Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Lokakuu 2018

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet tulee tällä kertaa hieman myöhässä sillä lokakuussa aikaa vei todella paljon halloween maskeeraukset ja kaikki muu halloweeniin liittyvä. Nyt kuitenkin halloween on ohi ja on aika palata kokonaan kosmetiikka aiheisten postauksien pariin.  Lokakuussa loppuneissa on tuttuun tapaan taas keskivertoa enemmän hiustenhoitotuotteita sekä aika arkisia kosmetiikkatuotteita mitä täällä kuitenkaan ei ole aikasemmin nähty!

Untitled

Aussie Miracle Moist Shampoo

Aussien Miracle Moist shampoon raahasin Lontoosta asti tänne koto suomeen ja olin super innoissani testaamassa merkin hiustenhoitotuotteita. Miracle moist shampoo sisältää macadamiaöljyä jonka ansiosta se kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää kuivia hiuksia. Miracle moist shampoo oli todella kiva ja erittäin kosteuttavan tuntuinen. Voisin jatkossakin ostaa lisää.

Aussie Miracle Shine Shampoo

Lontoosta myös tänne Suomeen tiensä löysi myös Miracle shine shampoo. Miracle shine shampoo sisältää ginseg-uutetta ja helmijauhetta jotka tuovat eloa ja kiiltoa hiuksiin. Tosi kiva shampoo, mutta tykkäsin enemmän sarjan kosteuttavasta shampoosta. Tämä tuntui ihan perus shampoolta ilman mitään sen kummempia fiiliksiä herättämättä.

Aussie Deep Treatment 3 Minute Miracle Moisture

Tämäkin yksilö on Lontoosta hommattu ja yksi niistä tuotteista mitä olen pitkään halunnut kokeilla! 3 minuutin hiusnaamio kuulostaa ajatuksena jo niin hyvältä, että pakkohan sitä on kokeilla! Aussie 3 minute Miracle Moisture sisältää macadamiapähkinän öljyä joka kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Naamio oli positiivinen yllätys ja hiukset todella tuntuivat hoidetuilta 3 minuutin vaikutusajan jälkeen. Tätä voisin ehdottomasti hankkia lisää!

Untitled

Noughty Care Taker Shampoo

97% luonnollisia raaka-aineita sisältävä Noughty Care Taker Shampoo sopii herkälle sekä kuivalle hiuspohjalle. Kirjoittelin täällä Noughty Care Taker sarjan tuotteista ja kehuin tätä kyseistä shampoota. Tuote vaahtoaa ja pesee hiukset moitteettomasti, mutta jostain syystä hiukset tuntuivat muutaman päivän jälkeen todella lähmäisiltä eikä tätä ole tapahtunut normaalien shampoiden kanssa. Ei jatkoon.

Noughty Care Taker Conditioner

Noughty Care Taker hoitoaine on samaa sarjaa kuin ylempi shampoo. Se on myös kuivalle ja herkälle hiuspohjalle tarkoitettu. Hoitoaine sisältää kaurauutetta, kamomillauutetta, oliiviöljyä, kookosöljyä ja shea-voita jolloin voisi olettaa, että kyseessä on todella hoitava hoitoaine. Kuitenkaan tämä hoitoaine ei hoitavalta tunnu vaikka sisältääkin mahtavia raaka-aineita. Ihan hyvä hoitoaine kuitenkin, mutta en ensimmäisenä ostaisi tätä lisää.

Oriflame Hair X Restore Therapy Split Ends Serum

Kevyen geelimäinen hiusseerumi suojaa hiuksia kuumuudelta ja samalla auttaa hiuksia pysymään sileinä ja pehmeinä. Käytin ennen tätä seerumia lähes päivittäin, mutta nyt se on unohtunut laatikon pohjalle. Tykkäsin seerumin koostumuksesta ja siitä millaisen tuntuiseksi se hiukset jätti. En tiedä myydäänkö tätä enää, mutta muuten voisin kyllä ostaa lisääkin!

Untitled

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel & Hand Cream

Vanilla Pumpkinin tullessa jälleen syksyksi The Body Shopin valikoimaan olen kuluttanut sitä huolella. Jopa niin huolella, että vasta nyt raaskin ottaa käyttöön viime vuonna ostetun suihkugeelin! Vanilla Pumpkinin ihanan paahteisen toffeamainen tuoksu vetää älyttömästi puoleensa ja on ollut näin syksyllä kyllä mun yksi lempi tuoksuista. Suihkugeeli on TBS:n tapaan saippuaton kun taas käsivoide on ihanan kevyttä ja imeytyy ihoon nopeasti. Todellakin jatkoon ja onneksi kaapissa odottaa lisää Vanilla Pumpkinia.

The Body Shop Virgin Mojito Body Scrub

Tämä The Body Shopin Mojito kausisarjan vartalokuorinta on pyörinyt suihkussa liian kauan, sillä tätä purkkia on myyty varmaan yli kaksi vuotta sitten! Olen kuitenkin nyt yrittänyt kuluttaa kosmetiikkaa urakalla loppuun ja tämän takia myös vihdoin sain Mojito kuorinnan loppumaan. Parempi paikka sille olisi varmaan ollut roskiksesaa, mutta päätin antaa vielä mahdollisuuden. Sille on syynsä miksi se on lojunut suihkussa käyttämättömänä. Kyseessä on geelimäinen vartalokuorinta jossa kuorivat rakeet ovat todella kevyen tuntuisia iholla. Tämän takia sen kuorinta teho ei ole omaan mieleeni. Tuoksu on ihana joten siitä ehdottomasti plussaa!

The Body Shop Hemp Hard-Working Foot Protector

The Body Shopin hamppu jalkavoide on apu kuiville ja halkeaville jaloille! Sen sisältämä hampunsiemenöljy ja mehiläisvaha takaa, että kuivat ja halkeilevat jalat on historiaa. Kyseessä on kieltämättä maailman paras jalkavoide mitä tulee ostettua aina vain uudelleen ja uudelleen! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan mikäli itselläsi on todella kuivat jalat. Jatkoon todellakin!

The Body Shop Heavy-Duty Lip Care

The Body Shopin hamppu huulirasva kuuluu samaan kastiin kuin ylempänä oleva jalkavoide. Koostumukseltaan hampun huulirasva on huomattavasti jämäkempää kuin monet marketti huulirasvat ja näin ollen se pysyy huulilla pidempään kosteuttaen niitä. Huulirasva sisältää hampunsiemenöljyä joka kosteuttaa todella tehokkaasti. Näin talvella The Body Shopin hamppu huulirasva on ihan ykköstuote, kun huulet kuivuvat helposti kostean ja kylmän sään ansiosta.

Untitled

Lumene Waterproof Bi-Phase Makeup Remover

Lumenen öljypohjainen meikinpuhdistusaine on ollut kanssa todella hyvä löytö. Se onkin päässyt jo muutamaan otteeseen kuukauden loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin joten se kertoo jo siitä, että olen todella tykännyt tästä! Kyseessä on hajusteeton kaksifaasinen meikinpoistoaine joka poistaa tehokkaasti vedenkestävän sekä pitkäkestoisen silmä tai huulimeikin.

Formula 10.0.6 One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub

Kasvokuorinta jonka sisältämät mikrorakeet kuorivat ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti poistaen ihon pinnalta epäpuhtaudet sekä kuolleen ihosolukon. Kuorinnan mikrorakeet ovat luonnollisesta magmakivestä peräisin olevaa hohkakiveä. Kuorinta sisältää sinkkiä sekä kauraa, jotka auttavat lievittämään tulehduksia sekä poistamaan liiallista talia ihon pinnasta. Kuorinnan hohkakivestä peräisin olevat mikrorakeet kuorivat ihoa tehokkaasti ja siitä johtuen kuorinnasta tuli hetkessä yksi suosikeistani.

Bio2You Natural Nutrive Seabuckthorn Cream

Bio2you tehokosteuttava tyrnivoide on saatu Bette Boksin mukana ja se rauhoittaa, hoitaa ja uudistaa ihoa. Voide sisältäö mielettömän hyviä raaka-aineita kuten tyrniöljyä, aloe veraa ja pantenolia. Sen sisältämien raaka-aineiden ansiosta se on erityisen hyvä kuivalle ja herkälle iholle. Tykkäsin ite voiteesta todella paljon ja etenkin iltaisin ja talvella käytettynä. Voisin joskus mahdollisesti ostaa joskus täysikokoisenakin!

Untitled

L.A Girl Pro Setting Spray

L.A Girl meikinkiinnityssuihke joka jättää lopputuloksesta mattaisen. Omaan makuun hieman liian pieni pullo sillä se loppui todella nopeasti. Tämä L.A Girlin meikinkiinnityssuihke on todella mattaava ja näin kuivaihoisena ei mikään paras vaihtoehto näin talvella. Kesällä varmasti taas todella hyvä tuote!

Maybelline Micro Brow Pencil

Mulla on itselläni jäänyt kaikki kulma pomadet meikkipussin pohjalle ja olen siirtynyt käyttämään automaattikyniä kulmien tekemiseen. Tämä Maybellinen Micro Brow Pencil on ollut todellinen löytö! Sen kynäpää on todella ohut jolla saa tehtyä yksittäisiä ”kulmakarvoja” tai täytettyä kulmakarvojen koloja näppärästi. Olen tykästynyt tähän kynään niin paljon, että tämä on kolmas kappale. Ensimmäinen loppui, toinen hukkui ja kolmas on nyt käytössä.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ByNoor Skandinaavista hiustenhoitoa + ARVONTA

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Syyskuu 2018 

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Elokuu 2018

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Ihana määrä loppuneita<3 Oon samaa mieltä tosta TBS:n Virgin Mojito kuorinnasta, sen kuorintateho on melko onneton ja sen takia se varmaan pyörii mullakin vielä kylppärissä 😀 Edelliskesänä taisin sen ostaa ja käyttänyt oon sitä ihan muutaman kerran. Jännä kun noissa joulusarjoissa ne kuorinnat on tosi rouheita ja sokerisia, mutta hyvä tietty että edes niissä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hyvä etten oo ainoo jonka mielestä sen kuorinta teho on ihan olematon. Tai on se tietenkin hyvä niille jotka tykkää kevyemmästä kuorinnasta 🙂 TBS:n kausikuorinnoissa on yleensä just niitä sokeripohjaisia joista tykkään taas todella paljon. Myös muuta kausikuorinta kuten mustikka on mun mielestä todella kiva vaikka onkin geelipohjainen!

 2. SariBP kirjoitti:

  Bio2You -voide oli minunkin makuu ja sopi kuivalle iholle todella hyvin.

  Sama täällä noitten automaattikulmakynien kanssa, tykkän niistä eniten nykyään, koska nehän kaikkein kätevimpiä:)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Se oli kyllä talven kuivattamalle iholle hyvä ja todella riittoisa. Automaattikynät on kans just mun mieleen niiden helppouden takia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *