovesi kosteuttaa kosteusköyhää ihoa tehokkaasti. Hyaluronihapon lisäksi tuotr sisältää aloen lehtimehua jolla on kosteuttava, mutta myös rauhoittava ominaisuus. Coxir Ultra Hyaluronic Toner oli päivittäisessä käytössäni toukokuussa lähtien ja nyt vasta se loppui! Tykkäsin tuotteesta ihan älyttömästi ja voisi jopa sanoa, että kyseessä on yksi parhaimmista kasvovesistä mitä olen käyttänyt. Säästeliäämällä ihmisellä tämä tuote olisi säilynyt paljon pidempäänkin. Todella iso suositus mikäli kärsii kuivuudesta kasvojen iholla.

*Patyka INTENSIVE HYDRA-SOOTHING MOISTURIZER

Patykan voiteessa on mineraalirikasta vettä, mangoita ja monia muita ainesosia jotka ravitsevat kuivaa ihoa. Voide sopii herkällekin iholle ja sen tuoksu puolestaan on aivan ihana. Tykkäsin todella paljon kyseisestä Patykan voiteesta sillä sen ohut koostumus, mutta ravitseva koostumus auttoi ihoa pysymään kosteutettuna. Kyseinen voide antoi ymmärtää ettei jokainen luonnonkosmetiikka tuote tuoksu samalta. Tykkäsin!

Untitled

*My Clarins Re-boost refreshining hyadrating cream

89% luonnon raaka-aineista ja hedelmäuutteista valmistettu My Clarins kosteusvoide tasapainottaa normaalia ihoa, rauhoittaa punoitusta, parantaa ihon rakennetta ja supistaa ihohuokosia. Todella kiva geelimäinen voide kesällä, mutta nyt talvea kohden liian kevyt vaikka sisältääkin todella hoitavia ainesosia.

The Body Shop Camomille gentle eye make-up remover

Hellävarainen silmämeikinpoistoaine joka ei sisällä tuoksuja tai väriaineita. Hellävarainen nestemäinen silmämeikinpoistoaine poistaa vaivattomasti vesiliukoisen meikin ripsiltä ja luomilta. Todella hyvä tuote jos kärsii herkästä silmänympärysihosta, mutta omaan makuun liian vesipohjainen. Tuotteen kanssa saa käyttää aikaa, että sillä saa poistettua silmämeikin.

Untitled

*Eyenlip Green Tea moisture Essence mask

Vihreää teetä sisältävä kangasnaamio virkistää ja kirkastaa ihoa sekä rauhoittaa ihoärsytystä. Kangasnaamion sisältämät antioksidantit ehkäisevät tulehdusten syntymistä, poistavat liiallisen talin ja vähentää tulehdusta ja turvotusta. Eyenlipin kangasnaamioille vahva suositus sillä ne todella hoitavat ihoa sekä pysyvät kosteina kasvoilla pitkään.

*Mizon joyful time essence mask- snail

Joyful Time Essece Mask Snail -kangasnaamio sisältää ihoa uudistavaa ja silottavaa etanaseerumia. Mizonin kangasnaamiot ovat myös yhtiä suosikki naamioitani eikä tästä etanaseerumia sisältävästä kangasnaamiosta ole mitään pahaa sanottavaa. Ostan ehdottomasti jatkossakin lisää Mizonin kangasnaamioita!

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu

yves saint laurent Black opium

Blck opium tuoksussa yhdistyy kahvi, vanilja ja appelsiininkukka. Tuoksu on yksi omista suosikeistai ja se on myös valittu Kicksissa vuona 2019 parhaimmaksi naisten hajuvedeksi. Ihan melkein harmittaa, että tämä tuoksu loppui sillä se on vaan niin hyvä.

The body shop japanese cherry blossom strawberry kiss shower gel

The Body Shopin Cherry Blossom Stawberry kiss saippuaton suihkugeeli tuoksu on hyvin erilainen kuin muut The Body shopin suihkugeelien tuoksut. Tuoksu on enemmän parfyymimainen ja antoi kivaa vaihtelua aina niille hedelmäisille tuoksuille Samaisen sarjan hajuvesi on myös todella ihana varsinkin kesällä käytettäväksi.

Organic Shop Pomegranate sugar scrub

Organic Shopin Granaattiomena-sokerikuorintaon sokeripohjainen vartalokuorinta joka oli mukavan rouhean tuntuinen iholla. Tuote sisältää jojobaöljyä joka myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Todella kiva kuorinta.

Untitled

Anastasia beverly hills dipbrow pomade

Anastasian Dipbrow pomade on ollut itselläni käytössä valehtelematta jo yli viisi vuotta. Aina sillon tällöin ihastun tekemään kulmat puuterisella kulmatuotteella tai kylmakynällä. Kuitenkin joka kerta palaan kulmavahan käyttöön. Kuten sanottu tuote on yksi luottotuotteistani minkä tulen varmasti hankkimaan uudestaan jossain kohtaa.

Essence you better work mascara

Essencen You Better Work sarjan tuotteet sanovat olevansa salin kestäviä ja sitä tämä ripsari todellakin on. Ripsiväri on ollut itselläni käytössä monta kuukautta ja tämä taitaa olla jo toinen kappale minkä olen ottanut käyttöön. Ripsiväri kestää itkut ja naurut eikä se varise poskille päivän aikana. Ainoana miinuksena ettei pidä taivutuksia. Tällä hetkellä käytössäni on jo toinen samanlainen ripsiväri joten tykkään todella paljon.

jeffree star magic star setting powder

Tämä Jeffreen Starin irtopuuteri sävyssä Translucent on tarkoitettu erittäin vaalealle sekä vaalealle iholle jossa on neutraali pohjasävy. Jeffree Starin Magic Star- irtopuuteri on koostumukseltaan todella samettisen pehmeää ja se tekeekin itsessään jo meikkipohjastakin pehmeämmän, mutta itsessään tuote ei ole kauhean riittoisa.  Nyt valitsisin tuotteen sävyssä Fair mikäli tuotetta käyttää ainostaan puuterointiin, sillä sävy translucent soveltuu myös korostamiseen tummemmilla ihonsävyillä. Arvokas puuteri joka on todella hyvä, mutta ei mitenkään erityinen.

*bourjois paris brow gel

Bourjous Paris merkki oli itselleni täysin tuntematon enne, mutta muutama heidän tuotteistaan on osoittautunut todella kivoiksi. Kulmageeli on kuitenkin sävyltään todella tumma itselleni ja harjassa on joka kerta todella paljon geeliä. En ostaisi uudelleen liian tumman sävyn takia sillä saa helposti sotkettua kulmakarvat.

Untitled

XZ elinvoimaa ja kiiltoa SHAMPOO

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet pitää tottakai sisällään hiustenhoitotuotteita! XZ Energisoiva Hedelmä Shampoo on kuiville ja käsitellyille hiuksille sopiva shampoo, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Shampoo sisältää sitrusuutetta ja hunajayhdistettä. Viime kuussa loppui samaisen sarjan hoitoaine joka oli todella kiva perus hoitoaine. Tämä shampoo oli myös hyvin perus shampoo, mutta ajoi asiansa todella hyvin.

John frieda shampoo & conditioner

Merkin shampoo ja hoitoaine lupaa poista pörröisyyttä ja tehdä hiuksista kiiltävän kauniit. Tuotteet sisältävät rauhoittavaa aloe veraa ja se on suunnattu juuri skandinaaviselle hiuslaadulle. Tämäkin kaksikko melko perus shampoon ja hoitoaineen veroinen.

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu

cutrin muoto strong volume hairspray

Bette boksissa saapunut voimakasta volyymia antava hiuskiinne joka antaa pitkäkestoista pitoa. Käytän todella vähän lakkaa, mutta kihartaessa se on välttämätön. Kyseisen lakan käyttäminen on pitänyt kiharat menossa mukana koko päivän joten kyseessä on mielestäni ihan hyvä hiuskiinne.

*By Noor leave-in cream

Bynoorin hiuksiin jätettävä hoitoaine ei vain selvitä hiuksia vaan myös korjaa vahingoittuneita hiuksia. Tuote suojelee sen kosteuttavan ominaisuuden lisäksi hiuksia lämpökäsittelyiltä ja jättää hiukset hoidetun ja kosteutetun tuntuiseksi. Tuotetta voi käyttää hieman isommissakin määrin eikä ne tunnu silti lähmäisiltä pesun jälkeen. Tykkäsin!

schwarzkopf moisture kick hoitosuihke

schwarzkopf moisture kick hoitosuihke on ilmeisesti poistunut markkinoilta eikä ihme sillä tämä pullo on ollut käytössäni varmaan neljä vuotta. Moisture kick kuitenkin on kosteuttava hoitosuihke joka kosteuttaa sekä selvittää hiuksia. Käytin säännöllisesti aina pesun jälkeen ja hiukset kyllä tuntui selviävän kuivauksen aikana paremmin.

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu

Garnier fructis banana hair food

Garnierin banana hiusnaamio on 98% luonnollisista ainesosista valmistettu. Olen käyttänyt Garnier Fructis Hair Food sarjasta nyt kolmea erilaista hiustenhoitotuotetta ja tämä banaani oli ehdottomasti parhain. Eniten tykkään, että nämä purkit ovat todella isoja ja ne sopii käytettäväksi niin hoitoaineena, naamiona kuin hiuksiin jätettävänäkin hoitoaineena. Jatkoon!

garnier respons Marvellous nectar hoitoaine

Garnier Respons Marvellous nectar hoitoaine kuiville ja kiillottomille hiuksille sisältää argaani- ja kameliaöljyä. Olen käyttänyt kyseistä hoitoainetta monia kertoja ja edelleen se on ihan toimiva tuote. Hiukset tuntuu pehmeiltä jo huuhtelun aikana mikä on itselleni tärkeintä hoitoaineiden kohdalla.

Oliko joukossa sinulle tuttuja tuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOPPUNEET KOSMETIIKKATUOTTEET – SYYSKUU 2019

O’KEEFFE’S TEHOKKAITA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

LUONKOS ÖLJYPUHDISTUSKAKKU, SUOMALAISTA KÄSINTEHTYÄ LUONNONKOSMETIIKKAA

6 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Huh miten paljon loppuneita 😀 tosi monta kiinnostaa ja tuttua tuotetta! Mulla on nyt käytössä tuo TBS silmämeikinpoistoaine ja herkkäsilmäisenä pidän siitä todella paljon koska se ei kirvele tai ole öljyinen. Poistaa silmämeikin rippeet hyvin.
  Black Opium on myös oma lemppari, Garnier banaanimaski odottaa vuoroaan kaapissa ja Jeffreen puuteri olisi kiinnostanut mutta on aika hintava 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Joo nyt loppui oikein urakalla 😀 Se on super hyvä herkille silmille, mutta mun mielestä sen kanssa menee liikaa aikaa kun on tottunut öljymäisiin 😀 Banaani maski on oikeesti tosi kiva ja Jeffreen puuteri ei mun mielestä oo hintansa arvoinen!

 2. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Hitsi mä tykkäsin kyllä tuosta Beauty&planet kasvokuorinnasta ihan valtavasti. Tuoksu ja kaikki oli ihan mahtavat <3 Mutta kaikilla on eri mieltymykset, ei siinä mitään 🙂

  Luonkosin kakku on mulla odotellut käyttöönottoa mutta en tiedä miksi en vielä uskaltanut ottaa käyttöön. Ehkä jännitän sitä osaanko poistaa sen, mutta kai se sujuu. Mä en myöskään tykkää jos putsari jättää ihon öljyiseksi, joten kaksoispuhdistusta varmasti sen kanssa sitten tarvitaan!

  http://www.glitteriaddikti.fi

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Siis eise mitenkään huono ollut, mutta jotenkin vaan ei ollut mun juttu! Onneks se on ollut sulle mieleinen <3

   Ehdottomasti suosittelen ottaan käyttöön kakun ja liittää sen osaksi kaksoispuhdistusta. Myös konjac- sieni ja toi luonkosin kakku on kiva yhdistelmä 🙂

 3. Katri kirjoitti:

  Sikana loppuneita, mutta ihania tuotteita tässä. Tuo love and beauty planetin kasvojenkuorinta tuoksui omasta mielestäni aivan jollekin hiusvärille, todella voimakas ja kemiallinen tuoksu vaikka taisi olla vegaani-organic tuote?

  http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos! Se kyllä kieltämättä tuoksui vähän oudolle, mutta ei mun mielestä mitenkään kemialliselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.