Hae
Paletilla

ESSENCE UUTUUDET 2020 SYKSY/TALVI

*Sisältää mainoslinkkejä

ESSENCE UUTUUDET 2020

Sain pitkästä aikaa käsiini Essence syksy/talvi uutudet 2020! Uutuuksista löytyy kuusi tuotetta sisältävä Hello, Good Stuff- tuotesarja joka pitää sisällään muutaman ihonhoitotuotteen sekä meikkituotteita. Tämän lisäksi uusina tuotteina markkinoille on tullut kolme upeaa mini palettia, uudenlaisia kulmakarvatuotteita sekä Essencen tapaan myös uusi ripsiväri ja rajaustuote. Essencen tämän syksyn/talven uutuuksilla luot itsellesi luonnollisen tai näyttävän lookin omaan tyyliisi sopivalla tavalla! Pienenä vinkkinä nyt kun joulu on jo ihan ovella on se, että mikäli nuori lahjan saaja on toivonut joululahjaksi ensimmäisiä meikkejä kannattaa pitää Essencen tuotteita hyvänä vaihtoehtona. Essencen tuotteissa kohtaa hyvin hinta- laatusuhde ja siksi ne on loistavia tuotteita meikeistä innostuneille nuorille.

ESSENCE UUTUUDET 2020

Hello Good Stuff- tuotesarja

Hello Good Stuff- tuotesarja sisältää 90% luonnollisia raaka-aineita sekä ne ovat täysin vegaanisia. Ihonhoitotuotteita löytyy tuo ihanan makealta vesimelonilta tuoksuva 3 in 1 kasvosuihke joka on pakattu kätevästi muoviseen suihkepulloon. Sarjasta löytyy myös yleelliseen lasiseen pipettipulloon pakattu kasvoseerumi jonka esanssisen ananas tuoksu tuo itselleni ihan lapsuuden mieleen! Seerumissa on kevyen geelimäinen koostumus joka imeytyy ihoon sekunneissa ja tehden ainakin hieman virkistyneen fiiliksen tuoksullaan. Ihan täysiä pisteitä nämä kaksi ihonhoitotuotetta ei saa, sillä ne eivät sisällä juuri mitään erikoisia hoitavia ainesosia. Tämä kaksikko saa silti itseltäni pisteitä siitä, että nuorille on tuotu markkinoille esimerkiksi instagramista tuttuja tuotteita. Kukaan ei ole voinut olla näkemättä instagramissa meikkivideoo, missä ensiksi iholle levitetään seerumi yleellisestä pipettipullosta! *Essence Hello Good Stuff kasvoseerumi 5,90€ ja *Essence Hello Good Stuff 3 in 1 Face Mist 3,90€

Hello Good Stuff tuotesarja pitää näiden ihonhoitotuotteiden lisäksi sisällään esimerkiksi primerin ja kevyesti sävytetyn meikkivoiteen. Näiden lisäksi sarjasta löytyy ripsiväri sekä aurinkopuuteri. Hello Good Stuff Matt & Glow aurinkopuuterista löytyy täysin mattainen sävy sekä hieman vaaleampi helmiäinen sävy. Aurinkopuuteri sisältää kookosvoita joka tekee sen koostumuksesta pehmeän ja miellyttävän käyttää. 10 Cocoa-cool on täydellinen mielestäni vaalean ihon omaaville sillä se ei ole liian lämmin vaan enemmänkin hieman kylmähkö sävy. *Essence Hello Good Stuff Matte & Glow bronzer 4,50€.

ESSENCE UUTUUDET 2020

ESSENCE EYESHADOW DAILY DOSE OF LUOMIVÄRIPALETIT

Essence toi tämän syksyn uutuuksiin kolme uutta luomiväripalettia jotka muistuttavat itseäni huomattavasti tyyriimmistä Hudan paleteista. *Energy luomiväripaletti pitää sisällään kultaisen ja oranssin eri sävyjä, *Power luomiväripaletista löytyy punaisia sekä sinisiä sävyjä ja tämä *Love luomiväripaletti taas kätkee sisäänsä hieman arkisempia sävyjä. Paletit ovat todella pienen kokoisia joten ne nappaa matkallekin kätevästi mukaan ja niiden pakkaukset on valmistettu 100% kierrätetystä paperista. Laatu näissä Daily Dose Of luomiväripaleteissa on Essencemäistä laatua eli mattaiset sävyt ovat hyvinkin pigmenttisiä, mutta shimmer sävyt ei niinkään. 6,50€ paletiksi kuitenkin täysin hintansa väärti ja aina oikeanlaisella pohjustuksella näistä Essencen paleteistakin saa paljon irti!

ESSENCE UUTUUDET 2020

Essence brow pomade on kynän malliseen pakkaukseen pakattu kulmaväri. Kynän toisesta päästä löytyy itse kulmatuote ja toisesta päästä kulmasivellin. Muuten toimiva idea, mutta ne jotka haluavat omaa sivellintä kulmien tekemiseen niin se ei todennäköisesti mahtu kulmaväri purkkiin. Niille jotka taas kaipaavat kompaktia kulmatuotetta joka kulkee mukana missä vaan niin tämä on loistava. Tuotteessa oleva kulmasivellin ei ole pahimmasta päästä kuitenkaan. Mielenkiintoisempi uutuus kuitenkin on Essence tiny tip precise brow pen jossa on tarkka pää jolla saa piirrettyä ”kulmakarvoja”. Tuotteesta löytyy kolme eri sävyä blonde, medium brown ja dark brown. Essence brow pomade + brush 4,50€ ja Essence tiny tip precise brow pen 3€.

Untitled

Maininnan arvoinen tuote on Essence vedenkestävä tiny tip liner! Kyseessä on vedenkestävä eyeliner jossa on ohut ja tarkkaakin tarkempi pää jolla luo todella siistit rajaukset. Essencen rajaustussit on ollut monia vuosia omia suosikkejani ja varsinkin nämä vedenkestävät. Tämä uusi rajaustussi ei tehnyt siinä poikkeusta ja on ihan loistava! Hintaa tältä *Essence tiny tip linerilta löytyy 3,50€. Essence uutuudet 2020 syksyllä pitivät sisällään kyllä todella mielenkiintoisia tuotteita, mutta tässä oli niitä itseäni eniten kiinnostavia. Essenceä myy Lyko.fi, Lalalipstick.fi sekä useammat tokmannit ja Citymarketit!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


ESSENCE KEVÄT UUTUUDET 2020

KK: 8€ PEITTÄVÄ CATRICE TRUE SKIN HYDRATING MEIKKIVOIDE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.