Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Korealaisen kosmetiikan lahjavinkkejä

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko.fi

Joulu tekee kovaa vauhtia tuloaan ja sempä takia myös joululahjojen ostaminen on ajankohtaista. Koska mielestäni korealaisten kosmetiikka brändien tuotteet sopivat niin ihonhoitoa aloitteleville kuin ihonhoita rakastavilleki niin ajattelin jakaa muutamia tuotteita jotka sopivat lahjaksi melkeimpä kenelle vain! Näitä tuotteita on saatavilla Beautyko.fi verkkokaupasta ja koodilla ”Paletilla” saa -20% alennuksen Eyenlipin ja Skinfoodin tuotteista 17.12 saakka.  Tässä tulee siis korealaisen kosmetiikan lahjavinkkejä Beautyko.fi verkkokaupan valikoimasta!

Ps. Instagramissa @paletillaviivi on menossa arvonta jossa voit voittaa 5 Eyenlipin kangasnaamiota sekä 30€ lahjakortin Beautykon verkkokauppaan. Arvontaan pääset tästä. 

*Postauksessa näkyvät tuotteet ovat saatu.

Korealaisen kosmetiikan lahjavinkkejä

Lahjavinkkejä Skinfoodilta

Skinfood Black Sugar Strawberry Mask Wash Off (17,90€) on kasvonaamio joka sisältää mansikkaa sekä mustaa sokeria. Tämä kasvonaamio kuorii ihoa hellävaraisesta, mutta tehokkaasti ja nousikin omaksi suosikiksi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Koska kyseessä on kuitenkin kasvoja kuoriva naamio niin arvostan sitä, että kuorinta oikeasti tuntuu iholla tehokkaalta. Nimensäkin mukaisesti naamio sisältää mansikkaa sekä myös tuoksuu taivaallisen mansikkaiselle. Naamio sisältää mansikasta tehtyä öljyä sekä mustaa sokeria jotka yhdessä kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Tämä ihanan mansikkainen kasvonaamio on loistava lahja sillä se sopii kaikille ihotyypeille!

skinfood avokado

Skinfood Premium Avokado Rich Essence  (21,90€) sisältävää ihoa kosteuttavia sekä rauhoittavia ainesosia kuten avokadoa, bambu-uutetta sekä kasviuutteita. Hoitoneste sopii kuivalle iholle tehokosteuttajaksi, mutta myös rasvoittuvalle iholle sen kevyen koostumuksen ansiosta. Kyseessä on kevyen koostumuksen omaava hoitoneste joka sopii lahjaksi ihonhoitoa rakastavalle!

Skinfood avokado

Skinfood Premium Avocado Rich Cream (23,90€) on nimensäkin mukaisesti paksu avokadoa sisältävä kosteusvoide. Skinfoodin Avokado kosteusvoide sisältää hyvä rasvahappoja, mineraaleja sekä vitamiineja jotka syväkosteuttavat kuivaa ihoa tehokkaasti. Voide on koostumukseltaan hieman paksumpaa joten se ajaa todella hyvin virkaa yövoiteena. Tässä avokado voiteessa on myös mielestäni todella mieto tuoksu joten siinä mielessä nämä sopivat sellaisille jotka eivät voi käyttää voimakkaita tuoksuja.

Korealaisen kosmetiikan lahjavinkkejä

Lahjavinkkejä Eyenlipiltä

Eyenlip Super Aqua Moisture Cream (14,99€) on kosteusvoide jota ilman ei synny enää itselläni täydellistä meikkipohjaa! Voide sisältää hyaluronihappoa joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Koostumukseltaan voide on kevyttä jopa geelimäistä joka imeytyy ihoon sekunneissa ja näin ollen sopii loistavasti meikin alle. Olen kehunut kyseistä voidetta aikaisemminkin ja edelleen sanon sen olevan yksi parhaimmista kosteusvoiteista mitä olen kokeillut. Voide sopii erityisesti kuivalle iholle.

eyenlip

Kangasnaamiot ovat mielestäni ihana lisä jonkin lahjan kylkeen tai lahjaksi voi antaa kangasnaamio setin jossa lahjan saaja pääsee kokeilemaan montaa erilaista kasvonaamiota.  Eyenlip Moisture Essence Sheet Maskit ovat mielestäni yhtiä parhaimpia kangasnaamioita joita olen kokeillut sillä ne asettuu kasvoille moitteettomasti sekä niitä voi helposti pitää kasvoilla pidempäänkin. Naamioita voi ostaa esimerkiksi 7 kappaleen settinä hintaan 10,46€ tai yksittäin hitaan 1,60€.

Untitled

Muita lahjavinkkejä

Koska Korealaisten kosmetiikka brändien tuotteista löytyy paljon muitakin hyviä tuotteita niin haluan mainita niistä muutaman. Ensimmäisenä Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid (12,99€) hoitoneste joka on yksi brändin suosituimmista tuotteista. Kyseessä on hyaluronihappoa sisältävä hoitoneste jota käytetään kasvoilla ennen seerumin laittoa tai  seerumin tapaan kasvoilla ennen voidetta. Ihan älyttömän hyvä kosteudentuoja kaikille ihotyypeille!

Untitled

Toisena Mizonin Hyaluronic Acid 100 (27,90€)  hyaluronihapposeerumi jota minulla nyt ei ole, mutta olen luottanut tämän seerumin tehokkuuteen jo vuosia. Kuten varmasti huomaatte niin hyaluronihappo on ainesosana sellainen mikä kuuluu mun ihonhoitorutiiniin kesät ja talvet. Mizonin seerumi sisältää 50% hyaluronihappoa joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Mizonin seerumi on loistava lahja ihotyypistä riippumatta sillä jokainen iho tarvitsee kosteutusta.

Beautyko.fi verkkokaupasta koodilla ”Paletilla” -20% alennus Eyenlipin ja Skinfoodin tuotteista 17.12 saakka! 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA BRÄNDI EYENLIP

TRENDIKÄS CLARINS JOLI BLUSH POSKIPUNA

PAI SKINCARE LUONNONKOSMETIIKKASARJA HERKÄLLE IHOLLE

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *